samozrejme že zamýšlal ... a áno logicky vyplýva že je to pravda aj keď si myslím že odchýlky ktoré nás odseba delia na biologickej úrovni sú velké ... pretože je dôležité brať do úvahy velké množstvo presných údajov ... to že život tu u nás vyzerá ako vyzerá, že sme takto ďaleko ako sme, že mame také charaktery a aj spôsoby uvažovania, to všetko je závislé na presnej dl´žke života zeme, slnečnej sústavy, energetického rozloženia, gravitačnej sile, proste je tam príliš vela podmienok na to aby tento život vyzeral presne takto ... všetko na všetko naväzuje ...
preto si predstavujem život na iných planétach rôzne, samozrejme existuje vela planét s podobnými podmienkami ako je zem, avšak presne tie isté podmienky asi mať nebude ... čo značí že život bude mať inú formu aj funkciu
ale kto vie? možno sa (dúfam) mýlim
a minimálne dúfam že sme sa dostali tak ďaleko že sme dokázali cestovať v čase a naše budúce obrazy za nami prídu (prišli?) niekedy ... ak už iný život našej presnej podoby inde neexistuje
Verím že existujú lebo mi príde nemožné aby sme boli v celom vesmíre jediný takto inteligentný.. aj som dakedy rozmýšľal či majú aj na tých iných planétach aj športy podobné našim alebo či tam zase vôbec nešportujú a tak..
Chcel by som sa raz dostať na nejakú inú planétu s "ľuďmi" (alebo ako by oni seba nazývali) a sledovať ich kultúru atď no asi sa mi to nikdy nesplní a to ma štve alebo keby aspoň ako duša by som mohol nejak sa dostať na inú planétu a sledovať to tam by bolo super
@kittan Napodobne , chcel by som cestovat vesmrirom nieco na sposob startrek a navstevovat a vzdelavat planety a odovzdavat im vedomosti zo zeme . I ked možno že by nase vedomosti pre nich by boli primitivne
takto silno filozoficky sa zamyslim vacsinou ked pozeram v noci na hviezdy ale urcite by som bola velmi zvedava KDE a AKY zivot existuje, ako to vyzera, v akom stadiu evolucie su, co majú ine ako my... je to velmi zaujimava predstava..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
preto si predstavujem život na iných planétach rôzne, samozrejme existuje vela planét s podobnými podmienkami ako je zem, avšak presne tie isté podmienky asi mať nebude ... čo značí že život bude mať inú formu aj funkciu
ale kto vie? možno sa (dúfam) mýlim
a minimálne dúfam že sme sa dostali tak ďaleko že sme dokázali cestovať v čase a naše budúce obrazy za nami prídu (prišli?) niekedy ... ak už iný život našej presnej podoby inde neexistuje
Chcel by som sa raz dostať na nejakú inú planétu s "ľuďmi" (alebo ako by oni seba nazývali) a sledovať ich kultúru atď no asi sa mi to nikdy nesplní a to ma štve alebo keby aspoň ako duša by som mohol nejak sa dostať na inú planétu a sledovať to tam by bolo super
» www.videacesky.cz/hudebni-klipy-v...