Poznáte to, že keď ide žlté auto máte nárok na buchnutie toho človeka čo je hneď pri vás ?? Lebo to pozná vela ľudí a ono je to proste dané že je to tak. A kamarát to nepozná a chcela som mu dokázať, že to tak je ale nič som nenašla v googli. Tak vy to po
ale väčšinou to tí ľudia musia vedieť že to hrajú... napríklad že dáki kamaráti.. a nie že len tak si začnem do niekoho stuchat ked uvidim zlte auto.. ale tak robievali sme to na základke..
neni to len o zltom aute! my sme mali cierne audi ,cervenu skodovku a podobne picovinky,a preto som teraz tak blby lebo som v detstve dostaval za kazdy prejazd takychto aut pastou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
ale väčšinou to tí ľudia musia vedieť že to hrajú... napríklad že dáki kamaráti.. a nie že len tak si začnem do niekoho stuchat ked uvidim zlte auto.. ale tak robievali sme to na základke..
V živote som o tom nepočula.
Až doteraz, samozrejme.
A ten kamarát povedal že som si to vymyslela tak si on vymyslel že za každé biele auto sa s ním mám vyspať. A už ich narátal cez 25
Tak potrebujem mať dôkaz že si to nemože len tak vymyslieť.
som prekvapená, že toľko ľudí o tom nepočulo