Diskusie - 2895. stránka fóra
22
Pokladna - kaufland
Ahojte :) Pracoval niekto na tejto pozicii? Ake mate skusenosti? Ako je to s tou zdravotnou prehliadkou u ich lekara? Ako sa vam tam robilo odporucali by ste to? :) Museli ste doplacat manko alebp vas rovno vyhodili? Ako... Otvor fórum »
26. 5. 2013 20:54
52
Si si vedomý/á svojich priorít? Ktorá by bola úplne najvyššie?
- Láska (mať partnera a s ním pekný vzťah)
- Kariérne úspechy/spoločenské postavenie
- Peniaze (túžba po bohatstve)
Ďalšie možnosti »
26. 5. 2013 20:47- Kariérne úspechy/spoločenské postavenie
- Peniaze (túžba po bohatstve)
Ďalšie možnosti »
9
Kupim knihy na príjmačky
Cawte ak má niekto knihy z maturuj z matematiky alebo z fyziky a ak ich už nepotrebujete kúpil by som ich od vás . Otvor fórum »
26. 5. 2013 20:38
3
Sublimácia
Čauko. Otázka pre znalcov chémie: aké väzby sa rozpadajú pri sublimácii jódu (medziatómové/ medzimolekulové) a čo sa následne uvoľňuje (molekuly/ atómy)? A ešte niečo: sú hydráty považované za chemicky čisté látky? Vďaka za odpovede. Otvor fórum »
26. 5. 2013 20:28
1
Priečinok na heslo?
Potrebujem pomoc. Chcel by som sa poradiť (ak sa dá) ako si mám urobiť priečinok na win7 na heslo. Dá sa to? Ako? Prosím poraďte. Dík :) Otvor fórum »
26. 5. 2013 20:28
13
Minecraft server
Ludia potrebujem niaky minecraft server... :( Hladal som ich asi milion na nete, ale vsetky su otrasné... Hral som funny-craft, ale tam dajú reset asi každý týždeň, potom dva dni nejde... Otvor fórum »
26. 5. 2013 19:49
4
Videoklip
Može mi niekto vysvetlit pointu tohot klipu http://www. youtube. com/watch?v=3O1_3zBUKM8 Otvor fórum »
26. 5. 2013 18:38
42
Čo sa stane, keď si 7 čku dole zub vytrhnem sama? Už aj tak sa mi dosť kníše od večera.
Čo sa stane, keď si 7 čku dole zub vytrhnem sama? Už aj tak sa mi dosť kníše od večera. Otvor fórum »
26. 5. 2013 18:29
14
Opálená pokožka
Ahojte, mám pokožku ktorá sa len veľmi málo opáli. Chcela by som navštíviť solárium (1x) ale viem, že je to nezdravé pre pokožku. preto hľadám rôzne iné alternatívy. Samoopaľovací si dávať nechcem, nechcem chodiť fľakatá, ... Otvor fórum »
26. 5. 2013 18:29
14
Dobrá plaváren v Bratislave
Ahojte! Poznáte dobrú plaváren v BA, ktorá je otvorená aj cez tyzden a nechodia tam mamicky s malymi deckami? Chcem si trosku zaplavat. Otvor fórum »
26. 5. 2013 18:14
5
Foťák? poraďte
Ahojte, chcem vás poprosiť o radu- chcela by som si kúpiť foťák, ale moc sa do toho nevyznám. Chcela by som fotiť prevažne ľudí a miesta/mestá. Nechcem zrkadlovku pretože by som s ňou nevedela pracovať, ... Otvor fórum »
26. 5. 2013 17:32
37
Predstavte si, že ste poctivý policajt v Mexiku
a príde za vami niekto v mene narkobaróna, aby ste prijali peniaze (veľký obnos) a ak neprijmete, tak vás odstránia. Vašim účelom bude nevšímať si pašované drogy. Čo by ste urobili, ak... Otvor fórum »
26. 5. 2013 16:55
20
Ako dať preč cracknutú hru?
No takže stiahla som si hru z netu, bol tam aj návod, ako to cracknúť, aby to fungovalo. Hra šla, ale prestala ma baviť. Tak som ju odinštalovala, ale problém je, že... Otvor fórum »
26. 5. 2013 15:37
10
Stránka na sťahovanie filmov??!
http://www. youtube. com/watch?v=Isrbp69PRug Neviete mi niekto poradiť kde sa dá stiahnuť tento film? :D Ja som žiaľ nič nenašla. . Otvor fórum »
26. 5. 2013 15:27
37
Cestujete v autobuse a cítite že idete vracať,,
- povraciam sa do tašky čo mám pri sebe
- spýtam sa spolusediaceho či nemá nejaký sáčok
- kričím na šofera nech urychlene zastaví
Ďalšie možnosti »
26. 5. 2013 14:51- spýtam sa spolusediaceho či nemá nejaký sáčok
- kričím na šofera nech urychlene zastaví
Ďalšie možnosti »
- 1 Vy 22 roční
- 2 Aká je vaša práca ?
- 3 Dá sa vám posledný polrok meniť profilovka?
- 4 Ste veriaci ?
- 5 Ja tomu nerozumiem, nechápem tomu, je to vo veľkej prdeli so ženami
- 6 Je Dzusik2024 vymrdaný úchyl alebo vzdelaný milovník?
- 7 Helou, holky- máte radi biele ponožky? Myslite že sú pekne?
- 8 Ako si spomínaš na pubertu
- 9 Zrusili audioknihy na google knihy?
- 10 Aký máte dnes outfit ?
- na písmeno a
- na inú samohlásku
Ďalšie možnosti »