@azizi ... celkovo...lebo dost casto sa pouziva fraza keby som tak bol/a tebou.... ..proste mozete sem uvadzat ze chcel/a by som byt napr. jablkom...ale bol by som zvedavy preco abo pamelou anderson... baracom obamom atd atd atd
Chcela by som byt chlapom..To by mi stacilo... A vyskusat vsetko, co chlap moze... Lebo ak sa chlap kurvi nie je kkt, ale u nas zien je to tak... Byt chlapom vo vsetkom, co to obnasa.. jooou
heeh no chcela by som byt chlapom... nejakym peknym.... ze ako myslia a aj secko ostatne hadam nemusim opisovat proste aky je zivot z pohladu opacneho pohlavia... lebo niekedy toho mojho dost nechapem
@gothicpoethic by ta niekto pozametal a by si skoncila v kosi ale nieee mozno by... si obletela cely svet... spoznala dalsie zrnka prachu... a bola by si najlahsia ludska bytost na zemy
@gothicpoethic si ludska bytost ktora sa zmeni na nieco... keby si sa zmenila ja newem napr na jablko tak by si si to potom po navrate s5 do tvojho tela nepamatala
A keby som mala este raz taku moznost, tak napriklad na nejakeho divoskeho cernocha z afriky to by bolo dobrodruzsvo. A ak by som mala i tretiu, tak na chlapa len tak zo zvedavosti
Za predpokladu, že sa môžem premeniť aj na iné ako človeka, bola by som nejaký vták (ale taký, kt. je schopný prispôsobiť sa akýmkoľvek poveternostným podmienkam). A lietala by som si a lietalaaaa..
A ´´navštívila´´ by som nejaké tie krajiny.. vlastne ak by som to stihla, tak by som obletela celý svet
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
chcem vedieť čo by som robila, kam by ma odvialo atď.
hm, smietka prachu môže byť zároveň aj ľudskou bytosťou?
Za predpokladu, že sa môžem premeniť aj na iné ako človeka, bola by som nejaký vták (ale taký, kt. je schopný prispôsobiť sa akýmkoľvek poveternostným podmienkam). A lietala by som si a lietalaaaa..
A ´´navštívila´´ by som nejaké tie krajiny.. vlastne ak by som to stihla, tak by som obletela celý svet