Predstavte si, že žijete vo svete, kde by neexistovali zrkadlá, nikto by nevedel ako vyzerá, nemal by sa ako upraviť (alebo aj zhovadiť), nemohol by posudzovať ľudí podľa vzhľadu, lebo by sám nevedel ako vlastne vyzerá, nemohol by mať komplexy, lebo by ne
ludí by tak či tak zaujímalo, ako vyzerajú. pozeráš sa na rôznych ludí, niektorí sú pekní, iní menej.. musí ťa napadnúť, ako asi vyzeráš ty. a vždy sa nájde niečo, v čom vidíš svoj odraz, aspoň ako tak.. nedá sa mi to aplikovať ani do doby, kedy neboli foťáky.
potrebujes zrkadlo alebo aspon odraz o vodu alebo niekde raz za cas... aby si videl ci nemas na tvari volake zdravotne problemy ked to inak nedokaze vidiet a podobne.
predstav si ze by si mala volake velke "jebáky" a nevies o tom po case sa ti spravia priam az kratery a niekedy sa to zacina zapalovat a ine zdravotne nasledky to ma a ine.... takze zrkadlo neni len pre narcisou... aj ked skoda ze v tejto dobe uz zo zkradlom sa ani nic nehovori....
@noxiousnicole svoj odraz môžeš vidieť napríklad aj vo vode, a iných veciach. myslíš si snáď že predtým než boli zrkadlá tak sa ľudia neposudzovali podľa vzhľadu?
zrkadlo je jedna z najdôležitejších vecí v mojom živote , keďže ,aby som vyzerala ako človek, musím sa zaoberať každý deň obočím a tak , no porazilo by ma
@night zjavne si nepochopil jeho sarkazmus/joke/whatsoever
k teme : inak ak niekto odhaduje ludi stale len podla toho, ako vyzeraju a podla teba by nemohol hodnotit ludi, tak to je velmi zvlastny pohlad na vec/svet. -.-
@8 ja som zase cakal nieco lepsie ako tuto pseudofilozofiu urovne baboon
Určite by sa našli aj takí ľudia,kt.by si mysleli že sú krajší ako tí druhí.Ale aj tak v takom svete by som chcela žiť ,aspoň väčšina by sa nepovyšovala nad ostatnými a boli by si (skoro)všetci rovnocenný.
bolo by to veľmi zaujímavé... ale to by potom nemohlo existovať ani sklo, ani voda, ani iné reflektívne povrchy, čisto teoreticky....... ale bola by to fakt pecka!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
a aj tak, vacsinou sa zvladnem malovat bez zrkadla.. jo a necesem sa
ludí by tak či tak zaujímalo, ako vyzerajú. pozeráš sa na rôznych ludí, niektorí sú pekní, iní menej.. musí ťa napadnúť, ako asi vyzeráš ty. a vždy sa nájde niečo, v čom vidíš svoj odraz, aspoň ako tak.. nedá sa mi to aplikovať ani do doby, kedy neboli foťáky.
nikto by ťa nemohol namaľovať? (akože sportrétovať)
nechcela by som žiť v takom svete...
predstav si ze by si mala volake velke "jebáky" a nevies o tom po case sa ti spravia priam az kratery a niekedy sa to zacina zapalovat a ine zdravotne nasledky to ma a ine.... takze zrkadlo neni len pre narcisou... aj ked skoda ze v tejto dobe uz zo zkradlom sa ani nic nehovori....
inak no to by bol drsny zivot
Ale ked uz, tak clovek by kritizoval ostatnych aj napriek tomu, ze by nevedel ako je na tom on.
Tak isto ako je to aj teraz.. ludia mnohokrat ukazuju na inych ale na seba sa nepozru-nechcu, nemaju tu potrebu, nie je to ich ciel.
k teme : inak ak niekto odhaduje ludi stale len podla toho, ako vyzeraju a podla teba by nemohol hodnotit ludi, tak to je velmi zvlastny pohlad na vec/svet. -.-
@8 ja som zase cakal nieco lepsie ako tuto pseudofilozofiu urovne baboon
Predstavte si, ze existuje len absolutna ciernava, co myslite, co vsetko by bolo na takej planete ine ako je teraz tu?