len ma tak zaujíma.... keď som prišla na strednú, zdali sa mi najskôr tie reči o tom akí budú na nás starší zlí a pod. ako len zbytočné strašenie ale teraz po pol roku na strednej rozmýšlam že niečo na tom bude...čím to je že starší tak strašne zazeraj
ja to mam niekedy podobne ....na nasej skole ,ked nejaky starsi (maturant )zacne zazerat ,tak vsetci si hned vsetko "domyslaju " ,co ani nie je pravda ....
@2 nepovedala som dosť jasne že je neskoro večer a chodia mi po hlave hlúposti? je snad toto fórum len na vážne veci, alebo ako? tak som si chvilku zafilozofovala nad zbytočnosťou lebo mne to nejak nevadí že sa starší chovajú tak, mne je to jedno mám aj vážne problémy ale viem si s nimi poradiť sama nemusím ich sem vešať
Chodil som na osemročné. A ako starší sme si vedeli pokecať aj s tými mladšími. Aj keď väčšinou šlo o chalanov, pretože dievčatá toho v hlávke veľa nemali
my na gympli tiez zazerame na prvakov_ ale to hlavne preto, lebo blokuju chodby a neda sa okolo niech prejst. a tiez nasi chalani su mili k prvackam, lebo ich namotavaju - vedia ze na nas uz tie ich kecy neplatia, tak skusaju, ci im neda nejaka prvacka, druhacka. tiez si nemyslim, ze tie prvacky, a druhacky, su kurvy, len skôr mlade naivky. to, ze maju nasi chalani k mladsim chalanom neutralny vztah mi pripada normalne. a ak na teba starsie dievcata zazeraju (co nechapem) tak skus neblokovat chodbu
@11 ale nemusi ale tak vidim ako sa pozeraju a neblokujem chodbu!! teraz si akurat jedna tretiacka zasadla na moju spolubyvajucu..na moju spolubyvajucu ktora sa bavi na skole mozno s piatimi-siestimi ludmi....pozera furt do zeme a nikdy na nikoho nepovedala nic zle a akurat na nu zacala normalne otvorene pred nou nadavat, nazvala ju trojfarebnou picou a ze by ju zabila... a vazne nema dovod. a ked sa jej niekto pytal ze preco ju neznasa tak ona ze nosi sa ako stvrtacka. toto bolo uplne odveci ale tak nejak to neriesime. aj my raz budeme ti starsi. muhehe
no zase u nas je to presne naopak... ked my sme boli prvaci a stali sme pred skolou a sli nahodou nejaki stvrtaci okolo, postavili sme sa tak aby mohli prejst po chodniku... a tito prvaci? vykuruju pysky pred skolou a ideme my stvrtaci, tak pomalize musime zist z chodniku do blata, lebo oni neuhnu (samozrejme ze nezidem, ale prejdem cez nich a este do nich aj vrazim )... namyslene prvacky si sadnu na schody a tam klebetia... viete ako to ide u nas v skole? ako na ceste, dvojprudova premavka na schodoch, ludia chodia po pravej strane, na miestach kde sa odbocuje do chodieb pravidelne zapchy... ale jak mam prejst po tych schodoch, ked tam stoja tie (s prepacenim) pice ?
maturanti zazerajú pretože sú maturanti a cítia sa byť králmi školy pretože za chviľu odtiaľ vypadnú,a prvákov berú ako neskúsených prvákov,.... to isté bolo aj na základke že deviataci sa inak pozerali na nižšie ročníky,s tým nič neurobíš,...a počkaj až budeš štvrtáčka,budeš tak pozerať tiež,....
ked sme boli prvacky velke stvrtacky nam hovorili ze skaredsie prvacky este nevideli a nepolozilo nas to a teraz sme stvrtacky my a nezazerame ani tak na prvacky ako na tretiacky lebo to sa neda slovom vyjadrit co su zac...teda aspon slusnym nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Začínam byť rada, že som, kde som.
a inak to ze sa na teba niekto pozera nemusi byt hned zla vec... chapes nie?
no, vykecala som sa