Myslím, že vrátiť sa z tejto doby do ich by bolo neskutočne ťažké. Sme zvyknutí na elektrinu, vodovod a moderné vymoženosti... preto by som sa už z tejto doby nevrátila. Ale skúsiť si to na pár dní by zase nebolo od veci, aspoň by som sa naučila všetky tieto veci vážiť
doba minulá a prítomná sa nemá porovnávať už len z princípu toho, že v minulosti nevedel nikto nič o budúcnosti a v budúcnosti buďme radi, že sa minulosť nevrátila.
že predkov haha takto žijú ľudia aj dnes... a btw takto v minulosti život na farme nevyzeral.. stačí sa len niekoho kto na farme žil opýtať.. stupidita
@kubo2 Kto tu má 11 rokov ? Kto sa nechá kŕmiť kecami z prijebanej markízy ? Zamysli sa... Počul si o takej veci že LAZY ? Jedna chatka na 10 kilometrov... Elektrika nič... Voda zo studne... Kúri drevom... Pošta nič... Musí pracovať aby sa uživil... Zato že ti markíza povie Že život na farme je niečo ako staroveké grécko, že to už nikde na svete neuvidíš, tak im veríš ?
hm ja pozeravam farmu pravidlne a paci sa mi to pretoze aspon si uvedomili ked isli s toho luxusu do tohto ake to je a budu si jedlo aj veci viac vazit ....podla mna to bol dobry napad bo si uvedomia akomuseli makat aby neco mali ..... a je to zaujimave aj tym ze sa dozvedame ako co robili a ako dreli .. ponaucenie a kedze je uz vela hodin zachvilu pojdem pozerat farmu inak chcem aby vyhrala Lenka lebo si to zasluzi... nei je mi sympaticka ale je tam najsilnejsia
súhlasím s @catherinne aj dnes takto ľuudia žijú, nevidím v tom žiadnu wuaaaaa senzáciu ..okrem toho mletia pšenice, .....inač bežne ľudia chovajú dobytok alebo pestujú zeleninu .... blba show
@smajdalf ved práve ...takých vecí tu už bolo, už to prestáva baviť..... a aj tak to je všetko sama komercia ako z farmar hľadá ženu,, všetko dopredu naplánovaané,, 1 z nich vôbec nemal farmu ..len mu ju prenajali ..o čom to je potom? žiadna pravda nič ..oblbovanie ľudí ....chudáci čo sa na to zmotali
@4 , @20 ... Veď stačí, že majú niektorí ľudia veľkú záhradu a už poriadne pracujú (nie tí pracháči, čo majú záhradníkov ). A je ešte toľko ľudí, čo žijú niekde bez elektriky, plynu a vodu majú z nejakej studne. Mala som tú česť byť v takej dedinke. A nechcela by som tam žiť. Svietiť petrolejkami, sviečkami a tak.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov