Pre mna je reinkarnacia jedinou alternativou , ktora stoji za to, aby som uznal, ze je to mozne. Ale v zasade neverim. Neverim ani v to nic. Proste sa necham prekvapit.
Na to, aby som zaspaval s cistym svedomim vieru nepotrebujem.
ked umriem,clovek sa narodi znova.na inom mieste.a mozno(urcite)bude si nieco pameta t z min.zivota,a bude to ako deja vuuu ale no,ja verim,ze sa narodim opet.a mozno si myslite,ze som blazon.
@veroniquas@nekori - dievcata ste este dost mlade... tak ste asi nerozmyslali velmi do hlbky... reinkarnacia ako ju vnimate vy je cisty nezmysel... a jej skutocny vyznam vo vychodnych kulturach je trosku odlisny... mame 1 zivot a v nom nekonecne mnozstvo sanci... nechcite byt inym clovekom... zite to co vam svet ponuka... nebojte sa ho a pochopite ze zivot v nasej forme je to najlepsie co vas mohlo stretnut
Na takéto reakcie som zvyknutá, dostalo sa mi podobnej asi od každého, koho poznám. Ale ani jeden z nich mi tento môj názor nezobral... A ani nezoberie. Tvoj názor akceptujem a nemienim sa hádať, ja si verím čomu chcem, rovnako ako ty.
@nekori ...ked to beries stylom "hura system" tak ti tvoj nazor ponecham... a ked ti tvoj vyklad sveta prinasa stasie a naplna ta ... je to to najlepsie co mozes mat
reinkarnacia .. len si to nebudem pametat .. mozno aj ja som uz reinkarnovane nejake zviera alebo podobne .. paci sa mi ta teoria ze se sa stane z cloveka nieco ine .. take ako recyklovanie duse do inej telesnej schranky
mna rodicia vychovavaju ako veriacu...hoci niesom rada,cely zivot mi vtlkali ze po smrti sa de do neba alebo do pekla,...bolo by pekne skoncit niekde tam,len to je proste tazko uveritelne ze tam uz budete naveky...proste nikdy to neskonci..to je proste nepredstavitelne....ovela radsej by som bola,kedy naozaj existovala reinkarnacia..zivot by mal aspon zmysel..rada by som tomu verila,ale proste tak ma vychovavali,uz mi to proste neda len tak zacat verit v reinkarnaciu.-najhorsie je ze tak ako rodicia citaju furt z bible tie proroctva,ked ich prekladaju,presne sa to zhoduje z tym co sa deje na zemi...bodaj by to vsetko bolo klamstvo
pls chcem vediet ci aj niekto ny ma takuto dlemu ako ja....ak ano pls napiste m TS-ku ...vdaka :/
Ked zomriem tak zomriem a ostane po mne kôpka mesa, kosti a organov.. v ktorich bude dalej zit crevna flora a spapa ma znutra .. a podobne .. patolog by sa vyrozpraval. ziadne nebo-peklo reinkarnacia ci co
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
a potom ako v horore zrkadla budem na druhej strane sveta a ked sa pozries do zrkadla tak .... ak o v tom horore
verim v to ze neviem
..kvak..
Na to, aby som zaspaval s cistym svedomim vieru nepotrebujem.
ako povedal docelomansky-smrt si treba zasluzit..
pls chcem vediet ci aj niekto ny ma takuto dlemu ako ja....ak ano pls napiste m TS-ku ...vdaka :/