Ja nemám štvorky, či koľkatky. Vytrhli mi ich pred mrte rokmi všetky. A vôbec mi to nie je vidno ani nič tam nemám. Mne to ale spravili viac menej preventívne už popredu. Teda sa mi nič nemuselo zrovnávať.
Aj spolužiačke to robili ešte na zš. Prečo to tebe idú robiť tak neskoro? O_____________o
No mne ako malej dosť rýchlo narástol druhá chrup už v školke a očné mám trochu krivé.Mala som mať aj stojček ale nakoniec som si ho nedala.Ono to nejako extra nezavadzia ale chcem si to dať upraviť.Preto až teraz lebo som nevedela že sa to dá aj takto.
Ja som si ako malý dosť skoro povytrhával zuby a tiež mi rýchlo narástli a vpredu sa mi niektoré trochu tiež pokrivili aj hore aj dole a som tiež to nechával tak (strojček som nechcel) a asi rok dozadu ma bolel strašne jeden zub zlomený a aj som na koreni toho zubu mal vačky či čo... tak mi ho vytiahol lebo mi robil pred tým aj snímok a vravel že sa mi pomaly začínajú tlačiť tie zuby múdrosti tak vraj sa oplatí vytiahnuť ten zub lebo sa urobí miesto a aspoň mi neskriví viac tie zuby vpredu.. aj dole mi chcel vytiahnuť zub lebo sa mi dole dosť vpredu tlačia na seba zuby a krivia sa mi... ach jaj tie problémy keď má človek malé ústa
(inak ten pocit ťahania zubu je taky fajny ale to asi tá úľava jak ta bolesť mizne)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Aj spolužiačke to robili ešte na zš. Prečo to tebe idú robiť tak neskoro? O_____________o
(inak ten pocit ťahania zubu je taky fajny ale to asi tá úľava jak ta bolesť mizne)