..surne potrebujem..nejake,vyroky ale cisto len o PRIATELSTVE....
..takze,vopred diik,za nejake..ak teda,dake budu..a najlepsie,ak by sa dalo,tak ee,take nejake moc otrepane,..jj?a nevravte,mi prosimvas,ze to tu uz kopec,krat bolo..lebo,moment.nemam cas to tu hladat..diik..
@13 no,jasne..mozes,dat este nejake..ja,mam tez jednu..ale,tam ich je z kazd,rozka troska.a uz ich poznam,takmer na spamät,tak neco nove..by som potreb..
pyta sa laska priatelstva: "na co si tu, ked som tu ja?!" priatelstvo odpoveda: "aby som vysusil slzy po tom, ked ty odides".. ci tak nejak to bolo... ten sa mi paci
ja viem jedno pekne :..priatel je ten, s ktorym mozes cely den mlcky sediet na strome a vecer odchadzat s pocitom, ze to bol ten najlepsi rozhovor na svete ...tento sa mi velmi paci
Očami priateľa vidíme tak
ako svojimi vlastnými.
Vďaka priateľovi pozornejšie počúvame,
hlbšie sa zamýšľame, objavujeme nepoznané.
Potrebujeme priateľovu pozornosť
a láskavosť - sa tešíme sa, keď zistíme,
že aj on či ona potrebuje nás.
(Charlotte Gray)
"Keď Ťa navštívi kamarát, chová sa ako hosť, ale skutočný priateľ otvorí chladničku a obslúži sa. Kamarát Ťa nikdy nevidel plakať, ale priateľovi sa chvejú ramená, keď vidí Tvoje slzy. Kamarát nepozná mená Tvojich rodičov, ale priateľ má ich telefónne čísla i adresy vo svojom diári. Kamarát prinesie fľašku vína na Tvoje narodeniny, ale priateľ príde skôr a spýta sa, s čím Ti môže pomôcť a po skončení osláv zostane, aby Ti pomohol s uprataním. Kamarát neznáša, keď mu voláš, ak už šiel spať, ale priateľ sa pýta, prečo si mu tak dlho nezavolal. Kamarát si s Tebou rád pokeca, ale priateľ Ťa vypočuje, keď máš romantickú lásku i problémy. Kamarát si myslí, že priateľstvo skončilo ak ste sa pohádali, ale priateľ Ti po hádke zavolá. Kamarát si myslí, že si tu vždy len preňho, ale priateľ je tu stále pre Teba..."
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
Priatelia sú ako nohavičky, vždy sú nablízko (tak nejak .. )
Priatel je ten, kto ti zaspieva tvoju piesen, ked zabudnes slova...
(tak dako myslim)
Priatelia su ako anjeli.Ked sa ti zlomia kridla, oni ta zachytia a nedovolia ti padnut.
Všetci naši nepriatelia sú smrteľní... Lenže kedy... (P. VALÉRY)
skus tuná
sk.wikiquote.org/
Očami priateľa vidíme tak
ako svojimi vlastnými.
Vďaka priateľovi pozornejšie počúvame,
hlbšie sa zamýšľame, objavujeme nepoznané.
Potrebujeme priateľovu pozornosť
a láskavosť - sa tešíme sa, keď zistíme,
že aj on či ona potrebuje nás.
(Charlotte Gray)
toto je dosť trefné, aspoň podľa mňa
troska od temy..ze nie jee wsetkoo uzas.. a ja priteeliaa wedia podrazit..
toto je najlepšie
„Som pre teba len líška podobná státisícom líšok. Ale, keď ma skrotíš, budeme sa navzájom potrebovať.“ (Exupéry, A.)