Čo by ste si zvolili kebyže ste v takej situácii - ležíte v nemocnici na lôžku, stala sa nejaká nehoda, ktorá rozhoduje o vašom živote, v miestnosti máte rodinu, ktorá vás podporuje a chce aby ste s nimi ostali, plačú tam pri vás, vy všetko vnímate (slabo
toto by pri mne rodina nerobila. a keby aj - bolo by neskoro. mozno by im to v tom momente bolo luto, ale pravda je taka, ze ja nie som clovek, ktory by zanechal nenaplnitelnu dieru, za chvilu by sa s tym zmierili a moj brat by zdedil lepsi nb.
a keby som sa aj rozhodla bojovat, nebolo by to pre rodinu
Ale ja osobne nemám dôvod, prečo by som tu chcela byť.
Kamarátom i rodine smútok časom prejde, časom sa na mňa zabudne a to je všetko.
Takže ja tu nemám čo robiť, radšej bych šla preč a dôvod, prečo som stále tu..je sakra tajný, ale to je jedno.
To si sa rovno mohla opýtať to, že ked bude na zemi ležať 500e a ty si môžeš ohnúť kolená a zohnúť sa pre ne alebo si vyberie lahšiu cestu a necháš ich tam. Nabudúce, ked vymyslíš znovu takúto pičovinu, tak si ju nechaj pre seba.
Ja by som chcel prežiť aj keby pri mne vtedy nikto nebol, vlastne som bol už v takej situácií.
Ľudia, ktorých mám rád stoja za to, aby som ešte žil!
Tie ťažšie veci často ukrývajú vyšší zmysel ako sa na prvý pohľad zdá.
život je vzdy taky naj co sa tyka vyberu, ale proste slovo "bojovat" ked je clovek v nevyliecitelnom stave a moze jedie cakat na smrt bud v kome alebo priputany na lozko lebo je cely ochrnuty a ma neskutocne bolesti ze ani lieky nepomahaju a podobne, tak neviem ci lepsie neni smrt
to celkom zavisi od toho, ze ci by som bol proste KO. ze bojovat by znamenalo, ze nebudem chodit, nic len proste lezat, tak to by som sa s nimi rozlucil zrejme do par dni. inak zit ofc
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
a keby som sa aj rozhodla bojovat, nebolo by to pre rodinu
Ale ja osobne nemám dôvod, prečo by som tu chcela byť.
Kamarátom i rodine smútok časom prejde, časom sa na mňa zabudne a to je všetko.
Takže ja tu nemám čo robiť, radšej bych šla preč a dôvod, prečo som stále tu..je sakra tajný, ale to je jedno.
ale inac si volim zivot snad v kazdom pripade.
Ľudia, ktorých mám rád stoja za to, aby som ešte žil!
Tie ťažšie veci často ukrývajú vyšší zmysel ako sa na prvý pohľad zdá.
no neviem, ja by som to sekol na istotu podľa mňa by tam nebol ani doktor