najprv chcela som napsiat kazdopadne lebo nedavno som zistila ze to tak mam sice @5 ma dobre argumenty , ale neviem ci je to moj pripad , len nejakych potmkov musim ponechat uz len z principu .. (jedinacik .. ale urcite precestovat ,spoznat veci, zlepsovat sa naberat skusenosti,...
@tasha5 Len som to trochu drasticky zhrnul bez servítky Inak je samozrejmé, že ktomu patria aj tieto potreby. Ujo Maslow by to vedel povyprávať, čo je doležitejšie v živote zažiť Ale premňa je doležité hlavne prežiť, čiastočne zažiť ale hlavne vyžiť ...
ja by som chcela pochopit, preco @admin vymaze jedno forum, na ktorom ludia zacnu diskutovat a necha tu take, ako je napriklad ten spam o styri diskusie nizsie..
@tommy89 no ale je to relativne tak , sak zalezi kto to ako chce urobit ale gro je dosti podobné .. a to dalsie tiez nejako tak by to malo byt .Ujo Maslow ?
nesúhlasím s výrokom. to že nájdeš zmysel života nezaručuje že tvoj život bude mať zmysel, rovnako ako to že ho nenájdeš alebo ani nikdy nebudeš hľadať neznamená že nikdy zmysel mať nebude.
zmysel života nie je cieľ, ani ultimátny, ani medzicieľ. cieľom života je vždy smrť. zmysel človek vytvára počas cesty k tomuto cieľu.
suhlasim s tym, ze zmysel zivota je najst nieco co ta bavi a drzat sa toho....proste si uzivat zivot....
cele to forum som myslela skor tak, ze co je to, co vas zivot robi hodnotnym, skutocne hodnotnym, ale to je uz jedno.... Kazdy vnimame inak, a myslienkove pochody (hlavne tie moje) sa niekedy naozaj nedaju uplne pochopit......
ja len dufam, ze sa raz najde taky zmätok, ktory ma bude chapat vzdy....a najviac sa bojim toho, ze som ho uz stratila....
je to pičovina, je to individuálne každý má zmysel života v niečom inom, čo podľa kresťanstva je zmysel života čo vlastne? ani neviem, a to chodím na takú školu niečo v zmysle šíriť evanjelium či čo? kokotina na ntú
ak myslime zivot zvlast kazdeho jednotvlica, tak urcite s vyrokom suhlasim, netreba v tom hldat nic zlozite, zmyslom zivota kazdeho z nas je najst nieco, co ma pre nas najvacsiu hodnotu, najvacsi zmysel a vseobecne podla mna zmyslom je urcite byt spokojny a stastny, skratka zazivat veci, ktore nam vyvolavaju pozitivne pocity (staci len najst/spoznat tie spravne pre nas, urcite existuje pre kazdeho to "jeho", no nie kazdy na to ma stastie, moznosti,...), samozrejme u kazdeho su to ine veci
no zaroven si myslim, ze sucasna spolocnost nas svojimi pravidlami do istej miery limituje pri dosahovani toho zmyslu do plnej miery, pretoze v idealnom pripade by kazdy clovek musel mat moznost byt absolutne slobodny a to nie sme, lebo sme nuteni robit aj veci, ktore sa nam nepacia
ak myslime zivot ako taky, samotnu existenciu ludi vo vseobecnom ponimani, tak ten nevie nikto, ak by vedel, tak by sa dost veci velmi zmenilo, myslim si, ze jeho zmyslom moze byt kludne nieco, co sa nas ani netyka...a mozno nam ho raz pride niekto ukazat/prezradit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
Jednou z jeho podmienok je, aby som vám ho neprezradil.
Možno však raz prídem na to, že je nesprávny.
@6 súhlas aj tak nám nič iné nezostáva
to sa ti v živote nepodarí, skôr musí dávať človek zmysel svojmu životu v tom, že niečomu verí a snaží sa konať dobre.
(pozdravujem minulu diskusiu)
ako, to je už na nás. len na nás
zmysel života nie je cieľ, ani ultimátny, ani medzicieľ. cieľom života je vždy smrť. zmysel človek vytvára počas cesty k tomuto cieľu.
cele to forum som myslela skor tak, ze co je to, co vas zivot robi hodnotnym, skutocne hodnotnym, ale to je uz jedno.... Kazdy vnimame inak, a myslienkove pochody (hlavne tie moje) sa niekedy naozaj nedaju uplne pochopit......
ja len dufam, ze sa raz najde taky zmätok, ktory ma bude chapat vzdy....a najviac sa bojim toho, ze som ho uz stratila....
ok, uz zase "placam".....
no zaroven si myslim, ze sucasna spolocnost nas svojimi pravidlami do istej miery limituje pri dosahovani toho zmyslu do plnej miery, pretoze v idealnom pripade by kazdy clovek musel mat moznost byt absolutne slobodny a to nie sme, lebo sme nuteni robit aj veci, ktore sa nam nepacia
ak myslime zivot ako taky, samotnu existenciu ludi vo vseobecnom ponimani, tak ten nevie nikto, ak by vedel, tak by sa dost veci velmi zmenilo, myslim si, ze jeho zmyslom moze byt kludne nieco, co sa nas ani netyka...a mozno nam ho raz pride niekto ukazat/prezradit