Diskusie - 2998. stránka fóra
16
Vybavenie vodičáku
Ahojte , tak už aj ja som spravil autoškolu , včera som sa bol fotiť a vybaviť vodičák. Ako dlho trvalo Vám kým ste ho dostali ? :) Otvor fórum »
10. 4. 2013 16:37
6
Nie je to reklama
nazdar.... viem, že to vyzneje ako reklama, ale musím to povedať....po prababke nám ostala celkom veľká zbierka kníh, na ktoré sme, samozrejme, nemali v byte miesto, ale vyhodiť ich by bola viac ako škoda....... Otvor fórum »
10. 4. 2013 16:35
7
Prijímačky
Kto študuje na farmácii? (farmaceutický laborant) Potrebujem informácie ohľadom prijímacích skúšok z chémie. Kto robil prijímacie skúšky (min. školský rok, alebo aj predtým), tak prosím poraďte mi, čo konkrétne bolo v tom teste, ... Otvor fórum »
10. 4. 2013 16:13
19
Farba make-upu
Táto otázka je hlavne na dievčatá, ktoré make-up používajú :)). Mám veľmi svetlú pleť, ale neviem kúpiť make-up, ktorý by bol taký svetlý ako ja. Každý je buď do žlta, oranžova alebo hneda. ... Otvor fórum »
10. 4. 2013 16:12
13
Najdlchšie slovenské priezvisko?
Ahojte potrbujem poradit ohladom toho aké je najdlhšie slovenské priezvisko ak by ste niekto vedeli ták prosím POMOOC :D Otvor fórum »
10. 4. 2013 16:05
1
PS STORE : čo teraz?
cawte idem si kupit map pack dohry a ked to idem kupit pisem udaje meno vlastnika karty , cislo karty, security code, expires on dam dalej a tu je problem mam tam nastavene UNITED STATES bude to... Otvor fórum »
10. 4. 2013 15:45
26
Koniec bez vysvetlenia
Čo myslíte, prečo sa ľudia rozchádzajú a nepovedia prečo? Alebo povedia, ale sú to práve vyplodené výmysly na toho druhého, aby bol vinný iba on. Je to vždy len zbabelosť,... Otvor fórum »
10. 4. 2013 15:22
3
šaty-kde zohnať v BB
kde zohnám šaty aj vačšej velkosti v BB?: súrne, také slušné, jednoduché a nie drahé, nie na svadbu :; Otvor fórum »
10. 4. 2013 14:32
27
Príliš veľa snívam. A začína to byť problém,,.
Ide o to, že ja som veľmi zasnený typ človeka. Už ako malá som sa hrávala že som postavou z nejakého seriálu či filmu. Časom ma to prestalo baviť, no asi pred dvomi rokmi to začalo... Otvor fórum »
10. 4. 2013 14:27
8
Poistenie auta na zavod
mate niekto pls skusenosti kto kde za ake ceny poistuje auta na pretekanie? hlavne co sa zavodnych okruhov tyka.. lebo viem ze ked si vezmem auto na okruh, tak tam sa na nehody nevztahuje pzp ani havarijne poistenie.. dik Otvor fórum »
10. 4. 2013 14:15
14
Dotykovi mobil okolo 100 euro
Tak chcel by som vas poprosit o radu aky mobil by ste mi odporucili... zatial premyslam nad tymito: http://www. fony. sk/clanky/1309-htc-wildfire-s http://www. fony. sk/clanky/6142-htc-desire-c http://mobilne-telefony. heureka. sk/samsung-s583 Otvor fórum »
10. 4. 2013 13:12
5
Hladám filmy
Zdravím všetkých. Hladám filmy ako: hlavne nezávezne, samec.... ak viete o nejakých podobných tak hodte názov do fora. Díky moc Otvor fórum »
10. 4. 2013 13:00
23
MacBook pro a výmena procesora
Dá sa na MacBook pro 2011 vymeniť procesor? Otvor fórum »
10. 4. 2013 12:13
14
Svalstvo
blba otazka, ale pocula som, ze ked niekto cvici a berie protein a potom ho prestane brat tak mu splasne svalstvo? je to pravda? mne to pride ako blbost , ze ked dalej maka a prestane to... Otvor fórum »
10. 4. 2013 11:22
3
Chystá sa z vás niekto na vyssie odborné stúdium?
Napr, na odbor Diplomovaná vseobecná sestra alebo Zdravotnícky záchrnár? Na odbore Dipmovaná sestra aká je prax? Otvor fórum »
10. 4. 2013 08:55
9
Ktory bilingval ? gmet alebo gjh
Ahoj :) Hlasila som sa na Metodku aj na Hronca . Na obidve ma prijali a ja ssa neviem rozhodnut. Chcela som sa spytat, aku by ste si vybrali vy? Otvor fórum »
10. 4. 2013 08:25
35
Kamarati mi nevyhovuju
Mam partiu kamaratov a kamaratiek s ktorymi sa stretavame cez vikend. Kamaratime sa uz asi 5 rokov. Problem je, ze tie stretnutia stale prebiehaju rovnako. Bud sa sedi pri pive a debatuje sa. Alebo sa... Otvor fórum »
9. 4. 2013 23:55
49
Paci sa ti ked ma baba radsej,,.
- primerane dlhe vlasy (max vlasy po lopatky)
- dost dlhe vlasy (max po zadok)
- kratke vlasy (iba po ramena a menej)
Hlasuj »
9. 4. 2013 23:15- dost dlhe vlasy (max po zadok)
- kratke vlasy (iba po ramena a menej)
Hlasuj »
- 1 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 2 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 3 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 4 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 1 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 2 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 3 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 4 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 5 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 6 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 1 Volali ste niekedy 112?
- 2 Vrátili by ste mu ignor?
- 3 Boomeri
- 4 Považujete sa za pracovitého človeka?
- 5 Teal hlada spriaznenu raketacku
- 6 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 7 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 8 Akej farby máte dnes socks
- 9 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 10 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?