tak co ja viem, vazne by som uvazoval nad nejakou takou picovinou vies si predstavit rozpravat taku storku a vidiet xichty ludi, ktori nechapu, ze preco by niekto takto premrhal zlatu rybku? to je lepsie jak vsetky zelania
1. ja by chcel vediet urcit ci budem zit 50, 100, 1000 alebo kolkokovlek rokov samozrejme v dobre kondicii
2. chcel by som ma moznost vidiet vznik vesmiru, nasej slnecnej sustavy, Zeme, zrodu zivota na Zemi, vyvoj zivota, vyvoj predkov cloveka a cloveka a vidiet klucove politicke a ekonomicke momenty nasich dejin zo zakulisia navplyvnejsich ludi
Niečo podobné ako @13 , nejaká veľká suma peňazí, ktorou by som mohol pomôcť veľa ľudom, a ešte aby odstránila zo sveta všetky zákerné, smrteľné choroby.
aby boli vždy všetci šťastní (lebo tým by som vyriešila aj hladomor aj vojny aj choroby aj všetky moje zbežné priania aj všetko, pokiaľ by to rybka nejako neobabrala a nedala každému IQ40 alebo niečo
a potom už hocičo rozmarné, trebárs ovládať všetky, i už dávno zaniknuté jazyky a mať čas a trpezlivosť na to, aby som ich zdokumentovala pre ostatných
alebo aby moje zvieratká žili tak dlho, ako ja
To co je za ryba sak nema plnit tri?
Tak dlhy zdravy zivot pre mna a mojich blizkych.
A druhe by bolo.. aby som vsetko vedela. Akoze nie kto s kym trtka alebo co vari, ale normal vsetky vedomosti z kazdeho odboru.
Chcela by som mať schopnosť veľmi rychlo sa učiť (stačilo by mi raz prečítať, alebo vidieť a vedela by som to) - to by mi zaistilo, aby som veľa dosiahla, ale aj sa snažila a aby som si to vážila...
A druhá vec... asi niečo s mojim vzhľadom, napríklad vedieť formovať svoje telo ako chcem, alebo nejaku takú somarinu alebo aj zdravie je fajn
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
2. chcel by som ma moznost vidiet vznik vesmiru, nasej slnecnej sustavy, Zeme, zrodu zivota na Zemi, vyvoj zivota, vyvoj predkov cloveka a cloveka a vidiet klucove politicke a ekonomicke momenty nasich dejin zo zakulisia navplyvnejsich ludi
a potom už hocičo rozmarné, trebárs ovládať všetky, i už dávno zaniknuté jazyky a mať čas a trpezlivosť na to, aby som ich zdokumentovala pre ostatných
alebo aby moje zvieratká žili tak dlho, ako ja
Tak dlhy zdravy zivot pre mna a mojich blizkych.
A druhe by bolo.. aby som vsetko vedela. Akoze nie kto s kym trtka alebo co vari, ale normal vsetky vedomosti z kazdeho odboru.
A druhá vec... asi niečo s mojim vzhľadom, napríklad vedieť formovať svoje telo ako chcem, alebo nejaku takú somarinu alebo aj zdravie je fajn