mate aj vy taky pocit,ze vsetko okolo vianoc je kvalitny fake??..tie tvare "milych" ludi ,ktori vam zelaju stastne a vesele..kazdy je taky uprimny..mily..zhovievavy..co to ma do certa znamenat?tolko falose pokope pre par "stastnych" dni..zastrelte ma
sa mi dneska toto sprotivilo...tvarime sa milo, pekne, dokonca este aj ja musim potlacat tuto nekonecnu zurivost moju aby nahodou u nas neprepuklo daco take ze neznesieme pohlad na seba...celkovo je dnesny den taky umely aj ked sa vsetci snazia a ja sa snazim ocenit ich snahu
Mna uz ani netrapia pokrytci, ale skor ti co na nich neustale nadavaju, furt dookola to iste. Mam pocit ze uz nie su vsetci falosny pokrytci, ale slaboduchy uboziaci co sa nad tymi pokrytcami nevedia povzniest.
vy už nie ste normálni...čo také vážne sa vám stalo, že neustále pindáte na to, aké sú Vianoce nanič? Si prečítajte aktuálny blog od Marttiny, krásne vystihol celú túto Birdzovskú antivianočnú atmosféru.
Ak na Birdzi zostanem do budúcich Vianoc, určite ho cez Vianoce nezapnem, lebo toto sa už nedá čítať.
ja som smutna, ze sa uz nedokazem tesit z vianoc tak, ako to bolo pred niekolkymi rokmi uz to beriem ako kazdorocnu povinnost.. asi zalezi aj od domacej atmosfery..
boze moj ludia...ved ja nevravim,ze vianoce su na picu..ze je to najdepresivnejsi cas v rocnom obdobi a podobne keci..ja sa len pozastavujem nad tym,ze aki su ludia pocas vianocnych sviatkov ku sebe "mili"..preco su taki len pocas tohto obdobia..preco nie cely rok?co je an vianociach take,ze ludia su schopni robit to,co by inac nerobili??
Vianoce? najvydarenejsi marketingovy tah vsetkych cias....mozno fakt este existuju ludia, pre ktorych su Vianoce naozaj nefalsovane najkrajsie dni v roku, no pre 90 percent ludi to tak v skutocnosti nie je. Tvarime sa, ze je vsetko pekne, vsetci sme mili a bla bla bla.....moje tohtorocne Vianoce boli cool, ale nie tak ako by ste si tomohli predstavit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Ak na Birdzi zostanem do budúcich Vianoc, určite ho cez Vianoce nezapnem, lebo toto sa už nedá čítať.
Rodičia sa asi už poučili a došlo im, že tie hádky zmysel nemajú