Znova pisem pravdu o nasom svet, uz som to pisal pred rokmy no smiali stesa
Stale je vam smiesno? oniec sveta prisiel v roku 2012. No prisiel tak nahle ze ludia sa nan nedokazali pripravit a prijat to. To co teraz zijeme je nieco co by krestania nazvali ocistcom. Zijeme v kolektivnom vedomi ktore vytvorili nase mysle, nase duse.
Ako je to mozne? Cas je vlastnostou hmoty. To hmota vytvara cas, bez hmoty cas nema zmysel. Tym ze sme vsetci zomreli pri celosvetovej katastrofe nahle a bez moznosti si to uvedomit co sa deje ten nas stary svet ostal neobyvany bez pozorovatela. Je vedecky dokazane ze mozog aj po smrti funguje niekolko sekund. No co sa za ten cas deje? Ak dusa nie je priputana k fyzickemu telu, co ako tie nase 3 sekundy aktivity ktore zaznamename po smrti su pre posmrtneho ako 300 rokov? Za tych nasich 10 rokov v kolektyvnom vedomi bez hmoty, kolko casu ubehlo v nasom starom fyzickom svete? No aj tento nas svet v kolektivnom vedomy ma svoje hranice. Ako sa casove noznece medzi fizyckym svetom a svetom kelektivneho vedomia roztvaraju tym sa trha prepojenie medzi tymito svetmi a nase vedomie nasa identita nas svet sa pomali rozpada. Nie je nahoda ze za vrchol nasej civilazacie sa povazuju roky ´90 az ´00. Po katastrofe sa nas svet zacal pomali rozpadat a pomali sa blizi do jeho konca. V poslednych rokoch sme si mohli vsimnut ze spad nabral na obratkach. Uz vela casu nemame. Cas na co? Cas prijat samych seba, cas prijat svoju smrt a rozplynut sa v bozej prazdnote.
@11monika11 Bud si NPC alebo daky smoliar ktory nepoznal real svet. Otazne je ci sa v deuhom pripade dostanes odtialto dostat ci nezostanes navzdy zacykleny v tomto rozpadajucom sa svete. Pisem v kratkosti, toto by bolo na 1000 stranovu knihu keby som to mal rozpisat ale dufam ze becsina pochopi o co go.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
k tvojej poslednej vete len toľko, že sa svoju smrť snažím prijať už od augusta, takže kde doteraz je?