Dnes v buse po ceste z TT som premýšľal nad tým čo sa vo svete deje. Na tom že roku 2012 bude koniec sveta som sa smial. No nejak ma teraz smiech prechádza keď vidím že východ rozoberajú zemetrasenia a jadrové katastrofy. Americké letectvo tuším 15.4 zabi
Smiech ťa ešte len prejde , nie z takych klišé ako 3. sv. vojna , ale z prostého vývoja - málo ropy, ešte menej vody , nahovno ovzdušie , prírodné katastrofy.
Ale to ze vztuhol 2. naj. celn AL KAIDY je snad dobre nie?
@kaylee : Ďakujeme ti za duchaplný a veľa znamenajúci príspevok do tohto fóra
mm47 : Nakoniec budú ešte vojny o južný a severný pól. Je to dobré ale vieš aký sú tí alah-ab-ahkarovci blázni. Teraz budú americkí papaláši rozhadzovať ručičkami od washingtonu až po pásmo gazy. A ak sa ešte podarí teroristom kúpiť urán tak bože stoj pri nás. Len fakt by ma zaujímalo čo postihne nás...
ja to nevidím tak čierne, konflikty boli i budú, a ľudská hlúposť ... keby nebola, nerobilo by sa to čo sa robí.. no, ale pochybujme ,že by to malo zapríčiniť koniec sveta. nie v roku 2012.
@flussica : Inak to o tej forme dnešných ľudí. Dnes ma úplne dostalo. Čakám v nemocnici na anesteziológii. Príde tam o barlách panička asi 60 rokov 200kg 1.5m. Teraz vytiahne z igelitky sakel Mc Donald a začne tam do sleba tlačiť hamburger cheeseburger či keré satanove žrádlo, potom to zapije kolou, a začne na plnú papulu pindať že je obézna. Že má pokazené trávenie a vredy, problémy s kĺbami a nakoniec zadrie že nevie z čoho to má, povie že zo staroby. Ja som myslel že ju tam v tom saklíku z mekáča udusím.
1 obrovske zemetrasenie v japonsku (to urcite nebolo prirodne ved kto to kedy videl zemetrasenie v JAPONSKU!) a nasledna tsunami ktora poskodila adrovu elektraren
vojnu v lybii vytahujes ale to ze desiatky rokov sa bojuje po celej afrike a na blizkom vychode to ti doteraz nevadilo
@kaylee : zemetrasenia v japonsku sú v poslednej dobe nejaké moc časté nemyslíš ? Lenže Afrika je prdel sveta, to je iný svet do slova. Ale na tom blízkom východe to teraz puklo a nemyslím že to tie kurvy arabské nechajú len tak. Nečudoval by som sa keby sa teraz niečo stane aj na majstrovstvách.
@kaylee tak jako... zemetrasenia v japonsku su, laicky povedane, sposobene ich vlastnou hlupostou... a nejake vojny... neviem ,akoby sa pretym vobec nebojovalo, nevrazdilo, nediali sa vsakovake divne veci... mne sa nezda, ze sme v nejakom predapokalyptickom stadiu
@ssnehulienka podla mojich informacii je japonsko na strete dvoch tektonickych dosiek a to oni nezmenia. to ze si na breh postavia jadrovu elektraren je druha vec
vojny vzdy boli bohuzial. ale ked nemas kazdy den na titulke kolko mrtvych je v sudane tak sa tomu asi tazsie veri
@kaylee hej to je tiez fakt ale vies ako, keby zili trebars ak ona slovensku, tiez by tie zemetrasenia vypadali inak (vid priklad s elektrarnou..)
s tou titulkou mi to pripomina ako ked niekto vie povedat " a v minulosti sa vrazdilo menej, neboli take kauzy"....
alebo sa o tom len rposte nevedelo. lebo teraz zapnes spravy a najprv pol hodinu pocuvas, kto koho zabil, kto sa kde zrazil etc...
cize ano, dost ten pohlad zalezi od toho, kolko informacii sa k tebe dostane. a spravy ti tiez neposkytnu take informacie.. iba tie, ktore im vyhovuju---
@stenatko Zase si ma dostala . Ale tak dobre, len vies - na aku? Na jadrovu, zeby ? (OK, teraz vazne - Slnko a tak.. beriem. Ale to bude vyzerat strasne srandovne . Alebo si predstav auto na pohon vodnou elektrarnou )
@horsiq@10 No vidíš, to sa dejú veci! Ja by som sa asi rozosmiala na celú čakáreň .
Ludia si neuvedomuju že takéto veci sa vždy diali a aj budu,na svete bolo už x katastrof. Lenže teraz sa ludia maju čoho chytať,lebo maju v hlave 2012.
Pamätám si ako sme na Silvestra v roku 1999 mali prichystané zásoby vody,lebo vtedy mal tiež byť koniec sveta na začiatku roka 2000,a každý to čakal...a?
Na svete bude ešte x katastrof a všeličo,a každá generácia si to bude spájať s niečím iným,a tieto veci čo sa deju teraz nie su ničím výnimočné. Fakt,keby sa nekecalo o 2012,tak by to mal každý v piči. To že to vedie do sračiek a pod. si ludia vravia už tisic rokov,a ešte ďalších tisic aj budu.
@kaylee ale v lýbii sa doteraz nebojovalo, a myslím že keby eu a USA nemali u nej 200 miliardovi dlh a keby spoločnostiam týchto dvoch krajin uz nechcela po roku 2013 tusim ekd im koncia zmluvy dalej dodavat ropu na dlh tak by sa tam teraz nebojovalo za "demokraciu"
rok 2012 nie je az tak odveci.. slnko ma v 2012-2013 dosiahnut solarne maximum a niekedy v tom obdobi sa po stovkach tisic rokov moze znova prepolovat magneticke pole Zeme (toto nie su prdy, ale seriozne vedecke prognozy). Ti, co vedia aky obrovsky maju severny a juzny pol vyznam v suvislosti s radiaktivnou plazmou, ktoru slnko vypusta do galaxie a aj na nasu Zem, si dokazu zratat, ze ak tieto udalosti nastanu v rovnakom obdobi, tak po nas nezostane ani hovno.
@tommyhot solarne maximum? zmena magnetickeho pola? jedno sa deje raz za milion rokov a druhe kazdych 10, ani jedno teda nema vyznam pre nas ludi. su to prdy co hovoris. nesir poplasne spravy ked rozpravas kokotiny. dik.
Môže sa stať aj taká vec že pri menšej slnečnej búrke ktorá by zasiahla zem, nám by sa nemuselo nič stať ale magnetické pole zeme by sa mohlo vychýliť a popriťahovať rôzne predmety vrátane družíc na zem.
@horsiq - raz dávno som letel 11 hodín v lietadle a keď som spal tak mi ukradli tetris hru. Nikde som ho nemohol nájsť a po pristátí mi nejaký letiskový úradník s úsmevom povedal, že môj tetris je niekde hore a aj ukázal smerom hore. Dúfam, že máš horsiq pravdu. Chcem môj tetris späť!
@styrivedravody neni si ty nahodou sef NASA? Blbecek, ani samotni vedci nemaju predstavu ako casto sa prepolovavaju poly Zeme.. Ja som hovoril o radovo stovkach tisicoch co je vedcami zauzivana doba.. Ano solarne maximum byva kazdych 10 rokov a same o sebe problemom nie je. Problem moze nastat ked tieto dve udalosti nastanu v jednom case. Ono nikde nie je zarucene, ze ked Zemske jadro zacne menit smer otacania, ze sa to aj naozaj podari a nezastavi sa.. Staci citat stranky nasa, pripadne inych vedeckych institucii a nie sme.sk a potom sa hrat na mudreho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
inac to odvtedy co HARP presiel na digitalne vysielanie
Ale to ze vztuhol 2. naj. celn AL KAIDY je snad dobre nie?
Je to preto že je kokot
mm47 : Nakoniec budú ešte vojny o južný a severný pól. Je to dobré ale vieš aký sú tí alah-ab-ahkarovci blázni. Teraz budú americkí papaláši rozhadzovať ručičkami od washingtonu až po pásmo gazy. A ak sa ešte podarí teroristom kúpiť urán tak bože stoj pri nás. Len fakt by ma zaujímalo čo postihne nás...
@horsiq porozprávame sa?:/
1 obrovske zemetrasenie v japonsku (to urcite nebolo prirodne ved kto to kedy videl zemetrasenie v JAPONSKU!) a nasledna tsunami ktora poskodila adrovu elektraren
vojnu v lybii vytahujes ale to ze desiatky rokov sa bojuje po celej afrike a na blizkom vychode to ti doteraz nevadilo
ale ano to je predzvest 2012 mas pravdu -.-
pocul si o niecom co sa vola dotrasy?
a kde je libya podla teba ak nie v afrike?
Nemyslim ze az teraz maju material a techniku na zostrojenie , ale nemaju na to pouzit ju.
Najhorsie bude kedze nemaju radi americku honbu za ropou ked budu chciet odfajčiť OPEC.
vojny vzdy boli bohuzial. ale ked nemas kazdy den na titulke kolko mrtvych je v sudane tak sa tomu asi tazsie veri
Martiiin zabi ma
Nič prorocké.
s tou titulkou mi to pripomina ako ked niekto vie povedat " a v minulosti sa vrazdilo menej, neboli take kauzy"....
alebo sa o tom len rposte nevedelo. lebo teraz zapnes spravy a najprv pol hodinu pocuvas, kto koho zabil, kto sa kde zrazil etc...
cize ano, dost ten pohlad zalezi od toho, kolko informacii sa k tebe dostane. a spravy ti tiez neposkytnu take informacie.. iba tie, ktore im vyhovuju---
@mm47 proste 2012 ... Podla man si to nemyslis!
sexi zdravy patdesiatnik... no ty si ma dorazil teraz proi tvojom pristupe to nevidim viac jak 30, prepac drahy
A aj to cvičenie ... mesiac som mal pauzu a nedavno som zas začal každý druhý deň, ked mňa to tak baví (ach) ale nie je to zďaleka viac ako treba
Dobre môžme si dať také predsavzatie že v roku 2040 sa stretneme na Slavíne a budeme si počítať vrásky , kto bude mať viac platí Fornetty
@horsiq @10 No vidíš, to sa dejú veci! Ja by som sa asi rozosmiala na celú čakáreň .
koniec sveta bude ked bude benal za €2...
ale inak suhlasim, ide to do sraciek
a nie upravim to, ak vobec budem schopna prist, pozyvas!
A Martin.., ked budes moct brnkni mi
Pamätám si ako sme na Silvestra v roku 1999 mali prichystané zásoby vody,lebo vtedy mal tiež byť koniec sveta na začiatku roka 2000,a každý to čakal...a?
Na svete bude ešte x katastrof a všeličo,a každá generácia si to bude spájať s niečím iným,a tieto veci čo sa deju teraz nie su ničím výnimočné. Fakt,keby sa nekecalo o 2012,tak by to mal každý v piči. To že to vedie do sračiek a pod. si ludia vravia už tisic rokov,a ešte ďalších tisic aj budu.