Poznáte to keď sa vám celý čas nedarí ? Keď doriešite nejaký problém potom ani nie pár dní pokoj a už ďalší ? Nemám na mysli také problémy , ktoré si človek spôsobí sám.Skôr tie kopance od života.Áno terez si možno poviete že ja 15 ročná baba čo môže rieš
Viem o čom píšeš,ale v živote je to jedna veľká hojdačka:nikdy nevieš kam ťa vietor zaveje...ale každá rana a bolesť ťa uorbí silnejšou,preto sa nevzdávaj,pozeraj do budúcnosti a ži v prítomnosti,užívaj si každú chvíľu,pretože nikdy nevieš kedy skončí...
No neviem... sú také veci a je ich veľa, ale ja sa furt usmievam. Však tak či tak život je krásny. Možno nie je krásny priamo ten môj, ale vo všeobecnosti je krásny
Ked som mal 15 ja, pomahalo mi pozriet sa na zivoty inych, ludi, ktori su invalidni, chori, ziju v chudobnej krajine 3ieho sveta bez nadeje, ze odtial niekedy odidu, ziju v otroctve, maju postihnute deti, maju mali penis a fuzatu priatelku atd....To Ti doda nadhlad a potom si povies, ze v Tvojom zivote sa nic take strasne nedeje..a casom budes dost silna na to, aby si sa uz netrapila nicim, a zvykla si len s usmevom hladala riesenia. Keep going!
každý má občas zlé obdobie, nemusí sa ti vždy dariť, aj keď na niečom makáš a chceš niečo dosiahnuť, proste sú to akési skúšky života cez ktoré keď sa dostaneš, prídu lepšie časy...
ano, o tomto je cely ymoj zivot, stale riesit nejake problemy, jeden vyriesim a dalsi sa mi sype na hlavu ... asi by som sa s tym mala zmierti, ja nebudem mat pokoj nikdy... lebo ked som sa to snazila zmenit, nedarilo sa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
mám to z » www.csfd.cz/film/302401-baj...
odporúčam pozrieť...