raz som spadla z bicykla a zodrala si koleno tak, ze mi bolo vidno az klb. nic horsie. a este ked som bola malicka, mohla som mat mozno rok, tak som sa hrala so ziletkou a dorezala si cele dlane, ruky. ale vraj som neplakala. az ked mi tu ziletku mama zobrala z dosahu.
vykĺbené koleno asi...á tak nie ešte jedno( aj keď ono to ani nebol tak úraz ako choroba) ale to si encávam pre seba...a ešte vybýte zuby (4 mliečne) a keď som bola tretiačka tak som spadla a odlomilo sa mi zo zuba(trvalého)
Našťastie to bolo len keď som v lese šiel na biku priveľmi rýchlo a konáre mi trepali do hlavy, tak som nevidel, čiže som to narazil do stroma a vyletel z bicykla. Našťastie len zlomená ruka a trochu krvavý ksicht.
Našťastie sa mi zatiaľ (knock-knock) nič vážne nestalo. Ale škarede zlomená ruka ma bolela pekných pár hodín kým mi s ňou kompetentní niečo spravili. Taktiež narazený trtáč, neskutočná bolesť pár týždňov. Prekvapivo, keď som si vybila/zlomila trvalý zub, vôbec to nebolelo. Ani počas toho, ani potom.
neviem..nikdy som nemala zlomenú ruku ani nohu ani nič podobné..najvaic ma asi bolelo, keď som sa ako 5 ročná bicyklovala a vletela som do záhonu ruží, to pekelne bolelo:/
mne ostali jazvy z pádov na bicykli a korčuliach a ešte som mala trochu vrezané korčule do nôh keď som bola šikovná a dala som si krátke ponožky a tie jazvy už tiež nerátam ešte mám zopár opálenin najmä na rukách a ešte dve jazvy čo mi zašívali plus som si ešte rozbila hlavu ale tu nemám zašívanú a ešte by ma zaujímalo čo všetko som vynechala =D
otvorena zlomenina kl. kosti, viacnasobna zlomenina predlaktia, zlomena/puknuta kost v clenku, a zlomene rebra, roztrhnuta väzivo pri päte a natrhnuty stehenny sval......šitie sa počíta ? ešte držim pokope
ako malicka som sedela vo vysokej detskej sedacke a spadla som na radiator a zabila som si svoje prve dva predne zubky do dasna vraj teda.. inac nic, bezne mam modriny, skrabance, teraz najnovsie mam dva velke skrabance na ruke od kamosky
3x nejaka zlomenina na ruke, asi 5x rozbita hlava, porezana ruka, potom ked som bol maly furt som mal bud rozbity laket alebo koleno, raz som si rozbil vsetko naraz ale raz som tam dostal do kolena brutalnu infekciu. Este som si odrezal kus masa z prsta. Ale celkovo nic vazne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
alebo ked mi rezali brucho a vyberali slepak..
alebo ked do mna pichali umrtvovacie inekcie aby mi mohli vyrezavat triesky (stalo sa mi to na prste aj pate).. tie boleli jaks vina (blee)
Zlomená noha.
Vyvrtnutý členok.
Šité ústa
Šitá pera
Šitá brada
Nič iné. Klop Klop Nie to sa nestalo naraz ale s odstupmi 1/2 až 1 rok
Rozbité dve kolená,
rozbité dva lakte,
rozbitá brada (pád z rebríka),
modrý chrbát (pád zo schodov),
odrezaný prst ( dôsledok moc som sa predvádzal)..
Z lakťov,brady a prstu mám doteraz ešte jazvy..
4krát rozbitá brada
dlaň spálená od žehličky
otras mozgu keď som ako malá "chcela zažiť dobrodružstvo"
nožnicami prestrihnutý prst a tak podobne
no a modrín sa nezbavím asi nikdy (ani nechcem), sú súčasťou môjho života
Rozbite kolena :30 x (cca)
Rozbite lakte: 10x (cca)
Zlomene obidva malicky na rukach 1x
Podvrtnute koleno 1x
Monokel 5x
Modriny (nezratatelny pocet)