Otváram, nepáči sa mi, keď mi to ukazuje notifikácie s neprečítanými správami. To ale neznamená, že si ich aj reálne prečítam alebo že sa mi na ne potom spomeniem odpovedať
Maily neotvaram lebo to vsetko co mi tam chodi...tak len niektore dolezite a spravy mi vacsinou ukaze aj v liste a ked nechcem odpisat/neviem co/ponahlam sa tak to len vyhodim a (vacsinou) sa vratim k tomu neskor...obcas aj par dni ale to skor v pripade ze som zabudla
Nerozumiem vasej logike. Neotvorim iba od uplne cudzieho cloveka s ktorym nemam zaujem si pisat. Ostatne spravy otvaram a odpisujem pokial mam co. Neodpisovat na spravy ... neviem to pochopit fakt nie. Aj preto som prestal komukolvek pisat lebo na vas vsetci seru a neodpisuju.
Ak niekomu fakt nechcem odpisat, tak mam taku taktiku, ze pockam den-dva a potom odkliknem ako videne (pricom predpokladam, ze za ten cas dotycny uz aj zabudol, co chcel). Lebo ked sa to zacina kopit a svietia mi tam stale cervene cisla, tak sa moze stat, ze neodpisem aj na to, co som chcela ale fakt som nestihala. No a samozrejme su tu obdobia, kedy nemam fakt naladu na nikoho, vtedy si nastavim na telefone taky rezim, ze sa mi dovola len mamka (lebo ved mamka no a zvysok ma smolu (ani spravy mi nechodia, nic proste).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
isti ludia, ked na fb vidia "seen", tak je to pre nich znak, ze ta maju zasypavat spravami
takze nie