cawte idem si kupit map pack dohry a ked to idem kupit pisem udaje meno vlastnika karty , cislo karty, security code, expires on dam dalej a tu je problem mam tam nastavene UNITED STATES bude to vadit? ako zistia ze som zo slovensko neda sa to zmenit? a k
áno je, zo slovenska zistia podľa údajov karty ktoré si zadal, zmeniť by sa to malo dať priamo tam kde ti to píše že united states, prípadne ak to máš nastavené priamo v PS profile, tak si to zmeníš v jeho nastaveniach.
a áno, problém to pravdepodobne je, takže si to zmeň. ale zas je možné že ps store nákupy zo slovenska nepodporuje, takže to si zisti, lebo si nie som istý.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
áno je, zo slovenska zistia podľa údajov karty ktoré si zadal, zmeniť by sa to malo dať priamo tam kde ti to píše že united states, prípadne ak to máš nastavené priamo v PS profile, tak si to zmeníš v jeho nastaveniach.
a áno, problém to pravdepodobne je, takže si to zmeň. ale zas je možné že ps store nákupy zo slovenska nepodporuje, takže to si zisti, lebo si nie som istý.