Zamysleli ste sa niekdy nad tým, prečo ženy nosia sukňu a muži nie? Ale teraz dajte bokom normy a pravidlá v spoločnosti - morálne hodnoty... Čisto z estetického hľadiska sa skúste na to pozrieť. Podľa mňa je to tým, že sukňa má symetrický tvar...
@melancholik v pohode môže byť aj zástera, ale uznaj že aj zástera viac pasuje žene ako mužovi. Ja som mal skôr na mysli sukňu po zem alebo mini sukňu, resp. šaty
hm, sukne by boli fakt praktickejšie pre chlapov, že by ich nič netlačilo na XXX ale zas so ženského hľadiska je to tiež praktické, dá hore sukňu a je to- šup, šup.....je to problém pre fenomenológiu - Fenomén sukňa
Lebo muži pracovali. Počas 2. WW keď ženy prebrali mužské práce začali nosiť nohavice, lebo v dlhej sukni sa holt zle manuálne robí. A tiež rôzne pičoviny o Tom, že ženy mali chodiť cudne poobliekané a zahalené a tak, no nedaj bože by im bolo vidieť tvár nôh.
Inak, asimetrický muž??? Wtf?
Asymetrický, boha.
Asimetrický by bol meter na šírku meter na výšku. Takého si predstaviť viem. Asymetrického nie. To skôr tu sukňu už. » www.google.sk/search?q=asimwt...
Rozumies vyznamu slova "symetricky"? Lebo pokial nevlastnis nohavice, ktore maju jednu nohu dlhu a druhu kratku, asi zdestruujem tvoj pohlad na svet odhalenim tajomstva, ze aj nohavice su symetricke.
Kdesi som citala, ze pohania, co verili na matku zem, tak chceli, aby pohlavne organy zeny boli spojene so zemou, cosi take aby prudila energia plodnosti » www.2012rok.sk/wp/umenie-zivot...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
a to je vlastne asi aj dovod preco su sukne veciu zien
sukna je symetricka
chlapi su asymetricki
zeny su symetricke
wtf all around
Inak, asimetrický muž??? Wtf?
Asimetrický by bol meter na šírku meter na výšku. Takého si predstaviť viem. Asymetrického nie. To skôr tu sukňu už.
» www.google.sk/search?q=asimwt...