Aký máte k tomu názor? Zničia sa mi vlasy viac ak si ich vyperoxidujem dva dni po sebe (nie celé vlasy ide len o jeden úsek), alebo ak počkám týžden?..
No ja už neviem ako (časovo) som si zosvetľovala ja, ale mala som len tak trošku inú kvalitu vlasov a tým, že som mala 16 a asi najkvalitnejšie vlasy v živote, tak to celkom dobre zvládli a aj dobre vyzerali.
@7 Vieš čo, nejak pol roka som sa nefarbila dala som pauzu vlasom peroxid neucitili asi 2 roky vyživujem, balzamy, šampony.. aj z lekarne veci som brala a celkom sú už lepšie kvalitovo .. dosť som niekedy experimentovala s vlasama a menila som farbu každeho pol roka... a zosvetlila som iba čast nad uchom a kus ofiny a už to mám za sebou .. čakala som že budu viac dodrbané ale tak fuf zatal pohodka aj ked mám to jak líška.. biele blond a hnedé ... :/ tak jak predtym achjooo
ak to máš len na pár pramienkoch tak sa neboj, samozrejme zosvetľovať celú hrivu je dosť zničujúce už len ten jedenkrát, často sa stáva, že ti peroxid ani iná farba aspoň týždeň-dva po peroxidovaní absoútne nechytí, pretože na vlasoch ešte stále prebieha chemická reakcia, takže neodporúčam tak skoro
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
peroxid je svina sam o sebe, nehovoriac ked nedas vlasom pauzu
hovorim ako osoba, co sa zosvetlovala minimalne 10krat a ostrihala sa na chlapca kvoli znicenym vlasom