@fluptak aj ja som rozmyslala naco je ich tak vela, ale niekedy je ten jeden hlavny malo... a mozno sa na nho priliz sustredime, no ked si ich napises 101... nahliadnes do svojho vnutra a mozno objavis nieco co si vzdy chcel urobit, no pre ten tvoj jeden ciel sa ti to nikdy nepodarilo
@obliviate ked k tomu mas takyto pristup, tak neuspech bude aj nadalej tvojou kazdodennou realitou... otoc trosku zmyslanie , zlepsi sa ti aj zivot pisem ti to presne podla seba
@obliviate to nebolo myslene tak, ze sa usmejes a budes zrazu milionarka s dokonalym zivotom skor to bolo myslene tak, ze s pozitivnejsim myslenim dokazes prist na viacero moznosti riesenia nejakeho problemu alebo prekonania nejakych tazsich situacii predsa len plati, ze s usmevom ide vsetko lahsie
@obliviate nieee, veď vravím, že to tak nemyslím, nepotrebujem nikoho urážať ale keď budeš takto rozmýšľať aj naďalej, tak šťastie fakt čakať nemusíš, sama si si strojcom šťastia, nikto ti nič neprinesie pripravené na tanieri pod nos. je iba na tebe, ako sa k tomu postavíš a je nad slnko jasné, že toto je fakt zlý prístup
@h8u lebo ked si ich napises tolko, po chvili, asi pri nejakom 60 cieli ti to uz pojde tazsie, ale cim tazsie, tym sa z podvedomia dostavaju najtajnejsie sny navonok..... ono dobre to rozpisal Michal na FB, odtial ta holka to sem hadzala, ja som si to tiez pisala minuly rok
@alysia ale mne proste príde choré tie sny zo seba nasilu ťahať, asi keď po niečom túžim tak o tom viem či? ak o tom neviem, tak to je super, lebo aspoň ma neobmedzuje to chcenie predsa.. a nie že si naschvál vymyslím 100 vecí ktoré chcem, aby som sa mohla potom trápiť že ich nemám
@h8u ide o to, že nie každý je taký užasntý ako ty a proste potláča tie ciele, tak o nich fakt NEVIE, že aké vlastne má, lebo kvôli tamtomu a tamtomu ich potlačil alebo na ne zabudol....
nie že trápiť, ide o to odblokovať svoje hranice a zistiť v podvedomí po čom fakt túžim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
- Presne zistíte, čo chcete.
- Počas písania sa vaša myseľ preorientuje z mentality nedostatku a obmedzených zdrojov do mentality hojnosti a nadbytku
mam teraz jeden a zatial nevychadza -.-
nechcem uraziť, len som predchvíľou videla toto gifko a celkom sa sem hodí a samozrejme súhlasím s tým, čo tu bolo povedané
ja by som takto nerozmýšľala keby som nemala také nešťastie
Lebo tie pseudomystické čísla sú pri týchto technikách na zaručené vylepšenie života brutálne dôležité.
proste v živote natrafím na nejakú možnosť a idem za ňou....môže byť jedna a môže ich byť naraz 15..
príde mi divné, nasilu si vymýšľať nejaké ciele..
ja ak nejaký mám, tak si ho uvedomujem a snažím sa splniť ho (a teda vačšinou sa mi to aj podarí, aspoň pri tých krátkodobých)
neviem či by som vôbec pero našiel..
nie že trápiť, ide o to odblokovať svoje hranice a zistiť v podvedomí po čom fakt túžim