Diskusie - 3525. stránka fóra
11
Ako sa volá tá pesnička?
Spieva ju Drake. Je to viac menej o jeho živote keď bol malý. Ako zvládal to že bol žid a tak ... Prosím, pomôžte mi. Otvor fórum »
9. 11. 2012 22:28
66
Guarana tablety,,.
Užíva niekto tieto tablety guaranové? Alebo ešte aj kvapky sú. Ak áno, aké máte skúsenosti? http://www. guaranaplus. cz/ Otvor fórum »
9. 11. 2012 22:10
46
Duchovia a paranormálne javy
Veríte na duchov alebo na paranormálne javy? Ak áno, stalo sa vám niekedy niečo také? Otvor fórum »
9. 11. 2012 22:10Huawei IDEOS S7 SLIM neinštaluje z Marketu(obchod play)
Mám Huawei IDEOS S7 SLIM, inštaloval som si z marketu väčší súbor ako napr. "bad piggies" čo má cca 40MB a vypísalo mi že nie je dostatok miesta na disku a robí to pri každom väčšom súbore a pritom... Otvor fórum »
9. 11. 2012 22:00Chceli by ste ist na tennis classic Djokovic - Klizan ????
ano (napis ss, vedel by som o nejakych listkoch :D )##nie Otvor fórum »
9. 11. 2012 21:55
34
Čo sa považuje za jednu dávku marihuany?
Potrebovala by som vedieť, čo sa na polícii považuje za jednu dávku. Nechcem teda vedieť, koľko je prípadná spotreba niektorých z konzumentov ; ) ale vedieť, že koľko to je v gramoch :D ďakujem o:) Otvor fórum »
9. 11. 2012 21:52
9
Ako sa to volá ??,,,,
... Tá vec ktorá býva napr. na lyžiarskch strediskách alebo pri vchode go gymplu... na ktorú priložíte kartu a pustí vás to :D ... no veď hádam chápete..takže názov tej roztomilej vecičky ?? :) Otvor fórum »
9. 11. 2012 21:51
4
Zostrihanie pesničky
čuate robime na rychlo choreografiu na jednu pesničku tak by som sa chcela spytať že či vie niekto strihať hudbu :D ak možete napište mi TS Otvor fórum »
9. 11. 2012 21:49
44
Viete kto bol Steve Jobs?
Poznáte géniov IT doby ? Medzi jedného z nich patrí Jobs. Pozrite si video v ktorom zistíte za akými vynálezmi stojí.... http://www. youtube. com/watch?v=uixQCawj_7k Otvor fórum »
9. 11. 2012 21:45
9
Ako sa robí rontgen ramena poprípade chrbtice?
Ako sa robí rontgen ramena poprípade chrbtice? Otvor fórum »
9. 11. 2012 21:41
7
Dá sa naraz výška aj konzervatórium v KE?
Ahojte, čaute, rada by som vyštudovala vysokú školu (pravdepodobne to bude odbor enviromentálna chémia) zároveň s konzervatóriom. Máte niekto s niečím podobným skúsenosti? Dá sa, nedá sa? Za všetky rady ďakujem. :) Otvor fórum »
9. 11. 2012 21:21
24
Ako by ste chceli vyzerat o 5 rokov?
Co by ste na sebe chceli za ten cas zmenit napr. ? Otvor fórum »
9. 11. 2012 21:18
32
Poraďte mi niečo na JEDENIE-
Poradte mi niečo k jedeniu, naša chladnička je poloprázdna asi tak jogurt po záruke :D mlieko vajcia a jedna nátierka a inak nič čo by sa dalo konzumovať. Len také malé veci ako cesnak cibule a klobása, ... Otvor fórum »
9. 11. 2012 21:15
3
Ubytovanie na šd 1 v BB
Ahojte, studujem na UMB v BB a velmi surne hladam niekoho(nejake dievca), ktore by chcelo ist od januara na internat (šd 1) - 2 lozkova izba, 10. poschodie, spolubyvajuca je v pohode - nerobi... Otvor fórum »
9. 11. 2012 20:58
14
Monitor 2013
prosim vas neviete poradit nejaku stranku z odpovedami alebo z niecim takym na temu monitor 2013 piseme ho v marci a ja sa chcem dostat na dobru skolu sportovy gympel alebo hotelova ... Otvor fórum »
9. 11. 2012 20:47
4
The sims 3
už vám niekedy vybehla keď ste spúšťali simsa 3 taká tabulka kde je napísané že: pri spustení došlo k chybe. viac informácií nájdete v chybovom hlásení ( súbor Log. ) ja skrátka neviem že čo... Otvor fórum »
9. 11. 2012 20:03- 1 Aké sú vaše najobľúbenejšie a najmenej obľúbené knižné žánre v beletrii?
- 2 Ktoré planéty ste už niekedy videli na nočnej oblohe?
- 3 Uz si si strkal prst do riti?
- 1 Aké sú vaše najobľúbenejšie a najmenej obľúbené knižné žánre v beletrii?
- 2 Ktoré planéty ste už niekedy videli na nočnej oblohe?
- 3 Uz si si strkal prst do riti?
- 1 Zomreli by ste pre svoju najbližšiu osobu ? Koment...
- 2 Ako sa navzájom poznáme?
- 3 Ako ste na tom momentálne so svojou záhradkou?
- 4 Hráte Knižné putovanie na Martinuse?
- 5 Keby sa zajtra zrušil Birdz. Ako veľmi by ste plakali?
- 6 Koľko guliek Ferrero Rocher chceš realisticky zjesť?
- 7 Ako spraviť Slovensko potravinovo sebestačné?
- 8 Ako ste momentálne spokojní so svojím životom?
- 9 Helou, oteplilo sa. Nosíte už biele tenisky a ponožky ☺️?
- 10 Aké sú vaše najobľúbenejšie a najmenej obľúbené knižné žánre v beletrii?