Zdravim zachvilu koncim na zakladnej skole a mam uz aj vybratu strednu skolu
.. STREDNA PRIEMYSELNA SKOLA STAVEBNA ZILINA
Len mam taky problem neviem ci mam dochadzat alebo ist na intrak .. aj ked neviem ci je tam po blizku ten intrak niekde .. dochadzal by som 15 minut do vedlajsieho mesta potom 30 minut do ziliny a este b
Ziadna stavebna neni blizsie jedine v BB a to je tak vzdialene od mojej dediny ako zilina a myslim si ze zilina je lepsia ..
Dochadzal by som 15 min bus potom 45 min vlakom a este asi 10 min MHD .. a spoje mam aj celkom dobre no .. ale najradsej by som bol keby tam bol aj intrak aspon by som ho skusil
no neviem či tam máš intrák u školy, ja som na tom podobne- moja škola intrák nemá..
do decembra som dochádzala, cestovanie mi trvalo hodinu, vstávala som o trištvrte na päť.. teraz som si vybavila intrak vzdialený od školy 20 minút MHD a som spokojná, vstávam so o siedmej a všetko stíham po zime ale opäť dochádzam..
najprv si vyskúšaj dochádzanie a ak sa ti to nebude páčiť tak choď na intrák, je tu fajn sám zistíš čo ti bude vyhovovať.
ja dochádzam do školy hodinu a pol (do blavy..ak je zápcha oveľa viac a intrák mi v pohode dali. izby si u nás môžme meniť ale musíš si nájsť osobu s ktorou sa vymeníš a ona s tým musí súhlasiť
som som (prvý rok som dochádzala a potom som to vzdala to som myslela vo všeobecnosti že mi to trvá každú nedeľu večer hodinu a pol kým tam prídem (a vtedy zápchy nie sú
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
k veci kamaráti dochádzajú tiež celkom dlho a není problém,
a intráky sú celkom blízko, ale čo ja viem, nepoznám stredoškoláka, čo by tam býval...
Dochadzal by som 15 min bus potom 45 min vlakom a este asi 10 min MHD .. a spoje mam aj celkom dobre no .. ale najradsej by som bol keby tam bol aj intrak aspon by som ho skusil
do decembra som dochádzala, cestovanie mi trvalo hodinu, vstávala som o trištvrte na päť.. teraz som si vybavila intrak vzdialený od školy 20 minút MHD a som spokojná, vstávam so o siedmej a všetko stíham po zime ale opäť dochádzam..
najprv si vyskúšaj dochádzanie a ak sa ti to nebude páčiť tak choď na intrák, je tu fajn sám zistíš čo ti bude vyhovovať.
30minút je úplne v pohode....