1. Slovenčina
2. Čeština
3. Nemecký jazyk
4. Anglický jazyk
5. Ruský jazyk
Tak slovenčina je najdôležitejšia, lebo sa ňou denno-denne dorozumievame, čeština, lebo sú to naši najbližší susedia a rozumieme mu. Tretiu priečku som dala nemčine, lebo Rakúsko a Nemecko sú pre nás dostupné dobro-platové krajiny (škoda, že neviem po nemecky), anglický jaky je štvrtý, lebo je dôležitý pre celý svet a dohovoríme sa s ním skoro všade, piaty jazyk patrí ruštine, ale tá bude upadať ešte viac. Staršie generácie sa ju učili ako cudzí jazyk. A dodala som šiestu a siedmu priečku, kvôli tomu, že sú to naši susedia a máme k nim najbližšie a tým pádom tam logicky často cestujeme (za relaxom, nákupmi)
1. slovenčina, bez tej by sa polovica nedohovorila
2. angličtina, keďže máme tú globalizáciu a toto hento
3. ruština, keďže ešte stále tam je veľa slovenských záujmov
4. maďarčina, rómčina na komunikáciu s menšinami
5. španielčina, lebo španielčina je krásna
slovenčina, čeština, angličtina, nemčina, ....ten piaty sa podľa mňa odvíja o toho čo ten človek v živote chce robiť a kde chce žiť.... napr. na juhu slovenska sa zíde maďarčina, na severe poľština... a tak...
tak asi anglictina , polstina , madarcina , cestina , rustina aj ked teda cestina no to sa asi neda ratat kazdy normalny clovek by mal vediet po cesky aj bez ucenia tak potom co ja vim ukrajinstina keby nahodou ukrajinci nevedeli po rusky alebo spanielcina lebo sak spanielsky sa rozprava v dost velkej casti sveta je tam vsade peokne a teplo no co ja vim ale zas to sa da aj o Cine alebo Japonsku asi povedat a podobne no nevim ti povedat sak treba spravit velky prieskum
aha a nemcinu som nejak vynechal to asi preto ze nemci nas tu ovladaju jak male deti do pice nic proti nemcom ale postrielal by som vsetkych co tu maju firmy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
2. nemčina
3. ruština
4. maďarčina
5. španielčina
2. Čeština
3. Nemecký jazyk
4. Anglický jazyk
5. Ruský jazyk
Tak slovenčina je najdôležitejšia, lebo sa ňou denno-denne dorozumievame, čeština, lebo sú to naši najbližší susedia a rozumieme mu. Tretiu priečku som dala nemčine, lebo Rakúsko a Nemecko sú pre nás dostupné dobro-platové krajiny (škoda, že neviem po nemecky), anglický jaky je štvrtý, lebo je dôležitý pre celý svet a dohovoríme sa s ním skoro všade, piaty jazyk patrí ruštine, ale tá bude upadať ešte viac. Staršie generácie sa ju učili ako cudzí jazyk. A dodala som šiestu a siedmu priečku, kvôli tomu, že sú to naši susedia a máme k nim najbližšie a tým pádom tam logicky často cestujeme (za relaxom, nákupmi)
2. angličtina, keďže máme tú globalizáciu a toto hento
3. ruština, keďže ešte stále tam je veľa slovenských záujmov
4. maďarčina, rómčina na komunikáciu s menšinami
5. španielčina, lebo španielčina je krásna
a máš vystarané, ak toto vieš
Bohemizovaná latinčina,
Štiavnická Spräche,
Miešaná dunajskostredčina,
Poľská posumková
2. angličtina
.... nič iné pre Slováka dôležité nie je
2.Angličtina