@violinkenneth Ono neviem ako to fungovalo v časoch dávno minulých, ale ked sa nemali chlapi čím holiť, tak to ochlpenie na tvári veľmi nehrublo nie? Tým pádom mali stále to panenské ochlpenie/fúzy.. či zle na to idem?
ja používam strojček : nechá to uplne male strnisko a vyzerá to dobre teda v tvojom veku este asi nie kedze nezarastas rovnomerne. Žiletkou je to pracnejsie aj pre mna bolestivejsie
@radok ono moja skusenosť je, že pokiaľ "žiletkou" tak do tých 3 dní. po treťom dni to už je dlhé a bolestivé. ale nemám strojček, ani ešte nezarastám tak, žeby som si nechal nejaké poriadne strnisko abo čo
@igorv to je pravda ale tak mam 21 a nechcem chodit uplne hladky vtedy mam pocit ze vyzeram ako decko a zo strniskom sa mi to viac páči mna po oholení zo žiletkou to potom asi 2 dni strašne svrbí tak keby som sa mal holit každé 3 dni tak by som asi umrel
udivuje ma,že ešte stále sa nájdu ludia,čo veria mýtu,že ked sa človek holí žiletkou tak mu hrubnú fúzy ....toto bolo už snád 238083x napísané v článkoch/diskusiách po celom internete,že to je kokotina .....neviem či žijete v karanténe alebo čo,ale jak retardi to niektorí šíria dalej a potom sa furt nájde idiot čo to niekde napíše
@jurito
Vysvetlenie pre tých blbých - tým že je chlp skrátený vidno iba jeho hubšiu časť pri korienku a preto sa môže opticky zdať že sa chlp stáva hrubším.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
@igorv
Mam len 15 rokov ale uz take fuzy aj na brade uz chlpy tak to chcem oholit ale nwm cim
ohol si to, hocičím!
strojcekom => od 1mm - 1cm skracujem
posledne roky uz iba strojcekom, pohodlnejsie
Neskôr prejdem na strojček a budem zatrihávať, len teraz ešte zarastám niemoc dokonale
Vysvetlenie pre tých blbých - tým že je chlp skrátený vidno iba jeho hubšiu časť pri korienku a preto sa môže opticky zdať že sa chlp stáva hrubším.