Ahojte, takže mám 14 a meriam 183 cm, 57kg a chcel by som už prestať rásť alebo to aspoň dáko obmedziť lebo fakt v budúcnosti nechcem mať 2 metre
Neviem možno dáke cvičenie alebo čo by tomu pomohlo?
Ak dačo také viete alebo z vlastnej skúsenosti prosím
nuž myslím že rast nezastavíš, to je vec genetiky. a okrem toho, vysokí chalani sú podľa veľa báb atraktívnejší... skôr skús potom pribrať na hmotnosti aj nejaké svaly, nech sa to tak rovnomerne rozloží, nech nie si ako špajdľa
TY k***t j**nutý sk***ený!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
prepáč
ale ja mám 18,5 rokov a mám len 168 cm, a to som chalan... A ty tu vyplakávaš, že máš 183 cm a chcel by si byť nižší/prestať rásť??? :ehm: čo mám hovoriť ja ? buď rád že si väčší, a aj keby si mal mať v budúcnosti 2 metre, stále je to lepšie ako nemať ani 170cm (tak ako ja ).... kámo, teraz si mi tak zdvihol tlak... že radšej už ďalej nebudem nič písať, lebo mi mi vymazali komentár
byť na tvojom mieste tak skáčem od radosti...
velmi sa tym netrap, lebo sa ti kludne teraz moze zas rast spomalit a nakoniec nemusis dosiahnut anilen 190 centi. je to individualne. osobne by som sa tiez skor zamyslela nad tou vahou...
A tak mám len 14 a taká výška ... Najradšej by som bol keby som mal v dospelosti 190 cm ale tak to určite narastiem viac ... Ja len že aspoň to dáko zmierniť :/
@neviem556 vôbec to nemám dobre, už len preto e každý čo sa ku mne postaví na mňa pozerá z hora a dalšia vec, môj frajer má 193 čiže žijem vo svete plného komplexov
ked jes vsetko a nic nepriberies, tak asi sedis na zadku. nie kazdy pribera do tuku, niektorym pomoze len cvicenie a teda priberanie do svalov. a ako tu uz niekto spomenul, moze ti to pomoct aj s tym rastom...
@jamjuch nó ale ty si baba a to by malo byť viac menej v pohode ale ja som chalan... a skús si aspoň na sekundu predstaviť ako sa asi cítim ja... a uveríš že peklo existuje :ehm:
ad 1: 183cm na chlapa nie je vobec vela
ad 2: vela ludi prestalo rast v 13-15 rokoch, cize nie je jasne, ci este budes rast dalej, su ludia, ktori su celu pubertu nizki a rastu postupne az dorastu do vysokych, su ludia, ktori su v puberte povazovani za relativne vysokych a potom zrazu bum prestanu rast a kludne ich ini prerastu
ad 3: na tvojom mieste by som bola rada, ze som vysoka
ad 4:fakt by si mal radsej pribrat min 10kg
@miraculeux práve že tie malé si hľadajú ešte tých najväčších, vieš ako to myslím... musel by som byť 2metrový černoch s 30 centimetrovým penisom... aby sa za mnou nejaká aspoň otočila...
rast nieje problém zastaviť, váha je primeraná veku čiže tá sa spravy zas v 14 mat 80-90 kg by nebolo dobre, ber z humorom asi aj s tým budeš mat problém predpokladám že v okolí nebude moc 180 cm 14 ročných a vyčnievať z radu je vždy problém. začni cvičiť pomaly až do extrému hlavne s rozumom aby si si neublížil nejak. hlavne na zastavenie rastu je dvíhanie činiek nad hlavu na akú sa cítiš takú dvíhaj a môžem ti ručiť že nebudeš rásť. naštuduj si cviky, je veľa ľudí čo začalo cvičiť v skoršom veku a počas rastu a už nevyrástli pretože do 18 rastieš a vyvíjaš sa. ak budeš cvičiť nad hlavou skončíš na 180 môžeš veriť aj tri cm pôjdu ešte dole.
@neviem556 poznam chalanov hadam aj mensich od teba a take pekne baby maju a to maju este aj dlhe vlasy a svaly tak maximalne od gitary... neboj nic, nie je to zas taky handicap, ako si myslis... len si to treba prestat tolko pripustat...
Nic si z toho nerob. Ja v tvojom veku som mal tiez uz nad 180 ak si dobre pamatam a viem ze ked som bol deviatak/koncil zakladku, mal som uz taku vysku ako mam doteraz teda 187 co je tak akurat si myslim hehe... no a teda od zakladky som nenarastol ani 1cm a niesom teda vobec nadpriemerne vysoky.
A mal som spoluziakov ktory boli do konca zakladky pomerne nizky a ked ich stretnem teraz, su vysoky ako ja... proste niekto narastie skor a iny neskor. To ze ty si narastol skor este nemusi znamenat ze budes mat 2 metre...
@neviem556 nezávidím ti no.. ja mam skoro 180 a furt si prídem medzi spolužiakmi malý.
Mať tak 183 a aj viac tak si tlieskam od radosti.. len podľa mňa by si mal fakt pribrať.. ja mam asi 179cm (mal som minulý september keď sme sa merali) a važim 74kg... a to mam predlaktia dosť chudučké.. snáď nechceš chodiť jak smrtka že?
stačí začať cvičiť ani nebudeš vediet ako a prstaneš rásť nič sa neboj, ja mám 183 cm a tiež nechcem viac narásť nechcem kukať na ľudí zhora ale má to svoje výhody, a priberieš tak jedine že budeš cvičiť aspon 1 rok minimalne v kuse bez nejakych chvilkovych vypadkov že ja to nedokažem + gainer + dobrá strava (syry,mäso,ovsené vločky,vajíčkové jedlá, ovocie, zelenina, orechy a podobné orechoviny, ryby ja sám sa toho nejak extra nedržím ani som sa výrazne neposunul ale povedzme že trošku aj hej) ďalej si určite čítaj fóra o cvičení, ujasni si čo chceš dosiahnuť silu/svaly aelbo oboje, kup si knižku ak chceš, objednaj si muscle&fitness; casopisy predplat si aelbo čo.. su tam užitočné rady aj pre začiatočníkov to je asi všetko potom môžeš aj proteiny kupit selijake vitaminy na podporu kosti a neviem čoho všetkeho ale ja tieto veci neberiem.. hadam som pomohol
@jamjuch ty máš k liliputánovi ďaleko ja mám asi tak 172 a veľa ľudí je oproti mne pomenších a mám kamoša, ktorý má takmer dva metre a nemyslím si že je potrebné mať komplexy kvôli tomu že je chlap vyšší, práveže je fajn keď sa cítim taká pomenšia
už som si myslela, že to bude nejaké brutálne zakomplexované dievča, ktoré za leto narástlo 30cm (ako ja v trinástich) a budem ju môcť chlácholiť ale tebe nič nepomôže, vysoký chlap je to najsexi čo môže byť, kto to nechápe nech sa dá vypchať!!
ja mám 16 a 180 cm a som dievča bol by si ideálny partner keby si mal o aspoň 4 roky viac takže si kľudne rasť ďalej môj partner má 19 a skoro 190 cm takže v pohode buď rád,vynikáš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
prepáč
ale ja mám 18,5 rokov a mám len 168 cm, a to som chalan... A ty tu vyplakávaš, že máš 183 cm a chcel by si byť nižší/prestať rásť??? :ehm: čo mám hovoriť ja ? buď rád že si väčší, a aj keby si mal mať v budúcnosti 2 metre, stále je to lepšie ako nemať ani 170cm (tak ako ja ).... kámo, teraz si mi tak zdvihol tlak... že radšej už ďalej nebudem nič písať, lebo mi mi vymazali komentár
byť na tvojom mieste tak skáčem od radosti...
ad 2: vela ludi prestalo rast v 13-15 rokoch, cize nie je jasne, ci este budes rast dalej, su ludia, ktori su celu pubertu nizki a rastu postupne az dorastu do vysokych, su ludia, ktori su v puberte povazovani za relativne vysokych a potom zrazu bum prestanu rast a kludne ich ini prerastu
ad 3: na tvojom mieste by som bola rada, ze som vysoka
ad 4:fakt by si mal radsej pribrat min 10kg
A mal som spoluziakov ktory boli do konca zakladky pomerne nizky a ked ich stretnem teraz, su vysoky ako ja... proste niekto narastie skor a iny neskor. To ze ty si narastol skor este nemusi znamenat ze budes mat 2 metre...
Mať tak 183 a aj viac tak si tlieskam od radosti.. len podľa mňa by si mal fakt pribrať.. ja mam asi 179cm (mal som minulý september keď sme sa merali) a važim 74kg... a to mam predlaktia dosť chudučké.. snáď nechceš chodiť jak smrtka že?