uz sa s tym zmierte konecne....ludia su egoisticke (prinajlesom reciprocne altruisticke) svine...kazdy z vas!....sme dobri k druhym ludom len preto, lebo chceme, aby aj oni boli ku nam dobri, o nic ine nam nejde....len vychova nam nanutila sa spravat akoze civilizovane a slusne, ale otvorte oci a zistite, ze najviac v zivote dosiahli zmrdi, podvodnici a ludia nerespektujuci ziadne pravidla...myslim to globalne za celu historiu, ako taka matka tereza je svetla vynimka.....vzdy vsetko bolo o moci, peniazoch, sexe, intrigach, zradach, vrazdach ....
niekto si to uvedomuje a niekto nie...niekto sa z toho snaží poučiť a niekto zase nie...95% ľudí to neurobilo nič preto aby bol svet v budúcnosti lepší...vravíš že ti je z toho zle - nuž čo si ty konkrétne urobil preto aby bol tento svet lepší? aspoň tu ľudia prestante tárať somariny a sťažovať sa ako je všetko na svete zlé...začnite od seba a budujete svoje okolie, spoločnosť tak aby ste sa o 30-40 rokov za to nemuseli hanbiť...ale t by som chcel veľa že, aby ste najprv pohli samy sebou, to je pre Vás niečo nemožné a tak sa radšej budete sťažovať, však to je ľahšie...ak ste pre tento svet nič neurobili aby sa to zmenilo nemáte morálne právo kritizovať...
minimalne jeden kontrapriklad z hlavy ti viem dat a to je Madam Curie, ktora studovala radioaktivitu, testy casto na sebe, nebezpecne a priekopnicke to cele bolo, lebo nebola taka vybava, dostala dve nobelovky, bez nej by par objavov nebolo a umrela ako inak na radioaktivitu, leukemia ..
v prvom rad esom si neprečital všetko som trochu opity a v druhom rade možem byť striktne logicky alebo ludsky ... ja budem oboje ... zlo je potrebne pretože je nedostatkom empatie a inteligencie ... je prirodzene a v každom sa skrýva ...treba ho však hladať tam kde su najslabšie a najvyhodnejšie podmienkiy pre život ... len tam človek straca doležite hodnoty ...
kedze mame slobodnu volu rozhodujeme sa bud pre dobro alebo zlo ..robime to vsetko my ludia a my mame moc tvorit ale aj nicit takze zlo ide z nas ..ale na druhej strane sme perfektni a mozme konat aj dobro ..ale to nikomu nevyhovuje lebo ludia tuzia po moci ..asi tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Každé náboženstvo malo vznik v sekte a hlúpych ľuďoch čo tomu uverili.
Antické pamiatky budovali vzdelaní remeselníci hlupák by to nikdy nedokázal.
Neexistuje dobro a zlo ako také, sú len ľudia. Tí môžu dosiahnuť svoje ciele troma cestami sebeckou, cesta kompromisu a altruizmu.
Keby ľudí nebolo, ktoré rastliny a živočíchy by si zaradil medzi zlé a ktoré medzi dobré?
Niektoré veci z antických pamiatok boli vybudované aj otrokmi, umelecká práca samozrejme nie.
A ukáž mi antickú stavbu ktorá umeleckým dielom neni.
takze vsetko je v ziu ..no proste zio ..
pre tych co nevedia.. vyguglite si co je zio ja im reklamu nebudem robit (blee)