ja som nad tym rozmyslal dost dlho. a dospel som k jednej krasnej veci: mat super zenu, a s nou mat krasne deti. Nechat nejake potomstvo, aby som si mohol povedat, ze som nezil zbytocne.
No teoreticky - ak sa dobre pamatam tak ludske telo je stavane tak aby vydrzalo okolo 160 rokov - ale je tu mnoho faktorov - ktore toto cislo rusia - takze by som bol rad keby som sa dozil do sedemdesiatky.
Vela krat som sa zamyslala nad mojim zmyslom zivota. Bolo to najma vo chvilach, ked som bola v koncoch. Vela krat v tychto situaciach som zhodnotila, ze sme len pominutelne stvorenie a nasa praca a nas zivot nema zmysel, lebo aj tak zomrieme. Potom prislo take nastartovanie. To, co robim cely svoj doterajsi zivot a co ma posuva dopredu a co je mojim zmyslom zitia, je urobit cloveka stastnym. Nielen seba, ale najma druhych ludi. Ich usmev, ktory vyjadruje vdaku, je najkrajsi. Mojim zmyslom je zatial pomahanie inym ludom a rozdavanie sa - ci uz mojej lasky alebo mojho srdca.
Ja sa snažím si svoj život užívať ved žijeme len raz ale chcem aj niečo dosiahnuť ešte síce neviem čo ale ked zistím č tak to určite dosiahňem aby ked budem umierať som si mohla povedať, že môj život mal zmysel, že som tu nebola zbytočne, že som na tomto svete zanechala niečo čo by iný človek nezanechal
Ja som sa nad tým zamýšľala a myslím si, že každý má taký zmysel života, aký si povie, že ten zmysel je... Ja som ešte nedospela k tomu aký zmysel bude mať môj život, ale iste by som chcela uskutočniť nejaký svoj sen...
ja tiez nad tym dost casto rozmyslam ale vzhladom na to ze mam 16 ete v detoch nevidim zmysel zivota ale len pokazenie si zivota...ale neviem ani zabava ani vzdelavanie...vazne tazka otazka...mozno raz ked budem starucka k tomu pridem a napisem sem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
prezit