Diskusie - 2979. stránka fóra
3
Php-fusion kódovanie
Vie tu niekto prosím vás robiť s php-fusion? potreboval by som prehodiť jeden slideshow z jednej temy do druhej a akosi to nemožem urobiť Otvor fórum »
18. 4. 2013 12:37
28
Sex a vy
ako sa staviate k tejto bohumilej zábave? beriete to vážne alebo skôr ako zábavu? Otvor fórum »
18. 4. 2013 12:36
3
Tanec
preco ked tancujem aj nejakych 10 minut na nejaku fajnu hudbu vkuse tak ma potom hlava boli?? je pravda ze ten tanec je *crazy* ale no je to neprijemne ??? Otvor fórum »
18. 4. 2013 12:26
57
Som individualistka, čo s tým?
Dlhý prológ: Som síce spoločenská, zhovorčivá a milujem spoznávať nových ľudí (čo sa prejavuje najmä v práci - brigádujem za barom a na predajni), ALE nerada sa venujem akýmkoľvek skupinovým aktivitám a nie som tímový... Otvor fórum »
18. 4. 2013 11:25
53
Aj vas stve, ze zeny su rovnako povrchne (v sexe, vztahoch apod. ) ako chlapi?
- Som chlap, a ano, stve ma to...zena ma ma naucit nebyt povrchnym a cenit si vnutornu krasu!
- Som chlap, a nie, lepsie si rozumiem s rovnako povrchnymi & peknymi ludmi.
- Som zena, a nesuhlasim, ze zeny su rovnako povrchne ako chlapi!
Ďalšie možnosti »
18. 4. 2013 10:52- Som chlap, a nie, lepsie si rozumiem s rovnako povrchnymi & peknymi ludmi.
- Som zena, a nesuhlasim, ze zeny su rovnako povrchne ako chlapi!
Ďalšie možnosti »
13
Birdz ako aplikácia do mobilu
1) Je nejaká aplikácia Birdz do mobilu? Žiadnu som zatiaľ neobjavila. 2) Privítali by ste takú aplikáciu? Ja áno. 3) Prosím vytvorte niekto takú aplikáciu :* Otvor fórum »
18. 4. 2013 09:52
6
živnosť,,,,.
dobry den chcela by som vedieť ked ja som nezamestnana a poberam davku v hmotnej nudzi a môj syn si vybavil živnost či mi budu nejake peniaze strhnute dakujem. Otvor fórum »
18. 4. 2013 09:12
26
Čo to je za pavúka?
Včera večer sme doma v kúpeľni objavili divného pavúka, dosť veľkého na to, čo som doteraz videla (okrem tých určených na chovanie). Pozerali sme sa už aj po internete, nikde nič podobné. Vedel by ho... Otvor fórum »
18. 4. 2013 08:37
34
Vulgarne slova
pouzivate vulgarnosti pre sexe? ako napriklad mas nadherne úzku pičku a podobne? Otvor fórum »
18. 4. 2013 07:47
10
Ktorý stupeň Bristolskej stupnice ste naposledy dosiahli?
1##2##3##4##5##6##7 Otvor fórum »
18. 4. 2013 00:15
20
Z akého dôvodu je vyšší výskyt Rómov, feťákov a bezdomovcov na Zlatých Pieskoch a okolí?
Okej táto otázka je možno divná, ale všímam si to už posledné 2-3 roky a nejak sa mi to nezdá, že prečo práve táto lokalita. Otvor fórum »
18. 4. 2013 00:06
8
Letná brigáda v Prahe
Ahojte, chcem sa opýtať či niekto z vás chodí pravidelne brigádovať cez leto (cca 2-3 mesiace) cez nejakú agentúru (príp známosti, webstránky..) do tohto mesta. Ak áno tak akú prácu ste vykonávali, ako ste boli spokojní... Otvor fórum »
17. 4. 2013 23:43
14
Voja identita (meno priezvisko adresa) zverejnené neboli a teda neprovokuj, aby sa ti nestalo že sa dostaneš do problémov väčšíc
Takúto správu som dostal od zatiaľ nemenovanej osoby. Tvrdí, že ho slovne napádam, provokujem, dobiedzam a škodím mu. Ja si to tom myslím jedno. Môže byť, že som otravný.... Otvor fórum »
17. 4. 2013 23:43
19
Kulturológia??
Absolútne netuším čo tento obor obsahuje a na internete som nič nenašla takže by som vás chcela poprosiť o objasnenie čoho sa to vlastne týka? nejaké okruhy? odporúčané knihy? poznámky? moc by mi to pomohlo :) nechcem to ísť študovať... Otvor fórum »
17. 4. 2013 21:50
5
Neviete niekto poradit nejaku dobru temu na glosu?
neviete niekto poradit nejaku dobru temu na glosu? Otvor fórum »
17. 4. 2013 21:42- 1 Považujete sa za pracovitého človeka?
- 2 Teal hlada spriaznenu raketacku
- 3 Akej farby máte dnes socks
- 4 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 5 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 1 Volali ste niekedy 112?
- 2 Vrátili by ste mu ignor?
- 3 Cítite sa na svoj vek?
- 4 Aký máte dnes outfit ?
- 5 Boomeri
- 6 Považujete sa za pracovitého človeka?
- 7 Teal hlada spriaznenu raketacku
- 8 Akej farby máte dnes socks
- 9 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 10 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?