Diskusie - 2911. stránka fóra
57
Genialny plan na zachranu Slovenska
Vymyslel som genialny plan ako zachranit Slovensko. Treba vyklonovat 151 Jozefov Tisov. 150 do parlamentu a jedneho prezidenta. Casom by sa mohol vyklonovat aj do kazdeho kostola jeden. Otvor fórum »
19. 5. 2013 19:18
29
Najlepší chirurg na rhinoplastiku
Ahojte... Potrebovala by som vyriešiť kamarátkinu dilemu. Má komplex zo svojho trošku väčšieho nosa a tak sa rozhodla, že pôjde na plastiku, len sa nevie rozhodnúť ku ktorému chirurgovi. Máte nejaký tip? Či už z vlastnej... Otvor fórum »
19. 5. 2013 19:17
60
Chodite kakat na navsteve? (u kamaratov, partnera(ky),,,,)
19. 5. 2013 19:05
39
Veľký pes v byte
Akého psa by ste mi odporučili do bytu ? Chcela by som veľkého psa, aj keď viem že je to veľa zodpovednosti... páčia sa mi psy ako rodézsky ridgeback alebo nemecká doga a pod. Otvor fórum »
19. 5. 2013 18:54
20
Nejaký intelektuálny film
Ahojte. Proste by som si rád kukol nejaký film, čo nie je presýtený násilím, sexom, nadávkami a trenkami :D Nejaké také "intelektuálne" filmy by ste mi vedeli poradiť? Napríklad sa mi páčili:... Otvor fórum »
19. 5. 2013 18:46
23
Chorvátsko - v ktorom meste je najkrajšie a najlepšie ? :)
Nevieme sa rozhodnúť kam ísť cez leto v Chorvátsku tak sa pýtam kde ste boli v Chorvátku a kde bolo najkrajšie :P Otvor fórum »
19. 5. 2013 18:39
84
Prečo je tu očkovanie povinné a v inych krajinach nie?????
prečo je tu očkovanie povinné a v inych krajinach nie????? Otvor fórum »
19. 5. 2013 18:32
8
Prach na tmavom oblečení
Neviete čo robiť proti prachu na čiernom oblečení? Ani vyprať sa ten zmrd nedá. Nechápem ako sú tie veci v obchode také pekné a doma na nich mám do 2 minút všetok bordel z okolia. Otvor fórum »
19. 5. 2013 18:20
2
Botanika - kto sa vyzná?
Prosím Vás, ak viete odpovedať, na nejaku z tychto otazok: a)2diakriticke znaky fabaceae(bobovite) -neviem co znamena diakriticky. Ak je to poznavaci, tak by som vedel. b)celad, kt. ma hluzovite... Otvor fórum »
19. 5. 2013 18:18
9
Mali ste niekto Sony Xperiu miro v rukách ?
Chcem sa spýtať kto ste ju držali alebo aspoň videli naživo v zlatom alebo ružovom prevedení ako veľmi sa líšia tie farby ? Myslím ten pásik či je iný ako na obr. alebo to vyzerá dobre ; ) ... Otvor fórum »
19. 5. 2013 17:50
19
Software na vytváranie hier
Aký software používajú vývojári hier .... A ako sa naučiť s ním pracovať je na to škola ??? a aká ??? Otvor fórum »
19. 5. 2013 17:29
11E-mail
Teraz príde tažká úloha. :D Musím napísať mail učiteľovi a musí v ňom byť slušne napísané niečo ako: Som debil, narysoval som to na zlý papier nenaserieš sa keď tam dám len pečiatku od xyz? ... Otvor fórum »
19. 5. 2013 16:33
48
Koľko nových birdzákov ste sem priviedli?
Koľko ľudí sem na BIRDZ začalo chodiť vďaka vám? Pamätníci si možno spomenú, že niekedy bežala súťaž a koho meno uviedlo pri registrácii 5 nových ľudí, ktorým sa neskôr podarilo dosiahnuť status "Na... Otvor fórum »
19. 5. 2013 15:17
22
ústna maturita
čaute, mám 3 otázky ohladom maturity: 1. ked tam prídem mám čakať pred triedou alebo na čas vojsť do triedy ?? 2. po mojej odpovedi možem ísť hned domov, alebo tam ešte musím chvílu... Otvor fórum »
19. 5. 2013 14:50
7
Anglický text
našiel by sa niekto a skontroloval by mi text po anglicky či tam mám nejaké chyby? ak áno, tak vám ho napíšem do správy. vopred ďakujem Otvor fórum »
19. 5. 2013 13:45
53
Aký máte názor na tetovacie rukávy
zaujímalo by ma, čo hovoríte na takéto niečo? Je to len velka somarina alebo sa to aj oplati. Kupili by ste si to? http://squeledarceky. sk/kategoria/kategorie-2/60-ostatne/tetovacie-rukavy/ Su to tetovacie rukávy, čo sa dajú navliecť... Otvor fórum »
19. 5. 2013 12:55
38
Ktoré z tohto vieš urobiť?
19. 5. 2013 12:34- 1 pumpa
- 2 Kedy ste mali naposledy sex?
- 3 Koľko krát za deň jebávate takto cez víkend?
- 4 Ako vnímate dnešné Brno, vy čo ste tam žili, alebo žijete?
- 1 Je to hanba keď máte 30+ a chodíte na Birdz?
- 2 pumpa
- 3 Koľko krát za deň jedávate takto cez víkend?
- 4 Kedy ste mali naposledy sex?
- 5 Koľko krát za deň jebávate takto cez víkend?
- 6 Ako vnímate dnešné Brno, vy čo ste tam žili, alebo žijete?
- 1 Davno sme tu nemali. Kolko minate mesacne na jedlo po zdrazovani?
- 2 Je to hanba keď máte 30+ a chodíte na Birdz?
- 3 Tak rozjebal tú babku na bicykli?
- 4 Aké je tvoje najobľúbenejšie písmenko? Uveď maximálne 3
- 5 pumpa
- 6 Koľko krát za deň jedávate takto cez víkend?
- 7 Kedy ste mali naposledy sex?
- 8 Koľko krát za deň jebávate takto cez víkend?
- 9 Ako vnímate dnešné Brno, vy čo ste tam žili, alebo žijete?