Diskusie - 3316. stránka fóra
55
Dá sa ovplyvniť výška?
Mám taký osobný problém :D ... Mám 16 r. a 167 cm, dalo by sa vyrásť do výšky nejakým strečingom alebo tak podobne? v triede som najnižšia a je to dosť blbé :P Všetci mi hovoria,... Otvor fórum »
4. 1. 2013 17:05
53
Čo by ste robili, keby,,.
Čo by ste robili, keby ste našli na zemi 500€? Čo by ste si za nich kúpili? Otvor fórum »
4. 1. 2013 17:04
3
Zdravím programátorov, neviete mi niekto poradiť príkaz na vloženie videa do programu, chcel by som aby sa spustilo po splnení určitej podmienky (momentálne nie je podstatná, ide mi len... Otvor fórum »
4. 1. 2013 16:55
31
Sny
Prikladáte nejaký význam snom? Myslíte si, že je dôvod, prečo sa vám snívajú, alebo že to, že sa vám snívajú, niečo znamená? Vyjadrite sa :) Otvor fórum »
4. 1. 2013 16:53
4
Vodičak
Ak mam vodicak na osobne auto , tak to plati aj na stvorkolku? Otvor fórum »
4. 1. 2013 16:33
29
Vas nazor na Lanu del rey
no takze sesternica ma vola na koncert lany del rey do viedne..a teraz dilema..ist ci neist? ..neviem ci mam ist alebo listok predat:D ..co si o nej myslite vy ? mate ju radi ? Otvor fórum »
4. 1. 2013 16:32
40
Slovenčina ako nárečie češtiny?
Pridám sem len "pár" slov, ktoré sú viac menej české (často len Slováci si upravili koncovku) Kľud - zvukovo prenesené zo slova "klid"; nesprávne; správny slovenský výraz je pokoj ... Otvor fórum »
4. 1. 2013 16:27
6
Čo sa dá študovať okrem psychológie s maturitou z biológie a psychologie?
Čo sa dá študovať okrem psychológie s maturitou z biológie a psychologie? Otvor fórum »
4. 1. 2013 16:26
17
Neviem NADPIS ale téma cool :)
Cavte, chcel by som vedieť že aké povolanie je aby som mal čo najviac peňazí ( v živote potrebujem peniaze bez nich sa nedá žiť :) Otvor fórum »
4. 1. 2013 16:13
6
The Sims 3
Aké mestá sú v The Sims 3 ? Ešte len pred pár mesiacmi som začala hrať hru The Sims 3 dovtedy som hrala The Sims 2 . Z nej mám 4 datadiski (+zakladní) a z... Otvor fórum »
4. 1. 2013 15:58
16
čo je pre vás chalni doležitejšie: bozkávanie alebo sex?
4. 1. 2013 15:53
33
Je podľa vás smiešne/trápne/divné ke´d má niekto zapravené tričko do nohavíc a nosí vysoko gate?
Takže, ide o to že mne rodičia vždy hovorili nech nosím tričko zapravené do gatí lebo inak mi prechladnú kríže. A keď raz sa stalo že ma spolužiaci videli ako ho mám zapravené a že nosím vysoko gate... Otvor fórum »
4. 1. 2013 15:49
16
Pohybové rovnice
Ahoj, potřebovala bych pomoct s matikou. Mohl byste mi někdo prosím napsat postup i s výsledkem? nevím si rady :( Jakou minimální odrazovou rychlost musí mít skok muže: 9m a u ženy 7.... Otvor fórum »
4. 1. 2013 15:38
19
Podarí sa mi to?
Mimo iných záväzkov som si dal aj tento: Byť trikrát do mesiaca (každý jeden mesiac čiže 36x počas tohto roka) v Novákoch tak sa mi to hádam podarí. Urobím čokoľvek aby som bol aspoň v jej blízkosti. Otvor fórum »
4. 1. 2013 14:59
8
Webkamera
mám problém s webkou. Mám ntb asus, OS Windows7 a zabudovaná webka. Na skype ide normálne, ale problém je, že keď ju chcem zapnúť mimo skypu, neviem ako... vlastne ani neviem aká webka to... Otvor fórum »
4. 1. 2013 14:44
7
Tlačiareň
Ahojte, nevedel by mi niekto poradiť? Neviem nikde nájsť inštalačné CD od HP tlačiarne, a mám nový notebook a nemám ho tam ešte nainštalovaný a potrebovala by som si vytlačiť veci do školy. Neviete dá sa niekde... Otvor fórum »
4. 1. 2013 14:37
40
Nudapláž ?
Boli ste niekedy na nudapláži alebo chceli by ste niekedy vyskúšať ? Máte nejakú v okolí ? Otvor fórum »
4. 1. 2013 14:28- 1 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 2 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 3 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 4 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 5 Trest za vniknutie do garáže
- 1 Vrátili by ste mu ignor?
- 2 Boomeri
- 3 Považujete sa za pracovitého človeka?
- 4 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 5 Teal hlada spriaznenu raketacku
- 6 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 7 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 8 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 9 Akej farby máte dnes socks
- 10 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?