"Príjemný" sa síce nie vždy musí rovnať "prudko sexi" (na benzínku im modelka asi robiť nepríde), ale sčasti sa to tak brať môže - hlavne v obchodoch, kde treba vyslovene behať za zákazníkom a presviedčať ho, aby niečo kúpil. Tam dobrý výzor, postava, hádzanie pohľadov či výstrih pomôcť dokážu. Ešte vysoká sympatickosť alebo presvedčovací talent môže tie požiadavky na postavu trochu zatieniť.
Záleží však ale, aká nadváha. Päť-šesť kíl navyše, z toho polovica na hrudi? Okej, môže byť. Tridsať kíl? To už má šancu zákazníkov priamo odstrašiť, "príjemný vzhľad" to fakt nie je.
Navyše aj šéf (ak je chlap alebo žena so vkusom) si skôr vyberie, že chce platiť a riadiť (v rámci cenových možností) pekné predavačky.
@1 "videl som film, americký, tam to tak bolo, tak to tak funguje aj v živote!"
podla mna to zalezi od zamestnavatela, ale ak bude na vyber sympaticka zena s nadvahou a sympaticka zena peknej chudsej postavy, vezmu skor tu chudsiu. a bohuzial vo vela obchodoch v mojom meste pracuju kostrove nadhery co mi povedia "nie nie ty si nepozeraj S-ko, zober si toto L, to ti bude akurat" a smeju sa mi do tvare takze velmi prijemne. hlavne, ze jeme zdravo a nebehame po kazdom jedle na zachod s prstom v krku. nuz, zijeme v dost maniackej dobe
Presne tak, to je diskriminácia, podľa mňa by mal Brusel nariadiť podiel tučných ľudí v každej firme, ako to začali robiť s podielom žien vo vedení spoločností... Dobre, teraz vážne, fakt pochybujem, že toto môže byť dôvod na odmietnutie, skôr si to dotyčná len nahovára, aby si nemusela priznať skutočný dôvod. Stretol som kopu sympatických, zábavných a milých tučných ludí, ktorí pracovali práve na pozíciach obchodníkov a podobne. Myslím, že v takejto práci je práve tá schopnosť, zjednodušene povedané dobre si pokecať, omnoho dôležitejšia ako to, či je niekto tučný... Samozrejme odtiaľ - potiaľ, hovorím o normálnych tučných ľuďoch, nie o 200 kilových gulách. Ale samozrejme, pokiaľ budú mať obe slečny rovnaké schopnosti, tak si zamestnávateľ vyberie tú, ktorá nemá nadváhu. Bohužiaľ, nemôže každý robiť hocičo. Rovnako ako ja s mojím ksichtom nikdy nemôžem robiť mužský modeling. Ty máš ale výhodu, ak si len tučná, je to super. Ty s tým môžeš niečo urobiť. Nadváha je jedna z mála fyzických nedokonalostí, ktorá sa dá ľahko ovplyvniť. Tak do toho.
@3 v normálnej firme mi je fuk aké ma dotyčná kozy, zaujímajú ma iba výsledky. Cieľ je predať, preto prijímem človeka, ktorý to dokáže lepšie. Ak sa tučná ženská bude vedieť lepšie vykecať a predá viac, bol by som úplný idiot, aby som si povedal, že ju nezoberiem preto, lebo chcem riadiť peknú predavačku Veď by som sám na tom tratil...
@nicolkaa možno som to celé zle pochopil, ale to akože teba majú za tučnú???
@creeson dovolim si nesuhlasit casto su niektore baculky krajsie a upravenejsie ako niektore chuducke, ktore zanedbavaju svoj vzhlad a nestaraju sa o seba ...
@creeson ciastocne suhlasim, no nikdy nevies co sa za vahou cloveka skryva ... (jedlo, hormony, choroba ...) nemusi to byt hned prezieranim, ale o tom by sa dalo polemizovat, to by uz bola ina tema ... takze akceptujem tvoj nazor
@night Aspoň čo sa týka Erotic City, ten príjemný vzhľad neznamená superkrásne mladé dievča s chudou postavou Ale fakt proste iba pôsobiť sympaticky treba. Robia u nás staršie, mladšie, chudšie, jedna, ktorá už dala výpoveď mala aj celkom dosť nadváhu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
» www.profesia.sk/praca/cic/O1266...
"príjemný vzhľad" (sexshop):
» www.topjobs.sk/pd/423041581?rp...
"príjemný vzhľad" (benzínová pumpa):
» burzabrigad.sk/3116/1/1/nabor/...
"Príjemný" sa síce nie vždy musí rovnať "prudko sexi" (na benzínku im modelka asi robiť nepríde), ale sčasti sa to tak brať môže - hlavne v obchodoch, kde treba vyslovene behať za zákazníkom a presviedčať ho, aby niečo kúpil. Tam dobrý výzor, postava, hádzanie pohľadov či výstrih pomôcť dokážu. Ešte vysoká sympatickosť alebo presvedčovací talent môže tie požiadavky na postavu trochu zatieniť.
Záleží však ale, aká nadváha. Päť-šesť kíl navyše, z toho polovica na hrudi? Okej, môže byť. Tridsať kíl? To už má šancu zákazníkov priamo odstrašiť, "príjemný vzhľad" to fakt nie je.
Navyše aj šéf (ak je chlap alebo žena so vkusom) si skôr vyberie, že chce platiť a riadiť (v rámci cenových možností) pekné predavačky.
podla mna to zalezi od zamestnavatela, ale ak bude na vyber sympaticka zena s nadvahou a sympaticka zena peknej chudsej postavy, vezmu skor tu chudsiu. a bohuzial vo vela obchodoch v mojom meste pracuju kostrove nadhery co mi povedia "nie nie ty si nepozeraj S-ko, zober si toto L, to ti bude akurat" a smeju sa mi do tvare takze velmi prijemne. hlavne, ze jeme zdravo a nebehame po kazdom jedle na zachod s prstom v krku. nuz, zijeme v dost maniackej dobe
mas jej odpovedat: ja mozem schudnut, ale vy budete jebnuta do konca zivota
@3 v normálnej firme mi je fuk aké ma dotyčná kozy, zaujímajú ma iba výsledky. Cieľ je predať, preto prijímem človeka, ktorý to dokáže lepšie. Ak sa tučná ženská bude vedieť lepšie vykecať a predá viac, bol by som úplný idiot, aby som si povedal, že ju nezoberiem preto, lebo chcem riadiť peknú predavačku Veď by som sám na tom tratil...
@nicolkaa možno som to celé zle pochopil, ale to akože teba majú za tučnú???
podla mna je to individualne ...
Ktovie, čo by na to povedal ich nadriadený ...