Diskusie - 3522. stránka fóra
67
Weed
Ahojte..len jedna otázka , váš názor na trávu a po akej dlhej dobe vie lekar z testov zistiť či ste ju užívali. . Otvor fórum »
10. 11. 2012 19:30
15
Vodicak
Ahojte mám 16 ale v septembri budem mat 17 a chcem sa spýtať či si mozem ísť spravit vodičak ? V ako to je s tým vekom ? Dakujem Otvor fórum »
10. 11. 2012 18:56
27
Ako ju prehovoriť?
Ahojte! ^^ Obhliadla som si jednu krásnu fenočku v útulku, volá sa Sisi. Je to milý, priateľský a bezproblémový psík vhodný do bytu, ale mama mi ju nechce dovoliť. Vraj už mám zajaca... Otvor fórum »
10. 11. 2012 18:53
20
Preberanie hudby a covery
U nás, najmä za dávnejších čias bolo v móde preberať hudbu od zahraničných interpretov, zmeniť text na slovenský (za čias československa aj český) a ponúkať to na domácom trhu. Poznáte nejaký opačný prípad, kedy "západniari" prebrali... Otvor fórum »
10. 11. 2012 18:50
97
čo ste si ako posledné objednávali z internetu??
čo ste si ako posledné objednávali z internetu?? Otvor fórum »
10. 11. 2012 18:37
16
Notas
http://www. shark. sk/vypoctova-technika/notebooky/lenovo-ideapad-g580-i3-3110m-15-6-quot-hd-led-nvidia1gb-4gb-500gb-wl-cam-dvdrw-hdmi-6cell-win7hp-1y-0/ chcel by som si kupitet tento notas ale ja by som ho chcel bez OS skusal som ho hla Otvor fórum »
10. 11. 2012 18:21
14
Váš názor na značku Fujitsu??
Plánujem si po 5. rokoch konečne kúpiť nový notebook, ale tým že ich je na trhu tak moc, naozaj neviem vybrať ktorý. Uvažovala som o rôznych značkách a HP ani Acer nechcem, ľudia v mojom... Otvor fórum »
10. 11. 2012 18:19
28
Ako zaujať chalana,,
Ahojte, neviem ako mám zaujať chalana ktorý sa mi páči.... je o rok starší a moc si ma nevšíma .. poraďte prosím . . Otvor fórum »
10. 11. 2012 18:15
4
Športový manažment
Prosím Vás je tu niekto kto chodil/chodí na UK BA na spomínaný študijný odbor? Alebo nepoznáte niekoho takého? Otvor fórum »
10. 11. 2012 18:13
1
Uroven konzeravtoria
Ahoj ! Ma podla Vás konzervatorium v Banskej Bytrici dobru uroven ? Myslim , ci tam neberu nahodou vsetkych , ktorym sa len nechce ucit matematiku alebo nieco podobne ? Su tam dost prisny na studentou? Prosim ak... Otvor fórum »
10. 11. 2012 17:40
5
Neviete nahodou nac kod na odblokovanie Vodafone Smart 2?
Neviete nahodou nac kod na odblokovanie Vodafone Smart 2? Mam ho zablokovany na vodafon a nevien ho odblokovat, dokonca ani vo Vodafone nevedia... Ak mi napisete nejaky navod tak vam budem velmi vdacny :)))) Otvor fórum »
10. 11. 2012 17:31Pesnička
Prosim vás vie niekto mixovať a strihať pesničky?:?? napište TS Otvor fórum »
10. 11. 2012 16:56
2
Poradte aké hry pre dvoch mám stiahnuť ? napr. fifa a tak ja by som chcela závodne
Chcem hru ktorá bude stáť za to aby by zobrala 5 minut z mojho života :D vopred dakujem za rozumne odpovede :D Otvor fórum »
10. 11. 2012 16:53
3
Odstránenie keratínu?(otázka pre ženy)
Ahojte holky. Chcela by som vedieť ako odstrániť z vlasov keratín kedže spoje už mám dole pomocou žehličky, ale všetko ostatné mi stvrdlo a vyzerá to ako dred. Ako ste to odstránili vy, ktoré ste mali nadpájané vlásky?Teda ak nekúpim... Otvor fórum »
10. 11. 2012 16:33
3
Ako stiahnut hru alebo aplikaciu do mobilu?
Ahojte, chcela by som sa opýtať ako si mam stiahnut do HTC Desire C nejaké aplikacie alebo hry? Otvor fórum »
10. 11. 2012 16:32
9
Trailer - klamlivá reklama. Áno, alebo nie?
K väčšine filmov už dnes nájdeme trailer na internete. Zaujímalo by ma, či predtým, než si pozriete nejaký film, si pozriete túto reklamu, ktorá je mnohkrát kvalitatívne odlišná než samotný film? Do akej miery vás... Otvor fórum »
10. 11. 2012 16:27- 1 Aké sú vaše najobľúbenejšie a najmenej obľúbené knižné žánre v beletrii?
- 2 Ktoré planéty ste už niekedy videli na nočnej oblohe?
- 3 Uz si si strkal prst do riti?
- 1 Aké sú vaše najobľúbenejšie a najmenej obľúbené knižné žánre v beletrii?
- 2 Ktoré planéty ste už niekedy videli na nočnej oblohe?
- 3 Uz si si strkal prst do riti?
- 1 Kolko penazi mate a co vsetko vlastnite v tejto uzasnej kapitalistickej dob
- 2 Zomreli by ste pre svoju najbližšiu osobu ? Koment...
- 3 Ako ste na tom momentálne so svojou záhradkou?
- 4 Ako sa navzájom poznáme?
- 5 Hráte Knižné putovanie na Martinuse?
- 6 Keby sa zajtra zrušil Birdz. Ako veľmi by ste plakali?
- 7 Koľko guliek Ferrero Rocher chceš realisticky zjesť?
- 8 Ako spraviť Slovensko potravinovo sebestačné?
- 9 Ako ste momentálne spokojní so svojím životom?
- 10 Helou, oteplilo sa. Nosíte už biele tenisky a ponožky ☺️?