Tak každopádne niekedy sa musí niečo akýmkoľvek spôsobom zmeniť (napr. zánik slnečnej sústavy, zánik tejto Zeme,...), ale je veľmi málo pravdepodobné, že to bude zrovna vtedy.
naznacuje tomu strasne vela faktorov, pocnuc mayskeho kalendara, cinskej knihy, Nosterdama, Sybily a mnohych inych . myslim ze sa odlisuje od ostatnych najme poctom a spolahlivostou tychto faktorov takze sa urcite nieco stane ... ma sa vymenit J a S pol takze nic prijemne ...
ja budem ajtak s pariou sediet na kopci a kukat na Kosice, v ruke pivo, po boku priatelia a pocuvat od Mansona - The Last Day on Earth
Vždy keď sa niekoho opýtam, prečo si spája rok 2012 s koncom sveta, nevie, čo povedať. Pokiaľ si ho do vtedy nezničíme samy, bude existovať stále, i keď možno v trochu inej podobe ako teraz.
Aaaano koniec sveta takže všetci pekne miňte svoje úspory do konca 2012 a užívajte si vraždite, rabujte, však bude koniec sveta predsaa... áno možno toto bude jediná zmena ktorú si zapríčinime my sami!
ono je to dosť na hovno dátum... 3 dni pred vianocami na ktoré sa teším celý rok, + akurát ako budem v poslednom ročníku na strednej... nič by sa nestalo keby to rok odložili
neverím v to ako aj veľa, veľa ďalších ľudí, ale keď to príde, som zvedavý, budem čakať pri okne, alebo na schodoch, alebo niekde, alebo s niekym, s kým sa cítim, dobre a z časti v bezpečí...
@30 uprimne, neviem kde skor zacat. ale myslim, ze ani nebude potrebne nieco obsirne vysvetlovat, staci ak poviem, ze neverim v podstate nicomu z toho, co si napisal a v podstate kazdy seriozny vedec ma na to rovnaky nazor.
uplne nahodne: vymena magnetickych polov sa kona zhruba kazdych 500.000 rokov, mayovia nikdy o ziadnom nibiru nehovorili, vymena magnetickych polov preboha nemoze prinutit presunut vodu z jednej casti zemegule na uplne inu, .. ako moze gravitacia planety vycucnut lavu zo sopiek po celej zemi? to nedava logiku. okrem toho, preco gravitacia vycucne len lavu a nevycucne aj vsetko ostatne? to je totalny blud.
proste bludy, ktore sa vydavaju za seriozne vedecke fakty. ako vidim jeden taky nezmysel, tak automaticky prestavam verit aj vsetkym ostatnym z toho isteho zdroja.
@wewo tak ak sa to fakt potvrdi tak audinou mojej mami mozme kludne zacat...to budem mat totalne na haku...ale skor by som to isiel robit niekam do mesta nech je aj trochu vzruso v pods. sa na to tesim asi je to chore ale je to tak
@Wewo S tou planétou je to v skutku bláznivá teória. Pokiaľ by mala pôsobiť na našu planétu v takom rozsahu ako píšeš, musela by byť veľká. Veľmi veľká! Musela by byť viditeľná voľným okom už v tomto období, čo nieje!
Túto teóriu som považoval za totálny nezmysel, až kým som nepočul výpovede ľudí, ktorí sa zúčastnili expedícii na južný pól. S veľkým úžasom opisovali tamojšiu situáciu: " Všetko vyzerá ako z iného sveta. Obloha žiary nebeským svitom. Nikdy sme nič podobné nevideli.... " Priniesli si aj merania, ktoré poukazovali na extrémne silné bombardovanie neznámych kozmických vĺn na južný pól. Potom mi to došlo.... Máyovia tvrdili, že tento objekt má obežnú dráhu položenú hlboko pod obežnými dráhami ostatných planét našej sl. sústavy. Jediný objekt, ktorý môže vyvíjať takýto vplyv a zároveň môže byť ľudskému oku zahalený, je " mŕtva hviezda" , inak povedané, hnedý trpaslík... Táto hviezda by musela byť spoločníkom nášho Slnka, čo predstavuje binárny hviezdny systém. Čím viac sa približuje, tým viac naberá na rýchlosti. Z doterajších fyzikálnych poznatkov sa by bolo možné usúdiť, že všetko sa môže odohrať v priebehu niekoľkých mesiacov....
Ťažko povedať, čo sa deje. No v hlave mi vŕta vyjadrenie jedného ruského vedca k súčasnej situácii na južnom póle, ktorý bohužiaľ ukryl svoju identitu za poskytnuté informácie. Povedal: Všetci veľmi dobre vieme, o čo ide, no nikto to nechce priznať.
Z mojich doterajších štúdii vyplýva, že kedysi mohla byť existencia tohto objektu skutočnosťou. No otázka znie, čo je na tom pravdy dnes?
@Tikalok mas pravdu, ze Mayovia ziadnu Nibiru nespominali, boli to Sumeri.
No pokial viem Nibiru (resp dalsiu planetu) spominala aj Sybila. Predpovedala, ze v roku 2003 ludstvo objavi planetu. A co spravila NASA? V roku 2003 objavila objekt, ktory sa az moc podoba na planetu (zatial ma stale nazov Planet X, cize sa este s urcitiostou neda hovorit o planete).
Tak isto spominala akesi 3 ohnive kone ci co, ale o tom som vela nenasiel. Btw Sybiline predpovede sa splnili vsetky do bodky. To nie je ako s Nostradamom, ze povedal nejaky "zasifrovany" nezmysel, a ludia si to priradovali s odstupom casu k roznym udalostiam, ktore by mohli mat nieco spolocne s jeho "predpovedami".
Severne od tohto miesta je Slnko asi vo vzdialenosti Venuse a Slnka (zize relativne blizko). Podla vyjadreni googlu to zaciernene miesto sposobil chybny prenos dat a prislubili, ze do tyzdna to opravia. Uz ubehli 3(!!!) mesiace a stale to tam je. Microsoft telescope tam mal tiez taketo zaciernene miesto. Najskor to dost odflakli, potom tam uz nalepili nieco co sa malo podobat hmm na hviezdu. Kto vie co tam je teraz.
Nahoda? Kto vie.
Svalbard Global Seed Vault - nie je zvlastne, ze to financuju aj Gatesovci a Rockefelerovci? Podla niektorych informaci sa tam v pripade katastrofy (koli tomu to vzniklo) ma okrem ineho zmestit asi cez milion ludi, samozrejme len "inteligencia". Zvlastne, ze nikto nemal doteraz potrebu nic taketo stavat a zrazu par rokov pred udajnym koncom "sveta" bum.
NASA v roku 1984 objavila za pomoci IRAS (infracerveny satelit) vo vzdialenosti 50 miliard km od nas nieco co sa podoba planete. V roku 1992 to uz bolo 7 miliard km od nas. Informacie o tomto su ale velmi tazko vygooglitelne, takze bud cenzura, alebo je to polopravda/nezmysel.
Nemam rad konspiracne teorie, ale v pripade roku 2012 by som az taky skepticky nebol.
pred 1-2 rokmi somvobec nepočul o konci sveta ako teraz že každý mesiac pravdidelne hocikde v Tv novinách na portáloch ... o tom píšu a kktinky šecko šak ked bude konec tak bude stým nič nenerobíme nwm ale ten datum vyzerá zauímavo ale može to byt datum aj 11.11.2011 alebo 20.9.2009 alebo za hodinu
@Tommyhot noo každopádne je to zaujimavé... Trošku som po-googlil o tých začiernených miestach.. Ale nezdá sa mi to, keby už chceli niečo zamaskovať tak by to spravili predsa profesionálne a v takej rýchlosti žeby si to nestihol žiaden 2012-vyznávač všimnúť, dobre vedia koľko ľudí na také stránky chodí a čo by z toho robili... alebo žeby im presne o to šlo vyvolať paniku ?
ja mam taky pocit ze odkedy vznikol svet tak sa stale predpoveda jeho zanik ale nejak k tomu este nedoslo a bez vahania hovorim ze ani nedojde btw toto je magicky datum ? magicky datum bol 11.11.1111 o 11:11:11 toto co bude za 2 roky bude NIC !
@Marint182 nahoda je sice blbec, ale predpovede hovoria, ze je Nibiru na juhu a to zaciernene miesto je PRAVE na juhu.
Neviem o co ide googlu, ale microsoft to hned napravil prave aby zabranil panike. Ono, vela ludi o tom zaciernenom mieste este nevie a po nenaplnenych predpovediach o konci sveta su uz skepticki. Lenze teraz je tu dost faktov, vtedy to bolo zalozene len na predpovediach.
Uz len samotny fakt, ze Gatesovci a hlavne Rockefelerovci sponzoruju ten velky tunel pod Norskom naznacuje, ze nieco sa musi tusit. Takito ludia nerozhadzuju peniazmi, ak by nevedeli, ze by z toho mohli mat realny uzitok.
KOniec sveta mal nastat uz v roku 1918 podla jehovistov... namiesto toho vypukla 1.svetová. Potom mal nastat koniec sveta na prelome tisicročí podla báchorky od Nostradama. Opäť sa nič nekonalo. Nibiru ako putujuca planeta sa objavila uz davnejsie v predpovediach o konci sveta v maji 2003 a prave tato somarinka bola prevzata a dosadena do najnovsich "predpovedi" o konci sveta. A ta planeta X to ma byt vlastne exoplaneta Eris ktora obieha za Plutom a je o nieco vacsia ako Pluto. A podla NASA je Nibiru a cely tento vymysel HOAX.
@Trtken po prve Planet X je vseobecne pomenovanie objektu v Slnecnej sustave, ktore ma crty planety, ale neda sa este s urcitostou hovorit o planete. Aj eris mal zo zaciatku oznacenie Planet X.
po druhe Eris je hnedy trpaslik a nie planeta.
a po tretie, myslis si, ze by NASA len tak vypustila do eteru, ze sa ma k nam nebezpecne priblizit nejaka planeta? Jasne ze tvrdia ze je to hoax.
A preco by mal byt? Lebo Mayovia nevedeli pocitat do viac nez 2012? Nie, neverim v to, ale nebolo by zle, keby bol, ked vidim ako tak ci tak nicime seba a vsetko dobre a pekne okolo nas.
trocha verim ale nic to na vsetkom nemeni..aj tak budem zit dalej akoby som zila aj keby som o tom nevedela a ked to pride tak to pride.. mozno 20.12.2012 budem chut mat urobit nieco uzasne..ale dovtedy si len dalej uzivam zivot
Koniec sveta bude keď bude. Pre mňa nemá zmysel to riešiť. Snažím sa žiť tak, aby som prežívala každú chvíľu, a nie preto, aby som sa tri roky čakala na nejaký koniec.
ja som len zvedavy..ked bude po 21-12-12 a vobec nic sa nestane..zaco vam rucim ze sa nestane...ze co potom ti ludia co tomu veria povedia alebo spravia...to som bohovski zvedavy...dufam ze vy co tomu verite si hodite povraz alebo skocite pod vlak laebo z mosta...lebo ked tomu verite tak ako bi ste dokazali zit z tym ze ste vsetkich ludii okolo sebe otom presviedcali a verili tomu a vobec nic sa nestalo...ja bi som to nedokazal...ved to budete musiet minimalne!! chodit po kanaloch..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
ja budem ajtak s pariou sediet na kopci a kukat na Kosice, v ruke pivo, po boku priatelia a pocuvat od Mansona - The Last Day on Earth
nechcem rypat, ber ma s rezervou
uplne nahodne: vymena magnetickych polov sa kona zhruba kazdych 500.000 rokov, mayovia nikdy o ziadnom nibiru nehovorili, vymena magnetickych polov preboha nemoze prinutit presunut vodu z jednej casti zemegule na uplne inu, .. ako moze gravitacia planety vycucnut lavu zo sopiek po celej zemi? to nedava logiku. okrem toho, preco gravitacia vycucne len lavu a nevycucne aj vsetko ostatne? to je totalny blud.
proste bludy, ktore sa vydavaju za seriozne vedecke fakty. ako vidim jeden taky nezmysel, tak automaticky prestavam verit aj vsetkym ostatnym z toho isteho zdroja.
A to už prečo?
Keď budú na vianoce 2012 Bahamy niekde v okolí Antarktídy tak si uznám chybu, ospravedlním sa a pozvem ťa na pivo...
Túto teóriu som považoval za totálny nezmysel, až kým som nepočul výpovede ľudí, ktorí sa zúčastnili expedícii na južný pól. S veľkým úžasom opisovali tamojšiu situáciu: " Všetko vyzerá ako z iného sveta. Obloha žiary nebeským svitom. Nikdy sme nič podobné nevideli.... " Priniesli si aj merania, ktoré poukazovali na extrémne silné bombardovanie neznámych kozmických vĺn na južný pól. Potom mi to došlo.... Máyovia tvrdili, že tento objekt má obežnú dráhu položenú hlboko pod obežnými dráhami ostatných planét našej sl. sústavy. Jediný objekt, ktorý môže vyvíjať takýto vplyv a zároveň môže byť ľudskému oku zahalený, je " mŕtva hviezda" , inak povedané, hnedý trpaslík... Táto hviezda by musela byť spoločníkom nášho Slnka, čo predstavuje binárny hviezdny systém. Čím viac sa približuje, tým viac naberá na rýchlosti. Z doterajších fyzikálnych poznatkov sa by bolo možné usúdiť, že všetko sa môže odohrať v priebehu niekoľkých mesiacov....
Ťažko povedať, čo sa deje. No v hlave mi vŕta vyjadrenie jedného ruského vedca k súčasnej situácii na južnom póle, ktorý bohužiaľ ukryl svoju identitu za poskytnuté informácie. Povedal: Všetci veľmi dobre vieme, o čo ide, no nikto to nechce priznať.
Z mojich doterajších štúdii vyplýva, že kedysi mohla byť existencia tohto objektu skutočnosťou. No otázka znie, čo je na tom pravdy dnes?
No pokial viem Nibiru (resp dalsiu planetu) spominala aj Sybila. Predpovedala, ze v roku 2003 ludstvo objavi planetu. A co spravila NASA? V roku 2003 objavila objekt, ktory sa az moc podoba na planetu (zatial ma stale nazov Planet X, cize sa este s urcitiostou neda hovorit o planete).
Tak isto spominala akesi 3 ohnive kone ci co, ale o tom som vela nenasiel. Btw Sybiline predpovede sa splnili vsetky do bodky. To nie je ako s Nostradamom, ze povedal nejaky "zasifrovany" nezmysel, a ludia si to priradovali s odstupom casu k roznym udalostiam, ktore by mohli mat nieco spolocne s jeho "predpovedami".
A uz som tu viackrat pisal o google sky. » tinyurl.com/n3qu7m...
Severne od tohto miesta je Slnko asi vo vzdialenosti Venuse a Slnka (zize relativne blizko). Podla vyjadreni googlu to zaciernene miesto sposobil chybny prenos dat a prislubili, ze do tyzdna to opravia. Uz ubehli 3(!!!) mesiace a stale to tam je. Microsoft telescope tam mal tiez taketo zaciernene miesto. Najskor to dost odflakli, potom tam uz nalepili nieco co sa malo podobat hmm na hviezdu. Kto vie co tam je teraz.
Nahoda? Kto vie.
Svalbard Global Seed Vault - nie je zvlastne, ze to financuju aj Gatesovci a Rockefelerovci? Podla niektorych informaci sa tam v pripade katastrofy (koli tomu to vzniklo) ma okrem ineho zmestit asi cez milion ludi, samozrejme len "inteligencia". Zvlastne, ze nikto nemal doteraz potrebu nic taketo stavat a zrazu par rokov pred udajnym koncom "sveta" bum.
NASA v roku 1984 objavila za pomoci IRAS (infracerveny satelit) vo vzdialenosti 50 miliard km od nas nieco co sa podoba planete. V roku 1992 to uz bolo 7 miliard km od nas. Informacie o tomto su ale velmi tazko vygooglitelne, takze bud cenzura, alebo je to polopravda/nezmysel.
Nemam rad konspiracne teorie, ale v pripade roku 2012 by som az taky skepticky nebol.
Neviem o co ide googlu, ale microsoft to hned napravil prave aby zabranil panike. Ono, vela ludi o tom zaciernenom mieste este nevie a po nenaplnenych predpovediach o konci sveta su uz skepticki. Lenze teraz je tu dost faktov, vtedy to bolo zalozene len na predpovediach.
Uz len samotny fakt, ze Gatesovci a hlavne Rockefelerovci sponzoruju ten velky tunel pod Norskom naznacuje, ze nieco sa musi tusit. Takito ludia nerozhadzuju peniazmi, ak by nevedeli, ze by z toho mohli mat realny uzitok.
po druhe Eris je hnedy trpaslik a nie planeta.
a po tretie, myslis si, ze by NASA len tak vypustila do eteru, ze sa ma k nam nebezpecne priblizit nejaka planeta? Jasne ze tvrdia ze je to hoax.
a ty tomu veris???
Ale
KIEZ BY TAK PRISIEL!
neviem čo si o tom mám myslieť..
nuž kto má chuť sa vystrašiť nech si to pozrie hlavne celé a utvorí si názor...