no... mne vlastne v živote nič nechýba, som šťastná tak, ako som. ale viem si predstaviť, čo by som si priala. úprimne, myslela by som na seba, pretože neverím, že nejakým želaním typu "odstrániť hlad na svete" by sa niečo vyriešilo.
no a čo by som si priala. ku šťastiu mi už chýba asi len toto:
- poznať sa a byť v blízkosti mojej naj kapely
- zmeniť niečo na sebe... nie som z tých, čo na svoje telo stále frflú, ja sa nesťažujem, ale viem, že po istých veciach by som sa proste cítila lepšie, myslím si, že to nakoniec každý pozná.
- mať prácu, kde budem zarábať tak, aby som zvládala finančne všetko niesť a mala aj niečo navyše, aby som si mohla šporiť na niečo, napr. na auto a tak a tá práca by ma bavila a nikdy by som z nej nemohla dosť padáka.
takže to sú moje tri želania... nič výnimočné a nič také, bez čoho by sa mi zrútil svet...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ale berme len fakt tri želania
2. navrat predkrestanskej pohanskej kultury
3. (nieco osobne by som si prial, ale zatial mi nic nechyba)
2. Kazdy rok by som dostal najnovsi PC (poriadne herne zihadlo)
3. V pivnici by som chcel mat najmodernejsie datove centrum s najnovsimi servermi, optickou sietou a zalohovanym pripojenim na net
no a čo by som si priala. ku šťastiu mi už chýba asi len toto:
- poznať sa a byť v blízkosti mojej naj kapely
- zmeniť niečo na sebe... nie som z tých, čo na svoje telo stále frflú, ja sa nesťažujem, ale viem, že po istých veciach by som sa proste cítila lepšie, myslím si, že to nakoniec každý pozná.
- mať prácu, kde budem zarábať tak, aby som zvládala finančne všetko niesť a mala aj niečo navyše, aby som si mohla šporiť na niečo, napr. na auto a tak a tá práca by ma bavila a nikdy by som z nej nemohla dosť padáka.
takže to sú moje tri želania... nič výnimočné a nič také, bez čoho by sa mi zrútil svet...
"Vedieť odpovede na všetky moje otázky" (prečo?)
-Stretnutie s Barackom Obamom
-Stretnutie s Rytmusom
-Stretnutie s Adamom Brodym
-Stretnutie s Christianom Ronaldom
-Stretnutie s Berbatovom
chcela by som ist do Paríža .. chcela by som aby som isla dnes tam na ten fest podpisat jednu posratu fotku ...
a chcem aby som bola tam kde Helenine oči
2.MAt vsetky gitary sveta
3.Nekonecno penazi
2. aby sme sa odtiaľto presťahovali
3. peace xD
2. stretnúť sa s Adamom Brodym
3. vyhrať tie milióny € v tom Lote či čo to je, čo ide furt v reklame
Potom by som už bola šťastná a robila šťastným aj mojich blízkych ľudí
2. chcel by som 100 rokov na wowku zadarmo
3. chcel by som byť najlepší vo wowku lebo je to fakt super hra
wowko je world of warcraft, je to najlepsia hra na svete
2. vedieť odpovede na všetky otázky...