Máš pripraviť pizzu a cestoviny no na každú môžeš dať max 2 ingrediencie. Pizzu máš iba paradajkovy základ a k cestovinam soľ a čierne korenie. K tomu max. 2 ingrediencie.
Aké?
Tak pizzu najviac ľúbim asi syrovú takže to je easy a cestoviny napr. syrokrem/cesnak/paradajky...to je fuk veľa vecí si viem predstaviť a bolo by to super popravde viackrát som si podobné jedlá aj robila a nie preto že by som nemala ingrediencie ale chutilo mi to aj tak
@lenkaska1 Skús namiesto par. omáčky upražiť cibuľu, potom do toho tuniaka a nakoniec do hotových cestovín parmezán. Sú to 3 ingrediencie ale pche moje fórum moje pravidlá
@lenkaska1 Nie je, cibuľu pražíš na olivovom oleji, takisto tuniaka odporúčam aspoň rio mare kvalitovo ofc tiež v olivovom oleji. Za mňa je to n.1 v cestovinách.
Na pizzu šampiňóny a ananás. Cestoviny som nejedla už veeeľmi dlho, tak ani neviem. Asi špenát a huby.
Milujem syr, ale zrieknem sa ho, lebo potom by mi zas veľmi chýbalo ešte niečo navyše.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
pizza: syr, kukurica
Pizza - syr a bazalka
Cestoviny: žltko, hríby (to je jedno či hliva alebo dubáky, šampáky...)
cestoviny: paradajkova omacka, tuniak (bezne take robievam)
A pokojne škrtnem aj tú cestovinu
Cestoviny: kura, paradajková omáčka
Milujem syr, ale zrieknem sa ho, lebo potom by mi zas veľmi chýbalo ešte niečo navyše.
Cestoviny: sušené paradajky + syr
Cestoviny - syr a brokolica / syr a sušené paradajky, neviem sa rozhodnúť
Cestoviny: parmezan, olivovy olej/cesnak
cestoviny - hummus a sušené rajčiny
pizza: šampiňóny a olivy
Cestoviny: paradajky mozzarela
Cestoviny - vajicka (kvazi prazenica) a osmazena cibula
cestoviny - slanina, klobása
Cestoviny - tuniakova konzerva a pretlaceny cesnak
Cestoviny: syr a bazalkovo-cesnakove pesto
cestoviny: syrová omáčka, špenát/brokolica