Diskusie - 2870. stránka fóra
54
Koľko hodín denne ste pri počítači?
6. 6. 2013 08:10
18
Sada pre núdzové situácie
Predstavte si, že idete spraviť balík pre núdzové situácie (povodeň, tornádo, zemetrasenie, zombie and another serious shit) pre 1 osobu. Čo všetko by podľa vás mal obsahovať? Otvor fórum »
6. 6. 2013 03:06
96
Nábožensky založení ľudia sa správajú lepšie ako ľudia bez vierovyznania.
Ja s tým nesúhlasím :) Ale potrebujem aspoň jeden argument prečo to tak je :D Ďakujem :) A dúfam, že sa tu niekto v túto nočnú hodinu ešte nachádza. Otvor fórum »
6. 6. 2013 00:29
22
Ak som napr. z 3A, chlapec z vedľajšej triedy je:
- chlapec z 2A alebo 4A
- chlapec z 2A,B,C... alebo 4A, B, C...
- chlapec z 3B, C...
Ďalšie možnosti »
5. 6. 2013 23:29- chlapec z 2A,B,C... alebo 4A, B, C...
- chlapec z 3B, C...
Ďalšie možnosti »
51
Chodite na ostro ?
Chodievate von bez trenirok / nohaviciek ? Ja len obcas ale bavi ma ten adrenalin :) Otvor fórum »
5. 6. 2013 23:10
16
Zmena ?
Chcela by som vás poprosiť o nejakú radu :) Pôvodná farba mojich vlasov je stredne až tmavo hnedá. farbila som si ich na čierno a po istej dobe som sa ich pokúšala zosvetliť peroxidom avšak boli fľakaté a tak... Otvor fórum »
5. 6. 2013 22:13
7
Je*nutý mikrofón,,
Neviete prečo keď s niekym idem na skype tak mi vyskočí Realtek že bol pripojený mikrofón.. a ked poviem dačo tak sa mi vypne mikrofon a zase vyskočí realtek že či chcem pripojiť mikrófon.. dam "OK" a zase niečo poviem... Otvor fórum »
5. 6. 2013 22:02
27
Hra z nudy
Tak ja už neviem fakt čo mám robiť....zahrajme si hru i ked to je teochu detské stále to pobaví :D tvorenie pribehu (každý jedno slovo) ja nwm napr: babka-išla-do blata alebo neviem :D aaa tak každý to dúfam chápe ....davam... Otvor fórum »
5. 6. 2013 21:42
31
Keď sa nudím, tak,,.
5. 6. 2013 21:30
28
Urad prace
ahojte, cca nejakeho 7. 5. som bol vyradeny z uradu prace lebo "mila" pani uradnicka chcela po mne nejake potvrdenie ze si ozaj hladam pracu (rano som jej volal ci by sa to nedalo posunut o den neskor... Otvor fórum »
5. 6. 2013 20:55
14
STU - Výživa, kozmetika, ochrana zdravia
Nájde sa niekto, kto tento odbor študuje na STU, alebo by mi vedel podať nejaké konkrétnejšie informácie o priebehu štúdia, o náročnosti (hlavne tej chemie), velmi by mi to pomohlo Otvor fórum »
5. 6. 2013 20:45
27
Gainer
Ahoj zaujímal by ma od koľkých rokov sa smie brať gainer. Prípadne či by ste tu nemohli napísať nejaké rady ako pribrať mám 13 a vážim 43kg. Otvor fórum »
5. 6. 2013 20:32
13
Vlasy
Čaute chcela som sa opýtať, že koľko vydrží farba tá vymývacia na vlasy akože šampón :D viem blbo napísané ale hádam niekto chápe. Pýtam sa bo mám viacmenej blond vlasy a chcela by som hnedú len rozmýšľam či... Otvor fórum »
5. 6. 2013 20:18
44
Aký spôsob trestu smrti?
Nechcem tuto rozvíjať právne aspekty, morálnu špekuláciu, ani nič podobné (pokiaľ sú moje laické vedomosti správne, legislatíva štátov EÚ je jasná). Predstavte si, že by ste boli na tento trest... Otvor fórum »
5. 6. 2013 19:39
28
Nejaká dobrá hra na nete zadarmo?
Zase som tam kde som bol pred mesiacom... Neviem čo mám hrať... Furt len kukám filmy, už by som si rád nasiel niaku good hru... Poradte niaku, poriadnu, ... Otvor fórum »
5. 6. 2013 19:26
5
Vyzna sa tu niekto v DevPascal? konkretne matice?
Potreboval by som pomoc so stredoskolskou ulohou z informatiky. Mam vytvorit textovy subor kde napisem hocijake mena, potom mam vytvorit program v pascal ktory mi spravi dva subory kde do jedneho mi vypise dievcenske mena a do druheho... Otvor fórum »
5. 6. 2013 19:04- 1 Aká je vaša práca ?
- 2 Helou, holky- máte radi biele ponožky? Myslite že sú pekne?
- 3 Zrusili audioknihy na google knihy?
- 4 Ako si spomínaš na pubertu
- 1 Vy 22 roční
- 2 Aká je vaša práca ?
- 3 Dá sa vám posledný polrok meniť profilovka?
- 4 Ste veriaci ?
- 5 Ja tomu nerozumiem, nechápem tomu, je to vo veľkej prdeli so ženami
- 6 Je Dzusik2024 vymrdaný úchyl alebo vzdelaný milovník?
- 7 Akej farby máte dnes ponožky?
- 8 Helou, holky- máte radi biele ponožky? Myslite že sú pekne?
- 9 Zrusili audioknihy na google knihy?
- 10 Ako si spomínaš na pubertu
- 2
- 3
Ďalšie možnosti »