presne ako @kaboooo sa pytam..co je najtazsia chvila v zivote??
pre kazdeho je to nieco ine..
ale kazdopadne..ak je to nieco, co ma rani, popripade ak niekoh stratim snazim sa dat si nejake ciele do buducnost, ktore musim zvladnut a toho sa pridrziavama a za tym idem..cize dopredu ma ženie....mmm zivot?? asi hej..zivot...
vydržím, aby som sa presvedčila, či TOTO je NAOZAJ tá najťažšia chvíľa v živote
vieš, naštvalo by ma, keby som sa zabila pre niečo, čo nebolo také hrozné ako sa zdalo a čakalo by ma ešte niečo horšie, čo by som- bohužiaľ- nezažila, lebo by som sa zabila za prkotinu
ja už som raz také dačo mala, že ma to prinútilo k absolútnej stagnácii, čas sa pre mňa zastavil a dostala som sa do takého stavu myšlienkového sústredenia na celý môj život prežitý dovtedy a blízku budúcnosť, priveľa otázok a priveľa odpovedí... a ...ďalej? to bolo všetko... pretože s ránom som vstala aj s tým, že som zmierená a vezmem veci také, aké sú a budem sa snažiť ich prežiť s čo najväčšou chladnosťou a nadhľadom... (nie humorom, to nie je môj štýl... myslím, že v tom období mi stačilo, ak som sa rozprávala s úplne cudzími ľuďmi, niekoľko ich bolo a boli pre mňa významní, zaplnili mi čas... nedovolili mi zamýšľať sa nad "ťažkým obdobím", čo som mala)
a tak som sa dozvedela aspoň nejaké zaujímavosti príhody autobusára... príhody panej učiteľky, na ktorú nezabudnem nikdy... najviac ma pobavilo, keď mi vravela, ako jedno z deciek sa dostalo do školy hromozvodom... johoj, to ma vtedy riadne dostalo, už ani neviem prečo
ak zažívam niečo skutočne ťažké, jednoducho zvolím jediný spôsob- apatiu... vtedy mi je všetko jedno a je mi jedno aj tá vec, čo sa stala..a neskôr zistím, že to je už v poriadku... ale tiež to dlho trvalo sa vedieť takto "obrniť"
to ze sa mozem rano zobudit a moze sa stat nieco co zmeni moj zivot....zomriem ked budem mat zomriet a ked som tu tak musim zit, je to ako skola, na nieco to uz len je dobre, tak z toho vytazim co najviac
Nezažila som tak ťažkú chvíľku aby som vážne nevedela čo ďalej... Viem, že ale takých chvíľ ešte zažijem.
Keď mám chvíle, keď neviem čo mám robiť v určitej situácii, alebo neviem aký postoj mám k niektorým veciam zaujať, prípadne, zlý deň.. tak si idem pospať, prípadne, sa o mojom probléme s dakým porozprávam
o sebe si myslím, že som až prílišný optimista... vážne veľakrat si poviem "bože ved sa už spravaj normalne, nerob *hujoviny, aspon sa tvar niejako smutne raz za čas, alebo zadumene, premýšlajuc...a čo??
vydrží mi to maximálne 20-30 minut a potom som to zase ja..jednoducho neviem, zatial si nepamätam na žiadnu moju osobnu velku existenčnu krízu, kedy mi bolo všelijako
smaozrjem nemožem povedať, že som nikdy nebol smutny alebo nahnevany to nie.. len to, že mi to nevydrží dlho..a niekedy, a čudovali yb ste sa, to nieje až také dobre
to ze sa nidky nevzdavam. nikdy. aj ked niekedy to tak vyzera ale v skutocnosti som sa este nevzdal. so zivotom to myslim vazne a viem ze vie byt aj lepsi. staci to od neho nekompromisne chciet.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
pre kazdeho je to nieco ine..
ale kazdopadne..ak je to nieco, co ma rani, popripade ak niekoh stratim snazim sa dat si nejake ciele do buducnost, ktore musim zvladnut a toho sa pridrziavama a za tym idem..cize dopredu ma ženie....mmm zivot?? asi hej..zivot...
vieš, naštvalo by ma, keby som sa zabila pre niečo, čo nebolo také hrozné ako sa zdalo a čakalo by ma ešte niečo horšie, čo by som- bohužiaľ- nezažila, lebo by som sa zabila za prkotinu
a tak som sa dozvedela aspoň nejaké zaujímavosti príhody autobusára... príhody panej učiteľky, na ktorú nezabudnem nikdy... najviac ma pobavilo, keď mi vravela, ako jedno z deciek sa dostalo do školy hromozvodom... johoj, to ma vtedy riadne dostalo, už ani neviem prečo
hoci ja som velký pesimista
Keď mám chvíle, keď neviem čo mám robiť v určitej situácii, alebo neviem aký postoj mám k niektorým veciam zaujať, prípadne, zlý deň.. tak si idem pospať, prípadne, sa o mojom probléme s dakým porozprávam
vydrží mi to maximálne 20-30 minut a potom som to zase ja..jednoducho neviem, zatial si nepamätam na žiadnu moju osobnu velku existenčnu krízu, kedy mi bolo všelijako
smaozrjem nemožem povedať, že som nikdy nebol smutny alebo nahnevany to nie.. len to, že mi to nevydrží dlho..a niekedy, a čudovali yb ste sa, to nieje až také dobre