skúšali ste si to už predstaviť v mysli že čo bude keď zomriete? alebo keď zanikne svet? že bude len vesmír a čo bude potom? nikdy nič žiadne ludstvo? či čo hm..
Bose skusala a kolko krat...a je to premna strasne wzdy, ked sa nad tym zamylsim lebo... ... proste nic, ziadny cit, ziadne myslenie, proste absolutne NIC! wed je to strasne...
ja osm mavala tiez z tohto depresie ako mala, chodila som za to aj k psychologicke, ale potom som dospela k zaveru ze neverim ze bude nic...takze s auz nemam coho bat
neviem, či to chcete počut, ale jedine viera umoznuje lahko zit s týmto vedomim smrti. ved smrt je sestrou zivota, ona nerozmysla, nevybera si, neustale svoju kosu zatina okolo nas a aj k nam moze prist kazdu minutu.
myslim ze smrt nie je konecna stanica, nieco po nej existuje.verim v minule zivoty, myslim ze kazdy z nas ma urcite poslanie a to musi splnit, kym ho nesplni rodi sa znova a znova. a podla toho ako sa vo svojom zivote choval, bude si zit v tom dalsom bud lepsie alebo horsie,pricom je mozne ze bude zit "vzorne" ale ak nesplni svoje poslanie, musi sa narodit znova.
je to to iste akoby ste rozmyslali, čo tu bolo pred vasim narodenim. to je to iste ako čo tu zostane po nasej smrti. pred narodenim vam nevadilo, že tu nie ste a nikto vam nechybal.
žijem momentalne to čo bolo ma netrapy to čo bude sa prekvapime.Alebo treba tak lebo ved to čo príde možme snívat,čakat...to čo bolo možme spominat... asi tak
mna to netrapi čo bude potom, či bude nejake ludstvo alebo len vesmír a nič .. užívam si pritomnosť a to je to najdôlezitejšie, nie ešte stresovat ze čo bude ked blá blá.....
a už vôbec nerozmyšlam nad tym, ze čo bude so mnou po smrti .. šak nič, zomrem a hotovo
Podľa mňa je smrť len bránov do večnosti.Verím, že keď zomriem, pôjdem buď do "neba" alebo do zatratenia.Pretože doša je nesmrteľná, nikdy nezomrie, trvá naveky.
@23 len aby ta za to @lacino nevysmial, že ako to vies!!! ako mna.
Myslim, že človek by si mal život vážiť a nie iba užívať, to je rozdiel, ktorí mnohí pochopia neskor(@20 ,@21 ,@22 ). Len ked ho prežije zmysluplne, nebude sa musiet bat smrti. Len si štastný povie, že tu nebol až tak nadarmo. Na smrt mysli každy a je nutne na nu mysliet, lebo smrt vlastne dava nasmu zivotu zmysel.
nikikaa, pozrela som si obsah na nete a zistila som ze kedysi davnejsie som ten film videla..ale praveze si spominam na to, ze sa mi velmi nepacil a nechapala som ho..takze preto som asi aj zabudla ze som ho vobec videla.no ale bolo to davno,a videla som ho len od polky, asi si ho pozriem znovu.
miat, pozerala som 2x s inymi ludmi a prisla som tam na vela krasnych myslienok.. pochopila som ho velmi krasne odporucam preto kazdemu pre optimisticke vnimanie smrti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
a už vôbec nerozmyšlam nad tym, ze čo bude so mnou po smrti .. šak nič, zomrem a hotovo
ale to je len môj subjektivny nazor
Myslim, že človek by si mal život vážiť a nie iba užívať, to je rozdiel, ktorí mnohí pochopia neskor(@20 ,@21 ,@22 ). Len ked ho prežije zmysluplne, nebude sa musiet bat smrti. Len si štastný povie, že tu nebol až tak nadarmo. Na smrt mysli každy a je nutne na nu mysliet, lebo smrt vlastne dava nasmu zivotu zmysel.
@19 ja nadavam tebe? nie nahodou naopak?