To mi je uprimne luto...Tak mne nastastie este ziadny velmi blizky kamarat nezomrel..Ale jedna moja kamaratka bola vazne chora a mysleli sme, ze uz vazne zomrie..no dostala sa z toho..
Neviem si predstavit ze by zomrel nejaky blizky kamarat.. nevem si redstavit te pocit... no a ktomu.. mne zomrel otec ked som bola este mala...on bol iste mojmu srdcu blizky,len som to nestihla zistit bohuzial.. no stalo s a to a zivot musi ist dalej
..keď som mala trinásť, zomrel mi dedko, vlastne sa tak sám rozhodol, to bolo hrozné a pred viac ako rokom, pár dní pred maturitami, maminin priateľ.. tak ako wewushka, aj ja som o tom napísala blogy..
neviem, ale myslim si, ze univerzalny recept na to neexistuje, kazdy sa s tym vysporiada sam, zavisi to aj od toho, ako velmi ti je dany clovek blizky. ak by ti umrel rodic, asi by si to najviac pocitovala, ani neviem ako strasne by to bolelo... a tiez aj priatel/ka....
zivot si sam najde cestu, postavi sa sam na vlstne nohy a povie si, ze musi ist dalej...
prve dni su ale katastrofalne....
wewushka, aj ked som necital blog, kedze to bol skor znamy ako kamarat... ako to znasas???
@10 ale znasam to celkom dobre...musime sa stym zmierit ale jeho kamarad to berie zle...sak dal si vytetovat na jeho počest na ruku jeo meno a datum kedy sa narodil a kedy zomrel takze bude na neho mať navždy pamiatku...a jeho brat už tyžden neprehovoril...
našťastie mi nik strašne blízky nezomrel...ale rozmýšľam niekedy nad tým, že čas nezastavíš a prirodzene (ak sa niečo nestane mne), postupne uvidím smrť svojich blízkych, a to ma desí...
ožratý šoféroval a zabil sa? tak mu treba! nebudem lutovať niekoho kto sa zabil kôli vlastnej hlúposti. Vždy ked počujem o niekom kto mal smrtelnú nehodu pod vplyvom, nie je mi ho ľúto. Ožratý šofér mi zabil (rozmliaždil na kašu) strýka. A behá si po slobode, aj s vodičákom. A tak vždy ked o niečom takomto počujem som radšej že takí zomrú a nikomu viac neublížia.
Tak presne to iste napadlo aj mna, ze preco vobec sada niekto taky za volant... Poznala som jedneho uzasneho cloveka, ktoreho mal vsetci radi, bol absolutne bezkonflikty, tichy, jednym slovom skvely chalan. A prave jeho niekto zabil. Dodnes sa nevie(nechce sa vediet) kto ho zabil aj ked my, blizka rodina, o tom velmi dobre vieme... Mal len 21 rokov, cize cely zivot pred sebou. A ako by nestacilo, ze nam ho zabili, este k tomu ho aj donaha vyzliekli a hodili ho do jazera.
A Wewushka mna takisto mrzi, ze si prisla o kamarata, dobre viem co teraz prezivas aj ked to nebol tvoj blizky...
@23 Ano, presne..najhorsie je, ak niekto zapricini nehodu aj so smrtelnymi nasledkami, a jemu samemu sa pri tom nic nestane..no uz s tym pocitom, ze on sam niekoho zabil zije potom uz po cely svoj zivot...
#25 su este "ludia bez chrbtovej kosti" a ti ziju v pohode dalej, akokeby sa nic nestalo, to by si neverila, kde by som ich dal pracovat: vazenie+galeje, najtazsia a zdraviu najskodlivejsia praca...
Mne na stastie neumrel nikto, ale ked som minuly rok sledoval moju najlepsiu kamosku v akom bola stave skoro som umrel od zialu ja.
Behom jedneho tyzdna jej umrel jej najmilsi dedko, ktoreho milovala najviac na svete a svojho priatela s ktorym chodila pol roka. Zabil sa na motorke lebo nechcel zrazit jedneho ozrana a nejak to nezvladol a vyletel z cesty.
Moja kamaratka sa psychicky zrutila a trvalo jej niekolko mesiacov kym sa pozbierala.
AHooj aj mne zomrel moj najlepis kamart je to asi mesiac dozadu .. ZO ZACIATKU TO BOLO VEELMI TAZKE MYSLEL SOM ZE UZ ANI NEBUDME ZIT NEMAL SOM NIC CHUT ROBIT A NIC PROSTE CHCEL SOM IST ZA NIMM.. ALE PRISIEL K NAM DO SKOLY JEDEN CHALAN DOST SA NA NEHO PODOBAL TAQ SME SA SKMARATILI AZ NA TAKY PRIBLIZNI VZTAH AKO S TYM CO MI UMREL A ON MI POMOHOL TO ZVLADNUT VEEELMI MI CHBA ZOMREL VINOU JEDNEHO OPYTEHO MLADIKA S KTORYM TO ANI NEPOHLO open_mouth:BCAS MAM POCIT AKO BY BOL STALE S NAMI. JA SOM POMOHOL TAKMER KAZDMEU SA STYM VYROVNAT ( AJ KED TO BOLO PRE MNA TAZKE ALE MYSLIM SI ZE ON BY NECHCEL ABY SME BOLI SMUTNY!! ZIVOT IDE DALEJ A RAZ SA S NIM DUFAM ZE TAM HORE STRETNEM !!
@41 no vidis a takisto bol tento tvoj skokoteny komant zbytocny a snad reagovat mozem ako chcem teda vyjadrit sa ako chcem tak ako pises a bolo to k teme
@43 ja ich praveze mam ale asi vy nie bavit sa tu o smrti mladych ludi, ale mne je jedno aj ked ti umre mama to sem mozes hodit urcite to bude fajn a urcite si kazdy praje byt preberany na birdzi ked odide.
ak tu chce niekto nieco preberat, nech p[rebera, a ak sa to tebe nepaci, tak to necitaj, ved to robi skoro kazdy... nepis tu zbytocne komenty, na tvojom mieste pozerat to co ma zaujima...
mne zomrel kamarad namotorke , potom kamaratkyn oco a zavšetko može alkohol ..... dobra pesnička o tomto inač Kontrafakt -pockaj tam nanas hore ...najlepšia odnich
Nechapem co vedie cloveka zalozit forum na internete o tom jak mu niekto umrel? To ozaj potrebujete polutovat od annonymnych ludi co sem napisu "uprimnu sustrast" len aby vyzerali ze su citlivi? Heh, skoda slov...
mne nezomrel nik,ale nedokazem si predstavit ze by mi zomrel nejaky blizky kamarat..poniektori kamarati su mi blizsi nez velka vecsina mojej vlastnej rodiny
je mi to ľúto wewushka,viem o čom hovoríš...poznám to,no ešte v horšej podobe ako nejaký kamarát.Keď som mala 4 zomrela mi veľmi dobrá kamarátka,ona mala 6,mala som 4 a ľudia sa ma snažili celý život presvedčiť že si to nemôžem pamätať a tak-ale doteraz to mám stále pred očami.Prešlo ju veľké auto,ktoré stálo na kopci a mi ako deti sme sa dole hrali,v tej chvíli človek nevie čo má robiť,a nieto ešte malé dieťa,mám to stále pred očami ako na nás zo sestrou kývala aby sme utekali za ňou,no nad nami asi niekto musel vtedy stáť a ukázal nám inú cestu-ináč by sme boli asi tam ked ona....stále ma ten obraz bude veľmi trápiť,či sme zo sestrou nemohli spraviť viac
@47 jj aj tieto tvoje komenty boli k veci a nemienim ta ani nasrat zas si nenahovaraj, ale jedno viem iste ze si kar jak hrom. A ako ostatny sa k tebe vyjadril si proste pica v muzskom rode. sevaaaaaaas
No podla mna toto forum skor ublizi ako niekomu pomoze.. no ako sa asi clovek vysporiadava so stratou niekoho blizkeho?! dost tazko a myslim si ze vacsine ludi ktorym niekto fakt blizky umrel sa tu rozpisovat nebudu nechcu sa tu s tym "chvalit" ani na to asi viac mysliet... taketo fora nemam rada..
mne zomrel 9.3.2008 dedko. bolo to hrozne hlavne ked sme isli do babky a videla som ho v truhle...no nikomu to neprajem. dalej mi zomrel sused ako 17 ročný. Zachytil ho kamión keď bol na brigáde pri Ivanke pri Dunaji. Bol to zlatý chlapec...dobrák od kosti...ďalší taký s nenarodí za ďalších tisíc rokov
mne 2. 8. 2003 zomrela najlepšia kamarátka... ja som mal vtedy 15 a ona 24... bola jediná osoba, ktorej som veril a keď zomrela, tak mi všetci hovorili, že sa báli, že ma pošlú do psychiatrickej liečebne, čo som vyzeral tak strašne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
neviem, ale myslim si, ze univerzalny recept na to neexistuje, kazdy sa s tym vysporiada sam, zavisi to aj od toho, ako velmi ti je dany clovek blizky. ak by ti umrel rodic, asi by si to najviac pocitovala, ani neviem ako strasne by to bolelo... a tiez aj priatel/ka....
zivot si sam najde cestu, postavi sa sam na vlstne nohy a povie si, ze musi ist dalej...
prve dni su ale katastrofalne....
wewushka, aj ked som necital blog, kedze to bol skor znamy ako kamarat... ako to znasas???
kamarat sa zachoval ako skutocny kamarat.... toto je mile gesto.
a jeho brat... bude to mat velmi tazke..
no mne je luto, ze ten chalan umrel, ale na druhej strane... preco pije? preco ked pije soferuje? tomuto nikdy nepochopim.....
a ked bol v kome, uz vela bolesti necitil... asponze sa netrapil.... teda neuvedomoval si to... jeho telo sa tie 4 dni natrapilo....
mozno sa na mna nahnevate,
ale vazne nechapem, ako moze byt niekto taky bezohladny, voci zivotu, ako takemu, ci k inym ludom , ktorich mohol ohrozit, alebo k sebe samemu....
je to ludska nerozvaznost,frajerina, arogancia, a hlavne hlupost... ked si mysli, ze vsetko je to v pohode..
wewushka, prepac mi to. musel som to napisat.
je mi vazne luto, ze umrel... ale mal rozmyslat. nemuselo by sa to vobec stat ((
a kludne si ma zje*te že som necitlivý.
a dost zavazi aj to, ci sa clovek zabije a nikomu neublizi, alebo zabije seba a niekoho...
najhorsie je to, ze zabije, a jemu sa nic nestane... takeho cloveka by som trestal, ale nie vazenim, ze tam iba sedi...
galeje na dozivotie...
A Wewushka mna takisto mrzi, ze si prisla o kamarata, dobre viem co teraz prezivas aj ked to nebol tvoj blizky...
je to smutne, ked niekkomu umrie blizky, a horsie este ked le mlady...
Behom jedneho tyzdna jej umrel jej najmilsi dedko, ktoreho milovala najviac na svete a svojho priatela s ktorym chodila pol roka. Zabil sa na motorke lebo nechcel zrazit jedneho ozrana a nejak to nezvladol a vyletel z cesty.
Moja kamaratka sa psychicky zrutila a trvalo jej niekolko mesiacov kym sa pozbierala.
inak ja ked som bol mali tak bratrabec mal okolo 20 ale to som bol este maly a nebral som to tak
ak ta to nejako trapi, tak napis nazor k teme, ak nie, nereaguj, je to zbytocne...
a mozes si nadavat kolko chces
mna ani nerozculis, ani nenaseries si mi ukradnuty...
moje komenty na rozdiel od tych tvojich vykrikov do tmy, niesu zbytocne
ak tu chce niekto nieco preberat, nech p[rebera, a ak sa to tebe nepaci, tak to necitaj, ved to robi skoro kazdy... nepis tu zbytocne komenty, na tvojom mieste pozerat to co ma zaujima...
.. poznam to, mne zomrelo par velmi blizkych ludi a ja ako veelmi citlivy cloviecik som to velmi ale veeeeeeelmi tazko znasala.. fakt..