svieti u vas slnko?zoberte mobil s fotakom a odfotte si ho.pozrite sa na tu fotku ak nic nevidite skus te si ju este priblizit.tí ktorí maju štastie uvidia v strede slnka ciernu machulku.je pravdepodobne ze slnko ma teraz zvacsenu cinnost a tak sa tvoria
@94lil ako nevidím v tom žiadny zmysel.Máme si Ťa pridať na fb,aby sme si mohli pozrieť fotky,pretože ten album je len pre priateľov, a tak si nás vymažeš....somarina....Niektorí ľudia ani nemajú fb a možno by to chceli vidieť.Daj ich na birdz a hotovo! Neviem prečo je to pre Teba problém.....
Praskliny na slnku byt nemozu, ak tak slnecne skvrny, ktore takejto velkosti a hlavne pravidelnosti dosahovat proste nemozu. Velkoustou to nemoze byt ani planeta, ani mesiac. Zaraza hlavne pravidelnost utvaru.. podla mna to proste nevydrzal senzor fotaku, alebo ostatnych fotakov. Ake su to vlastne pristroje?
v com si to spravila? v skicari? niektory ludia su uz fakt zufali aby si nahnali priatelov.. naco ich mat tolko? ja mam na facebooku iba tych priatelov s ktorymi sa kamosim a poznam ich dobre.. davat si tam kazdeho cloveka ktoreho som stretol v zivote je lamerina.. ale fakt originalny sposob.. dufam ze budes tam mat aspon 500 priatelov.. budes caja..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
@ciernaruzicka
@1ivanushka1
@15matka14
@kevin
@marosko81
@jimmycrow
ludia mam to tu v birdz v albume slnko