Ja mám v tomto strašný problém, lebo už rok sa nestretávam s ex , čo bola moja jediná veľká láska a už 2 roky spolu nechodíme. A som sa stretla s xy chalanmi ale absolútne žiadny mi nevyhovoval, čiže neviem či som moc náročná alebo čo, ale na základe toho čo mi nevyhovovalo musím teda zhrnúť taký zoznam požiadaviek.
1. Spontánny, extrovertný, veselý človek.
2. Čistý, voňavý, s voňavým dychom a ideálne čistým , upraveným bývaním.
3. Mal by mať rád zvieratá a mačky.
4. Ideálne zabezpečný, ale nemyslím tým mega lóvatý, ale aby proste bol na tom fajn v tomto smere.
5. Sexuálne podobne založený ako ja, s podobnými chúťkami.
6. Pekne oblečený.
7. Inteligentný a mal by mať veľký všeobecný rozhľad.
+ príjemné bonusy by boli ak by mal rád Harry Pottera, bol spirituálne založený a nevadilo by mu že vypijem viac vína ako je pekné
Tak hlavne, nech sa nerád háda, lebo mňa hádky stresujú, vyslovene ich neznášam a nezvládam. Mal by mať podobný humor a podobný hudobný vkus tiež nie je na škodu. Ako nie je to priorita, ale keďže zbožňujem koncerty, tak tam rada pôjdem s niekým, kto si to užije tak, ako aj ja. . Samozrejme aj výzor, ale zas mne sa takmer nikto nezdá vyslovene škaredý, okrem ľudí, ktorí mi ublížia, tí sa mi sprotivia aj vizuálne potom a vidím ich ako ohavy. Takého, na ktorého sa môžem spoľahnúť, dávnejšie mi to bolo jedno, ale s vekom prišla aj táto potreba. A veľmi ma vzrušuje inteligencia a najmä to, keď veľmi veľa o nejakom odvetví, v ktorom ja neexcelujem. No a mal by mať rád sex, lebo bez toho ja neviem tiež existovať. A vlastne takého aj mám už pár rokov, takže tak.
Mily a srdecny, to je zakladna podmienka, znie to onicom ale cudovali by ste sa kolko muzov je proste od srdca DOBRYCH, milych a prijemnych. Proste zlaty clovek
A dalej musi byt samozrejme mudry, mat normalne nazory a byt vtipny (chapat moje vtipny) a mysliet si ze moja pojasenost je zlata nie trapna. Nesmie byt ziarlivy a mal by byvat sam a mat bud slusnu pracu (aspon priemerne vynasajucu), pripadne tam smerovat, musi chciet mat deti a dobre (normalne) sa obliekat
Nice to have ale nie nevyhnutne: vysoky, aktivny sportovec, dochvilny, vseobecne zodpovedny a organizovany, otvoreny spiritualno-filozofickym debatam
Je mi jedno: ci je poriadkumilovny alebo nie, ci je skor extrovertny alebo introvertny, ci ma dobre alebo zle vztahy v rodine, ci vie varit a starat sa o domacnost, akej je narodnosti ci rasy, aku pocuva hodbu, pozera filmy, celkovo umenie atd to je mi uplne jedno
no ideálne aby to bol pekný, voňavý, vysoký rozhľadený a chytrý, mali by sme mať spoločné názory. hrozne ma priťahujú dominantnejší jedinci a aktívni športovci.
a samozrejme mal by byť vegan a antinatalista!
a nikdy by som nechcela týpka, ktorý je neambiciózny, nezáleži mu na jeho budúcnosti a býva u maminky, nemá žiadne záujmy a je domased alebo je hrozne sporovlivý a lakomý
Podobné záľuby, hudobný vkus.. nesmie byť agresívny a výbušný, závislý na drogách a uz nechcem ani fajciarov (aj ked moj súčasný iqosuje :/ )
a milý, dobrosrdceny, rad mi pomaha... ziaden sexualny maniak
mimoriadne smart s mne kompatibilnym humorom. idealne medik/ITckar, vrcholom idealnosti by bol chirurg [nie kvoli socialnemu statusu, ale mentalnej kompatibilite]. a tichy introvert, ale nie posraty. vzhlad moc nekomentujem, lebo prakticky sa mi zvykne zapacit presne zjav tej osoby, do ktorej sa [najprv] zalubim. ale tmave/hnede vlasy.
U mňa vyhráva, ak je zábavný.
Samozrejme, že sa mi musí aj páčiť..
Ďalej je fajn, ak je to kľuďas, lebo s nejakým výbušným by sme sa pozabíjali
Dôležité je, mať pocit, že mu fakt môžem veriť a že môžem byť pred ním úplne sama sebou, uvoľnená..
Nech je milý, ochotný a priateľský.
Mal by mať rád sex a stíhať mi
Ideálne by bolo, ak by nechcel mať deti, ale moje by mu nevadilo
A veľké plus by bolo aj, keby bol kreatívny... A keby rád cestuje a pod.
A tiež je plus, ak by mal rovnaký vkus na hudbu, filmy...
záleží mi, ako sa pri ňom cítim bezpečne, či má takú kľudnú povahu, ale či má tendenciu zdvihnúť hlas a zatajovať mi niečo a klamať mi, lebo potom tiež si poviem, že naňho neni spoľah, vytratím sa a zmiznem. neviem si predstaviť mať vzťah s niekým, koho sa bojím a chce ma vyžmýkať. ale tak páčiť sa mi musí tiež.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
1. Spontánny, extrovertný, veselý človek.
2. Čistý, voňavý, s voňavým dychom a ideálne čistým , upraveným bývaním.
3. Mal by mať rád zvieratá a mačky.
4. Ideálne zabezpečný, ale nemyslím tým mega lóvatý, ale aby proste bol na tom fajn v tomto smere.
5. Sexuálne podobne založený ako ja, s podobnými chúťkami.
6. Pekne oblečený.
7. Inteligentný a mal by mať veľký všeobecný rozhľad.
+ príjemné bonusy by boli ak by mal rád Harry Pottera, bol spirituálne založený a nevadilo by mu že vypijem viac vína ako je pekné
A dalej musi byt samozrejme mudry, mat normalne nazory a byt vtipny (chapat moje vtipny) a mysliet si ze moja pojasenost je zlata nie trapna. Nesmie byt ziarlivy a mal by byvat sam a mat bud slusnu pracu (aspon priemerne vynasajucu), pripadne tam smerovat, musi chciet mat deti a dobre (normalne) sa obliekat
Nice to have ale nie nevyhnutne: vysoky, aktivny sportovec, dochvilny, vseobecne zodpovedny a organizovany, otvoreny spiritualno-filozofickym debatam
Je mi jedno: ci je poriadkumilovny alebo nie, ci je skor extrovertny alebo introvertny, ci ma dobre alebo zle vztahy v rodine, ci vie varit a starat sa o domacnost, akej je narodnosti ci rasy, aku pocuva hodbu, pozera filmy, celkovo umenie atd to je mi uplne jedno
a samozrejme mal by byť vegan a antinatalista!
a nikdy by som nechcela týpka, ktorý je neambiciózny, nezáleži mu na jeho budúcnosti a býva u maminky, nemá žiadne záujmy a je domased alebo je hrozne sporovlivý a lakomý
a milý, dobrosrdceny, rad mi pomaha... ziaden sexualny maniak
Chápem prečo chirurg. Keď ťa pripraví o srdce neostane ti jazva.
Samozrejme, že sa mi musí aj páčiť..
Ďalej je fajn, ak je to kľuďas, lebo s nejakým výbušným by sme sa pozabíjali
Dôležité je, mať pocit, že mu fakt môžem veriť a že môžem byť pred ním úplne sama sebou, uvoľnená..
Nech je milý, ochotný a priateľský.
Mal by mať rád sex a stíhať mi
Ideálne by bolo, ak by nechcel mať deti, ale moje by mu nevadilo
A veľké plus by bolo aj, keby bol kreatívny... A keby rád cestuje a pod.
A tiež je plus, ak by mal rovnaký vkus na hudbu, filmy...