Poculi ste uz otom, ze ked vidite na hodinkach cas napr 10:10 alebo 19:19 a podobne ze niekto na vas mysli? Myslite si ze to moze byt pravda? ... v poslednom case kazdy den niekolko krat vidim takyto cas na hodinkach je to blbost co? ale thak aspon bu
Tiež by ma zaujímalo, čo (akože) znamená to 22:22 Lebo kedysi sa mi to stávalo hrozne často, že som mrkla na hodinky práve vtedy.. teraz už som taký čas dlho nevidela
hh a njeje to zabawa ?? aspon take.. napr cez hodinu jed neni co robit kuknem hodiny a reku 11:11 a mam 20 minut moznost rozmylsat kto na mna mohol mysliet a pritom na tom dobre zabawame LOl
samozrejme, že je to možné. všetko je možné. ako by sa inak pretli myšlienky dvoch na seba mysliacich ľudí? samozrejme, že keď všetci, čo uvidíme na hodinkách taký nejaký zaujímavý čas a v tej chvíli si na niekoho pomyslíme, tak to bude fungovať, no nie?
pamätám si a to bola haluz, som šiel ráno do roboty s ocom,,a sedel som pri šoférovi v buse v predu..a na rádiu akurát bol čas,,a to som sa pozrel úplne náhodne na to a pekne tam skočilo ..06:06:06:06:06
totálna krása..bolo to 6 jún v 2006 o 6 a 6 minúte ráno ale doteraz na to spomínam,,a v ten den som sa z toho riadne tešil
Hehe, tak to je dobra blbost asi, ale keby to bola pravda, tak na mna mysli asi vela ludi a velmi casto, heh, ale ked vidim, ze 23:23, vhorsich pripadoch 01:01 alebo 02:02, tak si zas poviem, dungeo, ty somar, zase si to prehnal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
hej, je to blbost..
a tak neviem...taká detská hra by som povedalaaa
11:11
12:34
19:19
15:51
Ale aj tak na takeeto neverim..asi je to len nahoda..
Ja mám skor taký "svoj" čas, 22:33, vtedy mi najčastejšie príde SMSka, alebo sa pozriem na hodinky a taká somarinka ma vždy rozveselí
heh
Jste příliš na zemi, budete svědky události,
která vás z této iluze vyvede.
Příliš se nedivte.
hmmmm ja stavam kazde rano 5:55 bo mam tak budik nastaveny a ked ho vypinam zdy vidim tento cas ...
tak to by musel na mna stale dakto mysliet. hlupost, mozem si nastavit budika na 11:11 a ked zazvnosi pozriet sa.
ale preco by to nemala byt blbost? co myslis, ze to je nejake kuzlo ci co? P
totálna krása..bolo to 6 jún v 2006 o 6 a 6 minúte ráno ale doteraz na to spomínam,,a v ten den som sa z toho riadne tešil