Yop pacia... radsej sirsie ako uzsie ale zas nepokakam sa z uzsich... no ale keby som si mal, povedzme ze vybrat ci vystavat nejaku svoju venusu isto by mala skor sirsie boky.
Ach ja mam taky uzsi pas a potom mi to tak prechadza dost kontrastne do takych zenskejsich bokov.... A kedysi ma to dost aj stvalo, ale frajerovi sa to lubi a ja son uz tiez spokojna... Podla mna sa boky chlapcom pacia.
neviem co su boky, ci ta rozsirujuca sa spodna cast brucha + zadku ci normalny bok cloveka .D v tom prvom pripade myslim, ze je to skor dedicna zalezitost, proste neovplyvnis sirku kostry, v druhom pripade myslim, ze kazdy ma nejake boky
ale nepochopím, prečo si každý idealizuje do jednej formy niečo absolútne špecifické a potom sa snaží dostať do rozmedzia tej určitej formyô a honiť si na tom egó ktoré si tým podkopáva
@kitty7 heh, (na fotke som ja ) takže ďakujem ti potešila si ma bavili sme sa so segrou a ona mi totálne sprdla moju vrchnú časť tela až mám mindráky z toho
@17 skor by som to mozno na tvojom mieste trochu sformovala sportom, ale nemyslim si, ze mas velke boky alebo nedajboze bola tucna podla toho, co tu vidim...
inak skor zalezi fakt na pomeroch k ostatnym castiam tela a hlavne k vyske, ale niektore veci aj tak nevplyvnis, napr. ked mas siroku panvu alebo maly hrudnik ako ja, tak sa mozes aj pototo a mas proste smolu, ale treba byt spokojny sam so sebou, ja co nemam hore mam dole a vacsinou muzi moje boky miluju... raz mi kamarat posielal fotky z opekacky, co fotil a nasla som tam svoj zadok odfoteny a to ja mam vyraznejsie boky ako ty (myslim pomer pas/boky)
Mne sa pači keď ma dievča výraznejšie boky a nemá moc široký hrudník.. proste aby mala široké boky a nie hrudník alebo ako to nazvať
Ale nevyberal by som si partnerku podľa jej bokov
@simuulka112 tvoje boky by som svojim odborným okom ohodnotil ako dobré,ale zamyslel by som sa nad tým,prečo je to tričko tak nízko vytiahnuté....rozhodne to chcelo vytianut vyššie aby sme detaily vedeli lepšie analyzovat
@jurito tvoj komentár ma pobavil najviac v každom prípade ďakujem a beriem radu od odborníka možno nabudúce -
@kitty7 gény sú proste svina a ako vravíš každý ma niečo niekde inde .. a športujem pravidelne a chem začať behávať tak výšku mám okolo 168 cm čiže celkovo to nevyzerá nejak hrozne a minulé leto keď som sa fotila s chalanmi na dovolenke tak všetci ma tiež oblapkávali po bokoch keď už hore nič nemám
@buchtolapka ďakujem začínam pomaly formovať na leto
@26 no vidis, tak mozes byt so sebou spokojna... pre drobnosti sa netreba sikanovat, ideal krasy podla zien a podla muzov je dost odlisny aj to teraz generalizujem a hovorim o vacsine... kazdemu sa v podstate paci nieco ine...
je mi to jedno, nezamyslam sa nad jednotlivymi castami tela, ide mi skor o to aby to ako celom vyzeralo dobre, niekomu mozu ist vacsie boky, niekomu mensie, rovnako aj s ostatnymi castami tela
ja mam boky fakt ze velke oproti pasu (a je to kostrou) a este nikdy som od ziadneho chlapa na to nepocula nic negativne, okrem nejakeho trtka na birdzi, ktory si mysli, ze som obezna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
ale nepochopím, prečo si každý idealizuje do jednej formy niečo absolútne špecifické a potom sa snaží dostať do rozmedzia tej určitej formyô a honiť si na tom egó ktoré si tým podkopáva
inak skor zalezi fakt na pomeroch k ostatnym castiam tela a hlavne k vyske, ale niektore veci aj tak nevplyvnis, napr. ked mas siroku panvu alebo maly hrudnik ako ja, tak sa mozes aj pototo a mas proste smolu, ale treba byt spokojny sam so sebou, ja co nemam hore mam dole a vacsinou muzi moje boky miluju... raz mi kamarat posielal fotky z opekacky, co fotil a nasla som tam svoj zadok odfoteny a to ja mam vyraznejsie boky ako ty (myslim pomer pas/boky)
Ale nevyberal by som si partnerku podľa jej bokov
@kitty7 gény sú proste svina a ako vravíš každý ma niečo niekde inde .. a športujem pravidelne a chem začať behávať tak výšku mám okolo 168 cm čiže celkovo to nevyzerá nejak hrozne a minulé leto keď som sa fotila s chalanmi na dovolenke tak všetci ma tiež oblapkávali po bokoch keď už hore nič nemám
@buchtolapka ďakujem začínam pomaly formovať na leto
a inac ne.. keby si mozem vybrat akukolvek postavu by som chcela, vybrala by som si toto