Ahojte Je tu niekto s melancholickou dušou ako ja a hľadá odpovede na otázky prečo je vlastne na tomto svete po tých všetkých trápeniach , čo musel zvládnuť za tak krátky čas a opúšťa ho aj posledná kvapka optimizmu ? Ozvite sa , rada by som pokecala.
Opustat sa alebo byt stastny alebo vlastne cokolvek funguje na principe akcia reakcia. Skus si radsej nad tymto popremyslat ako nad otazkou preco si vlastne na tomt svete, lebo odpoved by kludne mohla byt aj ta ze tatkovi praskol kondom and that's it.
Pre mna je zmyslom zivota sam život, ziskavanie roznych skusenosti a informacii. To, ze mame vlastnu volu, uvedomenie si sameho seba a moznost volby. Zmyslom cloveka je zit a ucit sa nove veci, novym pocitom, byt lepsim clovekom. V mojej osobnej teorii je zasadne to, ci veris v nieco viac, ako ze sa narodis, zijes, umries a tym to konci. Pre mna je hmota len iluzia. A preto to dava zmysel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
goo.gl/o31duz
Mozno ze je rysava ...kto vie ..
Pre mna je zmyslom zivota sam život, ziskavanie roznych skusenosti a informacii. To, ze mame vlastnu volu, uvedomenie si sameho seba a moznost volby. Zmyslom cloveka je zit a ucit sa nove veci, novym pocitom, byt lepsim clovekom. V mojej osobnej teorii je zasadne to, ci veris v nieco viac, ako ze sa narodis, zijes, umries a tym to konci. Pre mna je hmota len iluzia. A preto to dava zmysel