keby ste ste mohli mať 3 priania (akékoľvek, trebárs, že by ste sa mohli stretnúť s nejakým vašim obľúbeným spevákom, alebo aby sa do bás zabuchla nejaká baba/chalan... atď)
@etelnair jéj ty si ale milý. tak ja si teda prajem, aby si mal štastný život, aby sa ti všetko darilo, a aby si zomrel čo nejneskôr pokojnou smrťou bez akejkoľvek bolesti. (pamätaj, že si si prial, aby sa mi to nesplnilo)
aby som si mohla priat co len chcem nie ? ak hocico tak si budem zelat dalsich desat zelani...a potom zas..ale snazila by som sa to nezneuzivat a mysliet nie len na seba a zmenit svet k lepsiemu..ak by som ich teda mala viac tych zelani
priania su o hovne ...lebo čo by som si priala KEBY možem a viem že sa to splni ..tak si prajem niečo čo vam nepoviem ...ale kedze ..KEBY BOLO KEBY tak ...nepoviem aj tak nič
moje prvé prianie by bolo, aby sa tie priania znekonečnili a mohla som si tých vecí želať nekonečno keď som bola malé dieťa , tak som prišla na takúto fintu takže by som si želala zdravie a štastie pre moju rodinu, kamarátov, známych , potom by som si želala nejaký obnos peňazí , a mojím najtajnejším prianím by bolo bez problémov dokončiť strednú a urobiť vysokú školu, samozrejme ,ako jedna z najlepších žiačok ročníka. No dobre, mám na seba vysoké požiadavky , ale aspoň mám motiváciu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
nie som narocna
2. aby sa všetci mali radi
3. aby bola Matka Zem nepoškodená
1- chlast
2- náhradná pečeň
3- náhradná pečeň
chcem vedieť prečo sme tu,
čo je vesmír,
a to je všetko
» www.birdz.sk/webka/flussica/...
aby sme boli cela velka rodina zdravi (teda aj plodni)
a aby sme mali kopu kopu kopu kopu peniazkov, nech zabezpecime pokojne dozivanie aj nasim (jeho) blizkym
1. Nech sa mi splní všetko čo chcem
2. aby som bol uplny "lucker" a vzdy mi vsetko vychadzalo
3. aby sa napravil dokurveny svet a posunul by som technologicky pokrok o takych ... 10 rokov
mne by stacilo zdravie a 100 miliard dolarov v zlate.. ostatne by som si uz splnil aj sam.