Diskusie - 2887. stránka fóra
34
HTC Windows phone 8S
Máte ho niekto? čo si o ňom myslíte? Rozmýšlam že si ho kúpim, tak by som chcela vedieť ako sa používa a tak, lebo nik v mojom okolí ho nemá Otvor fórum »
29. 5. 2013 21:27
42
Top postava s filmov majstra QUENTINA TARANTINA
- Vincent Vega(pulp fiction, John Travolta)
- Jules (pulp fiction, Samuel L.Jackson)
- Butch (pulp fiction, Bruce Willis)
Ďalšie možnosti »
29. 5. 2013 21:14- Jules (pulp fiction, Samuel L.Jackson)
- Butch (pulp fiction, Bruce Willis)
Ďalšie možnosti »
8
Výlety
Ahojte. Kam chodíte napr. na výlety so svojím priateľom, priateľkou, kamarátmi? :)ďakujem za tipy Otvor fórum »
29. 5. 2013 21:11
23
Angličtina vs. Slovenčina
Všímam že dosť často sa na nete, nie len tuna na birdzi skoro každý vyjadruje v angličtine, statusy, poznámky, komentáre všetko možné v angličtine.. prečo? :) je to zvláštne že človek číta na slovenských stránkach polovicu stránky... Otvor fórum »
29. 5. 2013 21:08
44
Váš najobľúbenejší videoklip?
U mňa je to asi Telephone od Gagy a Beyoncé a ešte Back to Black od Amy:) Otvor fórum »
29. 5. 2013 20:14
12
čo je vlastne záručná plomba?
viem na čo slúži ale chcem vedieť kde sa nachádza Otvor fórum »
29. 5. 2013 19:43
114
Vy a vzťahy
Zaujímalo by ma, koľko ste mali vzťahov celkovo (vzťahom nemyslím sex na jednu noc, dajme tomu ASPOŇ dva-tri týždne), a koľko z nich považujete za vážne vzťahy (to bývajú väčšinou tie dlhšie :)). ... Otvor fórum »
29. 5. 2013 18:33
21
Chcela by som začať chudnúť,,.
No, ale vždy si ako správna tučka nájdem výhovorku, že nie, to predsa nemôžeš urobiť - podradiť sa na úroveň tých škaredých vyžlí! Chceš vedieť aký mám jedálniček? Chceš, no chceš? Tak ja... Otvor fórum »
29. 5. 2013 18:23
17
Ukončenie VŠ
Onedlho budem mať po štátniciach a zaujímalo by ma, kde všade a čo treba prehlásiť a nahlásiť... Vie mi niekto poradiť? Otvor fórum »
29. 5. 2013 18:15
5
Komedia, rozpravka
prosim vas uz neviem co pozerat . poradte nejake komedie dobre alebo rozpravky, popripade akcne . mozu byt stare nove to je jedno dakujem ; ) Otvor fórum »
29. 5. 2013 18:12
9
Angličtina na počúvanie
Nepoznáte nejakú dobrú stránku, kde si môžem bezplatne stiahnuť mp3 podcasty na rôzne témy, alebo len slovíčka či vety pre pokročilých? Chcem, aby to bolo preložené aj do slovenčiny alebo češtiny. Príde mi to ako dobrá... Otvor fórum »
29. 5. 2013 17:46
11
Priberá sa?
Ahojte :) mám strašne rád granadír ; ) čo myslíte, priberá sa veľmi z granadíru na večeru? :) teraz sa snažím schudnúť aby som "stratil" vrstvu tuku aby som mohol aj normálne chodiť po pláži aj s pekným bruchom... Otvor fórum »
29. 5. 2013 17:16
7
Vodičák
Pojdem si robiť o chvíľu vodičák na auto aj na crossu do kopy, len neviem kolko a či sa tam dopláca ? prípadne o kolko to víde lacnejšie ? Otvor fórum »
29. 5. 2013 16:11- 1 Davno sme tu nemali. Kolko minate mesacne na jedlo po zdrazovani?
- 2 Tak rozjebal tú babku na bicykli?
- 3 Aké je tvoje najobľúbenejšie písmenko? Uveď maximálne 3
- 1 Nedá sa mi súkromne kontaktovať admina. Je to možné?
- 2 Splňa vaše súčastné bývanie tomu, ktoré ste si ako mladiství vysnivali?
- 3 Dvaja muži a jedna žena (viac v popise)
- 4 Davno sme tu nemali. Kolko minate mesacne na jedlo po zdrazovani?
- 5 Tak rozjebal tú babku na bicykli?
- 6 Aké je tvoje najobľúbenejšie písmenko? Uveď maximálne 3